Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valletta Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Valletta Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Valletta Lomapaketit Viideksi Yöksi

Valletta Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Valletta – Matkat

Riippumatta siitä, liittyykö matka kohteeseen Valletta työhön vai suuntaatko rennolle lomalle, ebookers auttaa sinua järjestelyissä. Näin voit nauttia vapaa-ajastasi ansaitsemallasi tavalla.

Valletta – Lennot ja hotelli

Voisiko Valletta olla paras mahdollinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi tekee päiväunistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, hinnanalennus on jopa 9%*.

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on loputon määrä seikkailuja. Kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen. Mitä siis enää mietit?

N-Y-T, nyt! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan ottaa valta. Maailmassa on paljon iloisia yllätyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi. Varausehtoja sovelletaan.

Valletta – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Malta on hienoa aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 7 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Planeettamme siniset meret ovat ääriään myöten täynnä uskomatonta vedenalaista elämää. Mediterraneo Marine Park on paikka, jossa saat tarkkailla tällaisia outoja ja ihmeellisiä eläimiä kuivalta maalta.

Sinun ei tarvitse olla ammattipuutarhuri nauttiaksesi ihastuttavista kasvinäyttelyistä ja maisemoiduista nurmikoista, joita Hastingsin puutarha on täynnä. Lähde iltapäiväkävelylle sen mutkitteleville poluille ja ota selvää mahdollisista opastetuista kierroksista.

Nauti aurinkoisesta päivästä lähtemällä eväsretkelle johonkin kaupungin puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Lower Barrakka Gardens ja Upper Barrakka Gardens.

Haluatko löytää onnen salaisuuden? Vastaus löytyy luonnon helmasta. Taht il-Hnejjan meriluolat on loistava vierailukohde, jossa voit piristää mieltäsi ja nauttia kauan kaivatusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Great Seige of Malta and the Knights of St. John ja Lascaris War Rooms tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Kysy henkilökunnalta paikan päällä järjestettävistä tapahtumista tai kulje avarissa tiloissa omaan tahtiisi. Museoista kiinnostuneiden kannattaa merkitä muistiin myös Maltan lelumuseo ja National War Museum (sotamuseo).

Kuten kaikki muutaman matkan tehneet tietävät, maailmamme on kerrassaan uskomaton paikka. Asiasta ei ole enää epäilystäkään, jos suuntaat tutkimaan lukuisia näyttelyesineitä ja vitriinejä paikallisiin museoihin, kuten Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Kansallinen arkeologinen museo.

Nautiskele kohteen Kansallinen kuvataidemuseo vaikuttavista esille pannuista kokoemista. Jos huomaat, että jokin töistä jää erityisesti mieleen, selvitäpä voitko saaada vähän enemmän tietoa taiteilijasta.

Saluting Batteryn tervehdystykistö paljastaa kiehtovien näyttelyjen ja jäännösten kokoelmien välityksellä tämän seudun rikkaan menneisyyden.

Ħaġar Qimin temppelit ja Mnajdran megaliittiset temppelit vievät sinut suoraan historian hämäriin. Vieraillessasi katsomassa niiden käsittämättömän hienoja kokoelmia tutustut todella syvällisesti tämän alueen historiaan. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Tarxienin temppelit ja Misrah Ghar il-Kbir ja luolastot ovat varmasti myös listallasi.

Voit kuljeskella kohteen Fort St. Elmo muurien reunustoja pitkin ja ihmetellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa merkittävässä asemassa olleen rakennuksen upeaa historiaa.

Casa Rocca Piccola ja Grandmaster's Palace ovat upeita rakennuksia, joissa on majoittunut vuosikymmenten kuluessa monia tärkeitä henkilöitä. Lisäksi ne paljastavat vaikuttavia arkkitehtuurillisia piirteitä. Inquisitor's Palace on myöskin hyvä vierailukohde.

Auberge de Castille paksuine muureineen ja korkeine torneineen on vaikuttava paikka. Katsele sen julkisivua, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt loistonsa aikoina.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, paikat, kuten Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ja St. Johns Co-Cathedral, ovat ihanan hiljaisia vierailukohteita. Collegiate Parish Church of St Paul's Shipwreck ja Rotunda ovat myös sopivia paikkoja, jos haluat viettää hetken hiljaisuudessa.

St George Square on paikka, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Se onkin siis erinomainen kohde paikalliseen elämään tutustumiseen.

Jos shoppailu sattuu olemaan heikkoutesi, Monti-ostoskeskus on paikka, jota sinun ehkä kannattaa välttää. Tämän ostoskeskuksen erinomaista liikevalikoimaa on lähestulkoon mahdoton vastustaa.

Jos sinua kiinnostaa unohtumaton show tai muu esitys, Manoelin teatteri ja Knights Spectacular 1565 kannattaa pitää mielessä, kun mietit sopivaa iltaohjelmaa. Käy tutustumassa muidenkin paikkojen tapahtumakalenteriin: muun muassa Malta Experience ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat monien mieleen.

Maltan kansalliskirjasto on myös kiinnostava maamerkki, jossa kannattaa pistäytyä.

Valletta – Hotellit

Ennen kuin alat innokkaana päättää lopullista matkareittiäsi, sinun on hyvä varmistaa majoitus. Silti vaikka tarjolla on ebookersin sivuston 208 majoitusliikettä, on paljon parempi pelata varman päälle. Onhan kyseessä kuitenkin pääkaupunki!

Jos ajattelet, että kulutat lomallasi rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, The Seven Apartments ja The British Hotel ovat varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja. Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Palazzo Capua ja Hilton Malta ovat sinulle paras valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden huippuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Valletta

Katso kaikki 14 aktiviteettia kohteessa Valletta

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Valletta

Näytä kaikki 827 majoitusliikettä kohteessa Valletta
Osborne

Osborne

50 South St, Valletta, Malta
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (18 arvostelua)

  Osborne on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa ...

  Osborne100 €

  Osborne100 €
  The Cumberland

  The Cumberland

  Triq San Gwann, Valletta
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   The Cumberland on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike ...

   The Cumberland150 €

   The Cumberland150 €
   De Vilhena Boutique Hotel

   De Vilhena Boutique Hotel

   55 Old Theatre Street, Valletta
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,4/5 (7 arvostelua)

    De Vilhena Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. ...

    De Vilhena Boutique Hotel101 €

    De Vilhena Boutique Hotel101 €
    The British Suites

    The British Suites

    40 Battery St, Valletta
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,8/5 (4 arvostelua)

     The British Suites on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. ...

     The British Suites92 €

     The British Suites92 €
     La Falconeria Hotel

     La Falconeria Hotel

     62 Melita Street, Valletta
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,2/5 (23 arvostelua)

      La Falconeria Hotel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. ...

      La Falconeria Hotel164 €

      La Falconeria Hotel164 €
      The Barrister Hotel

      The Barrister Hotel

      57, St. Christopher Street, Valletta
       4.0 kautta 5.0
        
        
       5,0/5 (4 arvostelua)

       The Barrister Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike ...

       The Barrister Hotel158 €

       The Barrister Hotel158 €
       Grand Harbour Hotel

       Grand Harbour Hotel

       47, Battery Street, Valletta, MALTA
        2.0 kautta 5.0
         
         
        4,2/5 (17 arvostelua)

        Grand Harbour Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan ...

        Grand Harbour Hotel105 €

        Grand Harbour Hotel105 €
        Jean De Valette Boutique Living

        Jean De Valette Boutique Living

        42 St Zachary St, Valletta
         4.0 kautta 5.0
          
          

         Jean De Valette Boutique Living sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliikkeessä on saatavilla kattoterassi. Tässä 4 tähden ...

         Jean De Valette Boutique Living120 €

         Jean De Valette Boutique Living120 €
         Palazzo Paolina Boutique Hotel

         Palazzo Paolina Boutique Hotel

         101, St.Pauls Street, Valletta
          4.0 kautta 5.0
           
           
          5,0/5 (1 arvostelua)

          Palazzo Paolina Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan ...

          Palazzo Paolina Boutique Hotel135 €

          Palazzo Paolina Boutique Hotel135 €
          Domus Zamittello

          Domus Zamittello

          7, Republic Street, Valletta
           4.5 kautta 5.0
            
            
           4,3/5 (3 arvostelua)

           Domus Zamittello on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike ...

           Domus Zamittello198 €

           Domus Zamittello198 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.