Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Alcobaca – Matkat

Oletko valmis tutustumaan seuraavaan hienoon kohteeseen? Lähde selvittämään, miksi juuri kohteen Alcobaca-lomat ovat suosittuja monien reissaajien keskuudessa.

Alcobaça – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sanoa hyvästit arkisille rutiineille ja nähdä Alcobaça ja sen houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle mahtavat tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistunut loma edellyttää!

Säästät jopa 9.6%^, kun päätät tilata meiltä lennot ja majoituksen samassa paketissa.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo löytää haluamansa.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi löydätkin sattumalta muualta paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

Maailma on täynnä kohteita, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin sykettä vai vuoristomaisemia? Oli miten oli, on tullut aika ottaa laukut esiin ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Alcobaca – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 5 000 ihmistä.

Alcobaca sijaitsee kätevän matkan päässä lähikaupungista (Raposos), jonne pääsee kulkemalla 8 km lounaaseen päin. Maan pääkaupunki Lissabonin alue sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 95 km etelään.

Maalaukselliset merimaisemat muodostavat vain osan kohteen Praia da São Martinho do Porton ranta viehätyksestä. Tällä rannalla voit nimittäin bongata yläpuolellasi lentelevien merilintujen lisäksi pienempiä eläimiä, kuten meduusoja ja rapuja.

Tornien ja vahvojen kivimuurien tarkoitus oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät kohteesta käymisen arvoisen.

Alcobacan luostari ja Vimeiron kirkko ovat merkittäviä pyhäkköjä, joissa voit seurata paikallisten uskonnollista elämää tai hiljentyä itseksesi.

Alcobaca – Hotellit

Jos suunnitelmissasi on viipyä yön yli, sinun on parasta olla nopea, sillä tarjolla on ainoastaan 16 majoitusliikettä. Älä harkitse enää pitempään vaan selaa ebookersin sivusto ja varaa heti!

Onneksi tällä alueella on tarjolla monenlaisia huoneita, jotka sopivat joka budjetille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita matkakassaa liikaa mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, kannattavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi The Hostel of Alcobaça (Rua Bernardino Lopes de Oliveira 5) ja Hotel Ribamar (Rua Gomes Freire 9). Challet Fonte Nova ja Miramar Hotel & Spa ovat muita hyvä vaihtoehtoja. Nämä hienostuneet hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Alcobaça

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Alcobaça

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Alcobaça

Näytä kaikki 179 majoitusliikettä kohteessa Alcobaça
Challet Fonte Nova

Challet Fonte Nova

Rua da Fonte Nova, 8, Alcobaça
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Challet Fonte Nova on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alcobacan luostari. Majoitusliike ...

  Challet Fonte Nova101 €

  Challet Fonte Nova101 €
  Casa da Padeira

  Casa da Padeira

  Estrada Nacional 8, 19, Aljubarrota, Alcobaça
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Casa da Padeira sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lagoa Cova. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

   Casa da Padeira60 €

   Casa da Padeira60 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.