Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Selfoss – Matkat

Mikäli haluat suosituksia hienoista lomakohteista, valitse Selfoss – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin tarjoavat lomailijalle paljon: nähtävää ja koettavaa on loputtomasti.

Selfoss – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers loihtii juuri sinun unelmiesi mukaisen matkan. Majoituksesta lentolippuihin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Selfoss odottaa jo sinua.

Kaikkihan me tykkäämme tarjouksista, vai mitä? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 9%*.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt vain parin napsautuksen päässä. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa haaveet.

Haluatko olla varma paketin edullisuudesta? Varaa ensin matkapaketti ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, pistämme paremmaksi ja maksamme takaisin hintojen välisen erotuksen.

Nyt on aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Suuntaatpa sitten vuoriston korkeuksiin tai paahtaville hiekoille, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Varausehtoja sovelletaan.

Selfoss – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 7 000 henkeä.

Maan pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 65 km länteen kohteesta Selfoss. Laugaras sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 20 km koilliseen päin.

Olet ehkä etsimässä itsellesi rauhallista paikkaa, jossa voisit unohtaa arjen murheet hetkeksi. Jos asia on näin, Urridafossin vesiputous ja sen kuohuva virtaus saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Kerið-kraateri tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden katsella laineiden väreilyä järven pinnalla.

Vietä muutama tunti nautiskellen kohteen Tré og listin galleria upeista kokoelmista. Jos huomaat, että jokin töistä miellyttää sinua erityisesti, kannattaa selvittää voitko saaada tietoja tekijästä.

Tutki kohteen Turvetalo esineitä, kertomuksia ja kuvia täynnä olevia osastoja, jotka kertovat lumoavasti tästä seudusta.

Näet historian heräävän henkiin kohteessa Skálholtin historiallinen alue, joka on yksi tämän seudun suurimmista historiallisista vetonauloista.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, hengellisissä paikoissa on usein jotakin, joka saa ajatukset rauhoittumaan. Selfossin kirkko on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos haluat rauhoittua hiljaisessa ympäristössä.

Selfoss – Hotellit

Myös parhaiten varautuneet matkailijat joutuvat toimimaan nopeasti silloin, kun on löydettävä majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 3 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on rajoitetusti, on varmasti viisainta toimia nopeasti!

Ovatko tähtäimessäsi suosituimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Vatnsholt - Guest House ja Icelandic Cottages, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, kotoisat huoneet ja loistava palvelu odottavat vieraita.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Selfoss

Katso kaikki 31 aktiviteettia kohteessa Selfoss

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Selfoss

Näytä kaikki 147 majoitusliikettä kohteessa Selfoss
ION Adventure Hotel

ION Adventure Hotel

Nesjavellir, Selfoss, Suðurland
  4.0 kautta 5.0
   
   
  1,0/5 (1 arvostelua)

  ION Adventure Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nesjavellir. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

  ION Adventure Hotel259 €

  ION Adventure Hotel259 €
  Hotel Selfoss

  Hotel Selfoss

  Eyravegur 2, Selfoss
   3.5 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Selfoss on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Selfossin kirkko. Majoitusliike tarjoaa ...

   Hotel Selfoss110 €

   Hotel Selfoss110 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.