Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bratislava - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi BTS
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL

Lennot Bratislava–Helsinki

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsinki? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bratislava–Helsinki löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsinki on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Bratislava–Helsinki – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bratislava–Helsinki etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bratislava kohteeseen Helsinki saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bratislava–Helsinki ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Helsinki?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsinki, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsinki nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bratislava–Helsinki

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Bratislava–Helsinki maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Bratislava - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Bratislava – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Bratislava -- Helsinki on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Bratislava -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Bratislava – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Bratislava -- Helsinki on tarjolla 10 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Bratislava – Helsinki?

  reitillä Bratislava -- Helsinki liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Bratislava – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Bratislava ovat:\n\n* M.R.Stefanika (BTS)\n\nSaapuessasi kohteeseen Helsinki voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Vantaa (HEL)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Bratislava – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Bratislava -- Helsinki hintaan ! Reitillä Bratislava -- Helsinki 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Bratislava liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Bratislava (BTS) -- Helsinki (HEL)\n * Hainan Airlines\n * Czech Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Bratislava – Helsinki useimmin?

  * Bratislava (BTS) -- Helsinki (HEL)\n * Hainan Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä BTS -- HEL\n \n\n * Czech Airlines -- 1 viikoittaista lentoa reitillä BTS -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Bratislava lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Hainan Airlines, liikennöivät viikoittain 2 lentoa reitillä Bratislava -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Bratislava (BTS) liikennöidään viikoittain 3 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Onko reitillä Bratislava – Helsinki tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Bratislava -- Helsinki ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 40 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 631,53 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Bratislava – Helsinki?

  * Lento reitillä Bratislava (BTS) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.55\n * Aikaisin saapumisaika: 14.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Bratislava – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Bratislava -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Bratislava – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (117 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi135 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi135 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (212 arvostelua)

   Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

   Clarion Hotel Helsinki119 €

   Clarion Hotel Helsinki119 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.