Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Valletta

180 €
The Cumberland

The Cumberland

4.5 kautta 5.0 Triq San Gwann, Valletta
The Cumberland on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
150 €
Palazzo Rosaria Boutique Hotel

Palazzo Rosaria Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 152 Melita Street, Valletta
Palazzo Rosaria Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
155 €
66 Saint Pauls & Spa

66 Saint Pauls & Spa

4.5 kautta 5.0 66 St. Pauls Street, Valletta
66 Saint Pauls & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 18 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
153 €
De Vilhena Boutique Hotel

De Vilhena Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 55 Old Theatre Street, Valletta
De Vilhena Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
175 €
Palazzo Paolina Boutique Hotel

Palazzo Paolina Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 101, St.Pauls Street, Valletta
Palazzo Paolina Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Casa Asti

Casa Asti

3.0 kautta 5.0 18, St.Ursula Street,, Valletta
Casa Asti sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
230 €
Casa Ellul

Casa Ellul

4.5 kautta 5.0 81 Old Theatre Street, Valletta, Malta
Casa Ellul on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1830 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 9 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
194 €
The Barrister Hotel

The Barrister Hotel

4.0 kautta 5.0 57, St. Christopher Street, Valletta
The Barrister Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden majoitusliikkeessä on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
170 €
Merchant Suites

Merchant Suites

4.0 kautta 5.0 191 Merchant Street, Valletta
Merchant Suites on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
258 €
SU29 Boutique Hotel

SU29 Boutique Hotel

4.5 kautta 5.0 29, St. Ursula Steps, Valletta
SU29 Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 8 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Valletta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Valletta

Katso kaikki kohteen Valletta vuokra-autot

Valletta – Matkat

Riippumatta siitä, liittyykö matka kohteeseen Valletta työhön vai suuntaatko rennolle lomalle, ebookers auttaa sinua järjestelyissä. Näin voit nauttia vapaa-ajastasi ansaitsemallasi tavalla.

Valletta – Lennot ja hotelli

Voisiko Valletta olla sopiva rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-asiantuntijatiimi tekee lomaunelmistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen palvelustamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 7.7%^.

Ihanteellisen matkan suunnittelu on helpompaa kuin koskaan, koska kaikki tarvitsemasi on vain parin napsautuksen päässä. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan kattavan kansainvälisen valikoiman ansiosta voit suunnata lentokentälle vaikka huomenna.

Mietitkö, että saattaisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa pakettimatka nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen palauttamalla sinulle erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi ottaa valta. Maailma suorastaan pursuaa jännittäviä elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi matkakohde.

Varausehtoja sovelletaan.

Valletta – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Malta on hienoa aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 7 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Planeettamme siniset meret ovat ääriään myöten täynnä uskomatonta vedenalaista elämää. Mediterraneo Marine Park on paikka, jossa saat tarkkailla tällaisia outoja ja ihmeellisiä eläimiä kuivalta maalta.

Sinun ei tarvitse olla ammattipuutarhuri nauttiaksesi ihastuttavista kasvinäyttelyistä ja maisemoiduista nurmikoista, joita Hastingsin puutarha on täynnä. Lähde iltapäiväkävelylle sen mutkitteleville poluille ja ota selvää mahdollisista opastetuista kierroksista.

Nauti aurinkoisesta päivästä lähtemällä eväsretkelle johonkin kaupungin puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Lower Barrakka Gardens ja Upper Barrakka Gardens.

Haluatko löytää onnen salaisuuden? Vastaus löytyy luonnon helmasta. Taht il-Hnejjan meriluolat on loistava vierailukohde, jossa voit piristää mieltäsi ja nauttia kauan kaivatusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Great Seige of Malta and the Knights of St. John ja Lascaris War Rooms tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Kysy henkilökunnalta paikan päällä järjestettävistä tapahtumista tai kulje avarissa tiloissa omaan tahtiisi. Museoista kiinnostuneiden kannattaa merkitä muistiin myös Maltan lelumuseo ja National War Museum (sotamuseo).

Kuten kaikki muutaman matkan tehneet tietävät, maailmamme on kerrassaan uskomaton paikka. Asiasta ei ole enää epäilystäkään, jos suuntaat tutkimaan lukuisia näyttelyesineitä ja vitriinejä paikallisiin museoihin, kuten Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Kansallinen arkeologinen museo.

Nautiskele kohteen Kansallinen kuvataidemuseo vaikuttavista esille pannuista kokoemista. Jos huomaat, että jokin töistä jää erityisesti mieleen, selvitäpä voitko saaada vähän enemmän tietoa taiteilijasta.

Saluting Batteryn tervehdystykistö paljastaa kiehtovien näyttelyjen ja jäännösten kokoelmien välityksellä tämän seudun rikkaan menneisyyden.

Ħaġar Qimin temppelit ja Mnajdran megaliittiset temppelit vievät sinut suoraan historian hämäriin. Vieraillessasi katsomassa niiden käsittämättömän hienoja kokoelmia tutustut todella syvällisesti tämän alueen historiaan. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Tarxienin temppelit ja Misrah Ghar il-Kbir ja luolastot ovat varmasti myös listallasi.

Voit kuljeskella kohteen Fort St. Elmo muurien reunustoja pitkin ja ihmetellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa merkittävässä asemassa olleen rakennuksen upeaa historiaa.

Casa Rocca Piccola ja Grandmaster's Palace ovat upeita rakennuksia, joissa on majoittunut vuosikymmenten kuluessa monia tärkeitä henkilöitä. Lisäksi ne paljastavat vaikuttavia arkkitehtuurillisia piirteitä. Inquisitor's Palace on myöskin hyvä vierailukohde.

Auberge de Castille paksuine muureineen ja korkeine torneineen on vaikuttava paikka. Katsele sen julkisivua, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt loistonsa aikoina.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, paikat, kuten Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ja St. Johns Co-Cathedral, ovat ihanan hiljaisia vierailukohteita. Collegiate Parish Church of St Paul's Shipwreck ja Rotunda ovat myös sopivia paikkoja, jos haluat viettää hetken hiljaisuudessa.

St George Square on paikka, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Se onkin siis erinomainen kohde paikalliseen elämään tutustumiseen.

Jos shoppailu sattuu olemaan heikkoutesi, Monti-ostoskeskus on paikka, jota sinun ehkä kannattaa välttää. Tämän ostoskeskuksen erinomaista liikevalikoimaa on lähestulkoon mahdoton vastustaa.

Jos sinua kiinnostaa unohtumaton show tai muu esitys, Manoelin teatteri ja Knights Spectacular 1565 kannattaa pitää mielessä, kun mietit sopivaa iltaohjelmaa. Käy tutustumassa muidenkin paikkojen tapahtumakalenteriin: muun muassa Malta Experience ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat monien mieleen.

Maltan kansalliskirjasto on myös kiinnostava maamerkki, jossa kannattaa pistäytyä.

Valletta – Hotellit

Ennen kuin alat innokkaana päättää lopullista matkareittiäsi, sinun on hyvä varmistaa majoitus. Silti vaikka tarjolla on ebookersin sivuston 208 majoitusliikettä, on paljon parempi pelata varman päälle. Onhan kyseessä kuitenkin pääkaupunki!

Jos ajattelet, että kulutat lomallasi rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, The Seven Apartments ja The British Hotel ovat varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja. Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Palazzo Capua ja Hilton Malta ovat sinulle paras valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden huippuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Valletta

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Valletta. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Valletta lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Valletta?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Valletta maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Valletta itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Valletta ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Valletta matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Valletta löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Valletta?

Kohteen Valletta suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Valletta halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Valletta

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Valletta

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.