Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Toledo – Matkat

Älä jämähdä paikallesi vaan lähde seikkailemaan ja vaihda lomallasi maisemaa. Matka kohteeseen Toledo on taatusti ikimuistoinen: monipuolisen lomakokemuksen takaavassa kaupungissa on paljon nähtävyyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä.

Toledo – Lennot ja hotelli

Onko Toledo aina mielessäsi? Viikkojen mittaisista tutkimusretkistä aina parin päivän taukoihin – ebookers on yksilöllisten matkojen asiantuntija.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Toteuta haaveittesi lomamatka etsimällä haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, ebookers pistää paremmaksi palauttamalla erotuksen.

Etsitpä sitten metropolin hohtoa tai suojaisia rantoja, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Toledo – Matkat

Tässä kaupungissa asuu vakituisesti noin 82 000 ihmistä.

Toledo sijaitsee 70 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Madrid. Lähimpään kaupunkiin (Las Nieves) kertyy matkaa noin 6 km.

Museot ovat hyvä keino tutustua uuteen kulttuuriin. Valitse vierailukohteeksi El Greco -museo ja Museo de la España Mágica ja saat varmasti uusia näkökulmia.

Näin monen vaikuttavan taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja lähteä ensimmäiseksi vaikkapa kohteisiin Hospital de Taveran museo tai Santa Cruz -museo. Myös Victorio Macho Museum (museo) ja Visigoottilaisen taiteen museo sekä niiden näyttelyt on hyvä käydä katsomassa.

Haluaisitko ymmärtää paremmin alueen menneisyyttä? Santa María La Blancan synagoga ja Puerta del Sol -kaupunginportti ovat siihen täydellisiä paikkoja. Tránsiton synagoga ja Puerta Bisagra -kaupunginportti ovat myös hyviä kohteita.

Haluaisitko nähdä kaupungin eri suunnasta? Poikkea kohteisiin San Martin -silta ja Alcantaran silta tutustumaan kahteen iättömään rakennelmaan, jotka ovat seisoneet tukevasti kaupungin vesistön yllä monien vuosien ajan.

Alcázar on valtava puolustuslinnoitus. Saat tietää lisää siellä käytetyistä puolustustekniikoista ja voit päästää mielikuvituksesi valloilleen kuvitellessasi piirityksiä ja taisteluja, jotka käytiin juuri siellä.

Saat kuulla tarinoita kuuluisista henkilöistä, jotka joskus ovat kutsuneet kohteita Fuensalidan palatsi ja Galianan palatsi kodikseen. Tiedustelepa tutustumismatkoja näihin juhlaviin residensseihin, jos sinua kiinnostaa poiketa sisäpuolelle näkemään kaikki yksityiskohdat.

Vieraillessasi kohteissa San Servandon linna ja Castillo de Guadamur voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Toledon katedraali ja San Juan de los Reyesin luostari tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Jos kaipaat vielä lisää nähtävää, tällöin sopivia kohteita ovat esimerkiksi Cristo de la Luzin moskeijan rauniot ja Santiago del Arrabalin kirkko.

Plaza de Zocodover (aukio) on keskeinen osa kaupunkikuvaa ja ilman muuta vierailun arvoinen paikka. Siellä on usein runsaasti ihmisiä, joten se on mukava paikka viettää aikaa ja seurata ohikulkijoiden elämää.

Teatro de Rojas on ehdoton lisä lomaohjelmaan, jos hyvä show tai muu esitys kuulostaa kiinnostavalta. Katso, mitä ohjelmistosta löytyy, ja varaa sitten sopivat paikat.

Toledo – Hotellit

Ei kannata turhaan huolehtia majoituksen varmistamisesta: ebookersin matkaoppaassa on saatavilla yli 41 majoitusliikettä. Tästäkin huolimatta on aina parempi olla hieman etuajassa!

Olipa haaveissasi yksinkertainen huone tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä paikasta löydät juuri sen, mitä etsit. Apartamentos Hospederia de los Reyes (Calle Perala 3) ja Hotel Sol (Calle Azacanes 15) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen kohtuulliseen hintaan. Jos lomapäivien luksus ja itsesi hemmottelu kiehtovat sinua enemmän, varaushetkellä kannattaa muistaa Parador de Toledo ja Eurostars Palacio Buenavista.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Toledo

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Toledo

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Toledo

Näytä kaikki 215 majoitusliikettä kohteessa Toledo
Parador de Toledo

Parador de Toledo

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Parador de Toledo on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mirador del Vallen näköalapaikka. ...

  Parador de Toledo125 €

  Parador de Toledo125 €
  Hotel Sercotel Pintor El Greco

  Hotel Sercotel Pintor El Greco

   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (2 arvostelua)

   Hotel Sercotel Pintor El Greco on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toledon katedraali. ...

   Hotel Sercotel Pintor El Greco73 €

   Hotel Sercotel Pintor El Greco73 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.