Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Berliini alkaen 108.64 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Halvat lennot Helsinki Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsinki (HEL) – Berliini (BER)

Berliini on kiehtova kohde varsin erikoislaatuisen historiansa vuoksi. Saksan suurin ja kosmopoliittisin kaupunki on kokenut hyvinkin radikaaleja muutoksia ja se on jouduttu jopa rakentamaan lähes kokonaan uudelleen, mutta yhä edelleen se sykkii täyttä elämää ja kutsuu puoleensa. Koska Saksan ja Suomen välillä on aikaeroa vain -1 tunnin verran ja matka-aika on lyhyt, Berliini soveltuu mainiosti myös viikonloppukohteeksi. Toisaalta kaupunki tarjoaa paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa myös pidemmäksi aikaa. Joka tapauksessa löydät helposti halvat lennot Helsingistä Berliiniin sivustomme kautta.

Jokaiselle jotakin

Berliini on monimuotoisen värikäs ja eloisa kaupunki, jonka asukkaista löytyy lähes 200 eri kansallisuutta. Se elää vilkkaasti ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden, joten sieltä löytyy siis taatusti mielenkiintoista tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Halvimmillaan lennot ovat tammi-helmikuussa. Jos sää ei sattuisi silloin suosimaan ulkoilua, saat aikasi helposti kulumaan esimerkiksi Berliinin upeissa museoissa, joita löytyy huikeat 150 erilaista. Aloita itsellesi parhaiten sopivan matkan suunnittelu varaamalla lennot Helsingistä Berliiniin.

Mutkattoman mukavaa

Nopeimmillaan pyrähdät Berliiniin Finnairin tai Air Berlinin liikennöimillä suorilla lennoilla parissa tunnissa. Myös välilaskullisia vaihtoehtoja on tarjolla: esimerkiksi Air Baltic tarjoaa hyvinkin edullisia lentoja Riian kautta. Berliiniin on rakenteilla uusi kansainvälinen lentoasema. Sen rakentaminen on kuitenkin viivästynyt, joten lentäessäsi Helsingistä Berliiniin saavut edelleen hyvin todennäköisesti Berlin-Tegelin lentoasemalle. Se sijaitsee vajaan 10 kilometrin päässä Berliinin keskustasta, ja sieltä on erinomaiset bussiyhteydet eri puolille Berliiniä. Voit myös hankkia näppärän kortin, joka oikeuttaa rajattomaan julkisen liikenteen käyttöön ja tarjoaa reiluja alennuksia nähtävyyksistä ja erilaisista palveluista. Jos valitset mieluummin taksin, pyydä neuvoa Taxi Service -henkilökunnalta, joka neuvoo oikeaan taksiin ja antaa arvion matkan hinnasta. Näin vältät joutumasta pimeän taksin kyyditettäväksi. Lentoasemalla on myös lukuisia kansainvälisiä autonvuokrauspalveluja, jos haluat päästä itse ajelemaan Saksan kuuluisilla autobahneilla. Jotkin halpalentoyhtiöiden lennot saapuvat Schönefeldtin lentokentälle, josta siirryt näppärimmin keskustaan paikallisjunalla, matka esimerkiksi Alexanderplatzille kestää puolisen tuntia.

Vinkkejä paikasta toiseen liikkumiseen

Berliini on todellinen suurkaupunki, joten välimatkat eri kaupunginosien välillä ovat pitkiä. Julkista liikennettä käyttämällä pääset kätevimmin tutustumaan kiehtovan erilaisiin alueisiin, jotka tunnetaan edelleen vanhalta itä- ja länsiajalta periytyvinä. Metroverkosto on erittäin kattava ja tehokas. Muuta julkista liikennettä ovat linja-autot sekä raitiovaunut, joista viimeksi mainittuja on vain entisen Itä-Berliinin puolella. Siellä näkyy myös hauskoja, DDR:n ajoilta peräisin olevia Ampelmann-hahmoja liikennevaloissa.

Itää ja länttä, uutta ja vanhaa

Itäisen Berliinin kaupunginosat ovat kokeneet valtavasti muutoksia Saksojen yhdistymisen jälkeen. Entiset DDR:n kuuluisimmat maamerkit, kuten täysin ylimitoitettu televisiotorni, ovat sulautuneet osaksi yhtenäistä Berliiniä. Voit tutustua nyky-Berliinin maamerkkeihin ja muihin nähtävyyksiin monin eri tavoin. Yksi hauska tapa on hypätä risteilyaluksen kyytiin, jolloin pääset tarkkailemaan kaupungin siluettia Spreejoelta käsin. Spreejoen varrella on paljon huomionarvoista nähtävää, kuten Museumsinsel eli museosaari Alexanderplatzin ja Brandenburger Torin lähellä sekä Treptower Park -puistoalue. Treptower Park on yksi berliiniläisten virkistyskeitaista ruusutarhoineen ja kesäterasseineen. Toinen suosittu vehreä oleskelupaikka on Berliinin suurin puisto Tiergarten, jonne on varsinkin kesäisin hyvä paeta kaupungin saasteita ja melua. Toisenlaista rentoutumista tarjoavat Berliinin erilaiset ja erihintaiset shoppailupaikat, joita löytyy erityisen paljon Alexanderplatzilta ja Friedrichstrasselta. Kirpputorien ystävän kannattaa suunnata Prenzlauer Bergiin.

Berliinissä on oma tunnelmansa

Liikkuminen Berliinin eri kaupunginosien ja liikennevyöhykkeiden välillä on tehty mahdollisimman vaivattomaksi, sillä kaikissa julkisen liikenteen kulkuneuvoissa voi kulkea samalla lipulla. Mutkatonta, eikö totta? Mutkaton on myös Berliinin ilmapiiri, josta on tehty jopa oma laulukin, Berliner Luft. Koe sinäkin kansainvälisen ja täynnä elämää olevan kaupungin ainutlaatuinen atmosfääri ja varaa lennot Helsingistä Berliiniin.

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Berliini

Näytä kaikki 864 hotellia kohteessa Berliini
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Franklinstrasse 23, Berlin
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (80 arvostelua)

Teknillinen yliopisto ja Berliinin eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Voitonpylväs ja Keisari Vilhelmin muistokirkko ovat myös 3 kilometrin ...

40 €

40 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Alexanderplatz 7, Berlin
4.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (163 arvostelua)

Alexanderplatz, Televisiotorni ja Berliinin raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nikolaikirche ja Museosaari ...

80 €

80 €
andel's by Vienna House Berlin
andel's by Vienna House Berlin
Landsberger Allee 106, Berlin
4.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (54 arvostelua)

Berliner Kriminaltheater, Alexanderplatz ja ALEXA sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. TV-torni ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin ...

96 €

96 €
Grand Hyatt Berlin
Grand Hyatt Berlin
Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin
5.0 kautta 5.0
4,6 / 5 (14 arvostelua)

Blue Man Group Berlin ja Potsdamer Platz ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Brandenburgin portti ...

175 €

175 €
Novum Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
Novum Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
Charlottenstrasse 66, Berlin
4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (94 arvostelua)

Deutscher Dom ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Potsdamer Platz ovat myös 15 minuutin ...

79 €

79 €
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum
Buelowstrasse 19-22, Berlin
3.0 kautta 5.0
3,6 / 5 (264 arvostelua)

Berlin Hauptbahnhof, Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Potsdamer Platz sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo ...

40 €

40 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.