Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Mdina – Matkat

Jos haluat paeta työstressiä vähäksi aikaa, suuntaa reissulle johonkin kiehtovaan kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Mdina – matkat pystyy järjestämään vaivatta, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apuna on ebookers!

Mdina – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers tekee mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiisi sopivan loman. Majoituksesta lentolippuihin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Mdina odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Tahdotko matkallesi vähän enemmän käyttörahaa? Säästät parhaimmillaan jopa 9.6%^, kun varaat lennot ja huoneet kerralla palveluidemme kautta.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää etsimänsä.

Etkö ole vielä tehnyt päätöstä? Tiimimme tarjoaa mahtavan matkapaketin, joten jos saat jostakin paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, takaamme, että vastaamme siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Miksi vielä odottelisit?

Etsitpä sitten suurkaupungin jatkuvaa sykettä tai suojaisia uimarantoja, me autamme sinua parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Mdina – Matkat

Mdina sijaitsee 10 km länteen maan pääkaupungista, joka on Valletta, ja 0,8 km kaakkoon naapurikaupungista (Mtarfa).

Jos haluat oppia uusia asioita, valitse vierailukohteeksi Carmelite Priory Museum ja tutustu sen upeisiin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu kierrokselle, niin saat parhaan hyödyn käynnistäsi.

Onneksi sinun ei nykyään tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle voidaksesi tutustua luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Luonnonhistorian museo, joka tarjoaa kävijöiden ihmeteltäviksi lukemattomia kiehtovia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Lomamatka tällä alueella todella herkulllisia vaihtoehtoja mitä tulee historiallisesti merkittäviin paikkoihin. Alueen taustat ja historia taas avautuu syvemmällä tavalla vieraillessasi kohteissa Palazzo Falson Historic House Museum ja Mdinan vanhan kaupungin portti. Palazzo de Piro ja Mdina Dungeons ovat myös kaksi ehdotonta vierailukohdetta.

Silloin tällöin on hyvä miettiä myös syvällisempiä asioita, ja St. Paul's Cathedral on mitä parhain paikka tähän tarkoitukseen.

Mdina – Hotellit

Varaat itsellesi pienessä hetkessä sopivimman majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää tällä hetkellä 103 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Mdina vaihtelevat yksinkertaisista huoneista luksushuoneisiin, joihin kuuluvat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Mikäli suunnittelet etsiväsi majoitusliikettä, joka ei rasita matkakassaa turhan paljon, varausta tehdessäsi sinun kannattaa ottaa huomioon The Seven Apartments osoitteessa St George's Road ja Wardija Hilltop Village osoitteessa Ballut Road. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa The Xara Palace Relais & Chateaux ja Hilton Malta tekee kaikista toiveistasi totta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Mdina

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Mdina

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Mdina

Näytä kaikki 1 703 majoitusliikettä kohteessa Mdina
The Xara Palace Relais & Chateaux

The Xara Palace Relais & Chateaux

Misrah il-kunsill, Mdina, Malta
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (9 arvostelua)

  The Xara Palace Relais & Chateaux on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  The Xara Palace Relais & Chateaux142 €

  The Xara Palace Relais & Chateaux142 €
  Grand Hotel Excelsior

  Grand Hotel Excelsior

  Great Siege Road, Floriana, Malta
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (73 arvostelua)

   Grand Hotel Excelsior on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. ...

   Grand Hotel Excelsior106 €

   Grand Hotel Excelsior106 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.