Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Hannover

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HAJ
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 314 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä (HEL) Hannoveriin (HAJ)

Jos tuntuu siltä, että olisi aika verestää koulussa opittua saksantaitoa autenttisessa ympäristössä, on parasta varata pikimmiten lennot Saksaan. Oiva kohde siihen on upeista puutarhoistaan ja kauniista rakennuksistaan tunnettu Hannover. Helsingistä pääsee Ala-Saksin osavaltion pääkaupunkiin Hannoveriin edullisesti. Matkaa Hannoveriin Helsingistä on linnuntietä vain 1 275 kilometriä, mutta vaihtojen vuoksi matkaan kuluu helposti viitisen tuntia. Yhteyden tarjoavat yhdellä vaihdolla muun muassa Lufthansa, Air Berlin, SAS ja KLM.

Kulku Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Kun lennot Helsingistä Hannoveriin on varattu, on aika suunnata Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pääset sinne kehäradan ansiosta I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Sinne kulkevat myös seutuliikenteen bussit ja Finnair City Bus, joka lähtee Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta. Jos lähdet matkaan muualta Suomesta, on hyvä tietää, että myös osa kaukoliikenteen bussivuoroista ajaa suoraan lentoasemalle tai poikkeaa sen kautta. Jos tulet omalla autolla, selviät sitä halvemmalla, mitä kauemmas kentästä pysäköit matkan ajaksi. Lentoparkkialueilta kulkee bussit terminaaleihin. Muista myös, että lentokentän lähihotelleilla on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Julkinen liikenne haltuun tai itsenäisesti autobaanalle

Hannoverin lentoasema sijaitsee Langenhagenissa 11 kilometriä kaupungista pohjoiseen. Kentällä on kolme terminaalia, A, B ja C, ja S-junalla Hannoverin keskusrautatieasemalle hurauttaa 18 minuutissa. S-juna lähtee C-terminaalista puolen tunnin välein. Se kulkee lähes vuorokauden ympäri: liikennöinti taukoaa ainoastaan aamuyhdestä puoli neljään.

Liput junaan voi ostaa Deutsche Bahnin punaisesta DB-automaatista. Hannoverin suuralueella (Groβraum-Verkehr Hannover) pääsee GVH-lipulla tai -kortilla kulkemaan junan lisäksi myös bussilla ja raitiovaunulla. Jos lippu on voimassa enintään vuorokauden, se löytyy automaatista nimellä ”Ticket”, jos useamman päivän, nimellä ”Card”.

Lipun hinta määräytyy sen mukaan, montako vyöhykettä sen on katettava. Kaupunki on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen: Hannover, Umland ja Region. Lentokenttä sijaitsee vyöhykkeellä Umland. Näiden lisäksi kaupungin lähialueet jakautuvat vielä kolmeen Auβenringiin eli ulkokehään.

Myös bussi numero 470 liikennöi lentoasemalta Hannoverin keskustaan. Pysäkki on C-terminaalin vieressä. Matkustajia palvelee lisäksi neljä eri shuttle-kimppabussiyritystä ja lisäksi tarjolla on tietenkin takseja. Terminaalien A ja B välistä löytyvät autonvuokraamot.

Lentoasemalla toimii Erlebniswelt Hannover Airport eli elämyspuisto, jonka tarjontaan kuuluvat muun muassa lentoaiheiset interaktiiviset näyttelyt, lentosimulaattorin kokeilu ja lennätykset kaupungin yläpuolella.

Historiallisesti merkittävä kaupunki

Hannoverin kaupungissa on puolisen miljoonaa asukasta ja suur-Hannoverissa miljoona. Leinejoen rantatörmälle kasvaneen kaupungin nimi oli alkujaan Honovere, mikä viittaa korkeaan törmään. Kaupungissa voi kokea historian siipien havinaa. Tänne 1600-luvulla muuttanut Calenbergin herttua on useiden Ison-Britannian kuninkaallisten esi-isä. Heistä ensimmäinen oli Yrjö I. Kolme Ison-Britannian kuningasta oli samalla Hannoverin ruhtinaita. Tämä personaaliunioni särkyi vuonna 1837, kun Britannian kruunun peri Elisabet I. Hannoverin perimyssääntöjen mukaan kruunu ei voinut periytyä naiselle.

Herrenhausenin puistot kertovat menneestä loistosta

Hannoverin kuninkaallisten jäljiltä kaupungissa on vielä paljon komeaa nähtävää, kuten Herrenhausenin vaivoja säästelemättä ylläpidetyt puutarhat: Groβer Garten, Berggarten, Georgengarten ja Welfengarten. Groβer Garten, 50 hehtaarin laajuinen geometrista kaavaa noudattava valtava barokkipuutarha, on maailman näyttävimpiä lajissaan. Herrenhausenin palatsi tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa, mutta 2000-luvulla se päätettiin rakentaa uudelleen. Uusi palatsi valmistui vuonna 2013.

Puutarhassa järjestetään kesäisin erilaisia festivaaleja, teatteriesityksiä sekä kansainvälinen ilotulituskilpailu. Puiston keskipisteenä olevan suuren suihkulähteen suihkut yltävät suotuisissa sääoloissa peräti 80 metrin korkeuteen. Puiston luoteiskulmassa on rakennus, jonka taiteilija Niki de Saint Phalle koristeli 2000-luvun alussa mosaiikein ja tunnusomaisin rehevin naishahmoin suureksi kokonaistaideteokseksi. Siellä puutarhakierroksen uuvuttamat matkailijat voivat hengähtää ja viilentyä ainutlaatuista taideteosta ihaillen.

Helsinki - Hannover Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Hannover?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Hannover on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Hannover. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Hannover on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Hannover on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Hannover on tarjolla 81 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Hannover?

  reitillä Helsinki -- Hannover liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Hannover -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Hannover: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Hannover (HAJ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Hannover.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Hannover?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Hannover hintaan ! Reitillä Helsinki -- Hannover 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Hannover (HAJ)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Hannover useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Hannover (HAJ)\n * Finnair -- 33 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAJ\n \n\n * Lufthansa -- 26 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAJ\n \n\n * KLM -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAJ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Hannover joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 33 lentoa reitillä Helsinki -- Hannover. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 81 lentoa kohteeseen Hannover (HAJ).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Hannover?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Hannover kestää yleensä noin 2 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 285,59 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 2 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Hannover?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Hannover (HAJ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.55\n * Aikaisin saapumisaika: 10.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Hannover liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Hannover liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Icelandair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Hannover?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: HAJ su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
Välilaskut
AY 1457 08:55 am 10:00 am Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 1459 04:45 pm 05:50 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Hannover

Näytä kaikki 746 majoitusliikettä kohteessa Hannover
DORMERO Hotel Hannover

DORMERO Hotel Hannover

Hildesheimer Strasse 34-38, Hannover, NI
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (15 arvostelua)

  Uusi kaupungintalo, Oopperatalo ja Marktkirche sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. HDI Arena ja Schuetzenplatz ovat myös 2 kilometrin ...

  DORMERO Hotel Hannover49 €

  DORMERO Hotel Hannover49 €
  IntercityHotel Hannover

  IntercityHotel Hannover

  Rosenstrasse 1, Hannover, NI
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (25 arvostelua)

   Ernst August Galerie, HDI Arena ja Maschseen tekojärvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Hannoverin eläintarha ja Hannover Congress Centrum ovat ...

   IntercityHotel Hannover66 €

   IntercityHotel Hannover66 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.