Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Hannover

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Hannover

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HAJ
Lennon hinta 157 €

Halvat lennot Helsingistä (HEL) Hannoveriin (HAJ)

Jos tuntuu siltä, että olisi aika verestää koulussa opittua saksantaitoa autenttisessa ympäristössä, on parasta varata pikimmiten lennot Saksaan. Oiva kohde siihen on upeista puutarhoistaan ja kauniista rakennuksistaan tunnettu Hannover. Helsingistä pääsee Ala-Saksin osavaltion pääkaupunkiin Hannoveriin edullisesti. Matkaa Hannoveriin Helsingistä on linnuntietä vain 1 275 kilometriä, mutta vaihtojen vuoksi matkaan kuluu helposti viitisen tuntia. Yhteyden tarjoavat yhdellä vaihdolla muun muassa Lufthansa, Air Berlin, SAS ja KLM.

Kulku Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Kun lennot Helsingistä Hannoveriin on varattu, on aika suunnata Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pääset sinne kehäradan ansiosta I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Sinne kulkevat myös seutuliikenteen bussit ja Finnair City Bus, joka lähtee Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta. Jos lähdet matkaan muualta Suomesta, on hyvä tietää, että myös osa kaukoliikenteen bussivuoroista ajaa suoraan lentoasemalle tai poikkeaa sen kautta. Jos tulet omalla autolla, selviät sitä halvemmalla, mitä kauemmas kentästä pysäköit matkan ajaksi. Lentoparkkialueilta kulkee bussit terminaaleihin. Muista myös, että lentokentän lähihotelleilla on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Julkinen liikenne haltuun tai itsenäisesti autobaanalle

Hannoverin lentoasema sijaitsee Langenhagenissa 11 kilometriä kaupungista pohjoiseen. Kentällä on kolme terminaalia, A, B ja C, ja S-junalla Hannoverin keskusrautatieasemalle hurauttaa 18 minuutissa. S-juna lähtee C-terminaalista puolen tunnin välein. Se kulkee lähes vuorokauden ympäri: liikennöinti taukoaa ainoastaan aamuyhdestä puoli neljään.

Liput junaan voi ostaa Deutsche Bahnin punaisesta DB-automaatista. Hannoverin suuralueella (Groβraum-Verkehr Hannover) pääsee GVH-lipulla tai -kortilla kulkemaan junan lisäksi myös bussilla ja raitiovaunulla. Jos lippu on voimassa enintään vuorokauden, se löytyy automaatista nimellä ”Ticket”, jos useamman päivän, nimellä ”Card”.

Lipun hinta määräytyy sen mukaan, montako vyöhykettä sen on katettava. Kaupunki on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen: Hannover, Umland ja Region. Lentokenttä sijaitsee vyöhykkeellä Umland. Näiden lisäksi kaupungin lähialueet jakautuvat vielä kolmeen Auβenringiin eli ulkokehään.

Myös bussi numero 470 liikennöi lentoasemalta Hannoverin keskustaan. Pysäkki on C-terminaalin vieressä. Matkustajia palvelee lisäksi neljä eri shuttle-kimppabussiyritystä ja lisäksi tarjolla on tietenkin takseja. Terminaalien A ja B välistä löytyvät autonvuokraamot.

Lentoasemalla toimii Erlebniswelt Hannover Airport eli elämyspuisto, jonka tarjontaan kuuluvat muun muassa lentoaiheiset interaktiiviset näyttelyt, lentosimulaattorin kokeilu ja lennätykset kaupungin yläpuolella.

Historiallisesti merkittävä kaupunki

Hannoverin kaupungissa on puolisen miljoonaa asukasta ja suur-Hannoverissa miljoona. Leinejoen rantatörmälle kasvaneen kaupungin nimi oli alkujaan Honovere, mikä viittaa korkeaan törmään. Kaupungissa voi kokea historian siipien havinaa. Tänne 1600-luvulla muuttanut Calenbergin herttua on useiden Ison-Britannian kuninkaallisten esi-isä. Heistä ensimmäinen oli Yrjö I. Kolme Ison-Britannian kuningasta oli samalla Hannoverin ruhtinaita. Tämä personaaliunioni särkyi vuonna 1837, kun Britannian kruunun peri Elisabet I. Hannoverin perimyssääntöjen mukaan kruunu ei voinut periytyä naiselle.

Herrenhausenin puistot kertovat menneestä loistosta

Hannoverin kuninkaallisten jäljiltä kaupungissa on vielä paljon komeaa nähtävää, kuten Herrenhausenin vaivoja säästelemättä ylläpidetyt puutarhat: Groβer Garten, Berggarten, Georgengarten ja Welfengarten. Groβer Garten, 50 hehtaarin laajuinen geometrista kaavaa noudattava valtava barokkipuutarha, on maailman näyttävimpiä lajissaan. Herrenhausenin palatsi tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa, mutta 2000-luvulla se päätettiin rakentaa uudelleen. Uusi palatsi valmistui vuonna 2013.

Puutarhassa järjestetään kesäisin erilaisia festivaaleja, teatteriesityksiä sekä kansainvälinen ilotulituskilpailu. Puiston keskipisteenä olevan suuren suihkulähteen suihkut yltävät suotuisissa sääoloissa peräti 80 metrin korkeuteen. Puiston luoteiskulmassa on rakennus, jonka taiteilija Niki de Saint Phalle koristeli 2000-luvun alussa mosaiikein ja tunnusomaisin rehevin naishahmoin suureksi kokonaistaideteokseksi. Siellä puutarhakierroksen uuvuttamat matkailijat voivat hengähtää ja viilentyä ainutlaatuista taideteosta ihaillen.

Lennot Helsinki – Hannover

Onko kohteiden Helsinki ja Hannover välillä suoria lentoja?

Haluatko lentää suoraan kohteiden Helsinki ja Hannover välillä? Valitettavasti se ei ole mahdollista juuri nyt. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Hannover välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Hannover välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle olet lentämässä? Kenttä on mitä todennäköisemmin Hannover (HAJ).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Hannover välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai loistavaa palvelua? Vaikka useat yhtiöt operoivat kohteiden Helsinki ja Hannover välillä, jos valitset yhden näistä hyvämaineisista lentoyhtiöistä, takaat, että lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • Lufthansa, 76 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 50 lentoa kuussa
  • Air Canada, 44 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 36 lentoa kuussa
  • United Airlines, 31 lentoa kuussa
  • Air China, 23 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Hannover välillä on?

Spontaanit lomat voivat tuoda jännitystä arkeen. 4 päivittäistä lentoa reitillä Helsinki – Hannover takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Hannover

Näytä kaikki 826 majoitusliikettä kohteessa Hannover
67 €
Novotel Hannover

Novotel Hannover

4.0 kautta 5.0 Podbielskistrasse 21/23, Hannover, NI
Novotel Hannover on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lister Platz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 205 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Boutique 026 Hannover Central

Boutique 026 Hannover Central

3.0 kautta 5.0 Ludwigstraße 25-26, Hannover, Ala-Saksi
Boutique 026 Hannover Central on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SpielBank Hannover. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
Hae hinnat
Hotel ibis Styles Hildesheim

Hotel ibis Styles Hildesheim

3.0 kautta 5.0 Zingel 26, Hildesheim, NI
Hotel ibis Styles Hildesheim on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Theater für Niedersachsen -teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.