Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nærum – Matkat

Vaikka ydinkeskustan alueella on loputtomasti tekemistä, ei silti pidä ylenkatsoa sen ympärillä olevia alueita. Voisi jopa sanoa, että et ole todella kokenut kaupungin sykettä, ellet ole käynyt sellaisissa kaupunginosissa kuten Nærum. Yksi matkustamisen suurimmista ilonaiheista on paikallisten tapaaminen. Ja koska pääkaupungissa on 1 200 000 asukasta, sinulta ei tule puuttumaan tilaisuuksia! Jos lentokenttä, jolle laskeudut, on Kastrup, ja olet jo löytänyt matkalaukkusi, Nærum on enää 20 km:n taksimatkan päässä kentältä pohjoiseen. Kaupungin ydinkeskustasta sinne on 15 km pohjoiseen.

Nærum – Matkat

Tässä kaupungissa riittää jännittävää tekemistä, erityisesti lähellä kohdetta Nærum. Mielenkiintoisimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla vaikeaa, mutta Peurapuisto ja Bakkenin huvipuisto ovat muutama hyvä vaihtoehto. Karen Blixenin museo ja Bellevuen ranta ovat ehdottomasti myös vierailun arvoisia. Harkitse kaupungissa ollessasi myös vierailua muutamassa muussa kaupunginosassa kokeaksesi mitä muuta Kööpenhamina tarjoaa. Skodsborg ja Rudersdal ovat mielenkiintoisia alueita, jotka eivät sijaitse liian kaukana.

Minkä tahansa opaskirjan yksi ensimmäisistä suosituksista on varmasti Tivoli-huvipuisto. Joten mitä vielä odotat? Tämä ikoninen nähtävyys sijaitsee 0,8 km päässä kaupungin keskustasta.

Kiinnostaako sinua tietää, mitä nähtävää keskustassa on? Pieni merenneito -patsas ja Nyhavn ovat hyviä kohteita, joista aloittaa. Vor Frelsers Kirke ja Rosenborgin linna ovat myös alueen suosikkeja.

Osaatko erottaa chippin pitchistä ja puttausmailan wedgestä? Olitpa sitten alan ammattilainen tai aloitteleva golfaaja, Københavns Golf Klub ja Søllerød golfklub ovat varma valinta.

Sorgenfrin linna, Bernstorffin linna, Gammel Holtegaard ja Eremitage-kartano tarjoavat puolestaan tietoa alueen menneisyydestä.

Nærum – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan ripeästi silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on tarjolla vain 11 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on rajoitetusti, on parasta toimia nopeasti!

Kun tarjolla on monia mahtavia vaihtoehtoja, kuten Kokkedal Castle Copenhagen ja Skovshoved Hotel, pääset lentokoneesta sileiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nærum

Näytä kaikki 654 majoitusliikettä kohteessa Nærum
Living Suites

Living Suites

Rundforbivej 295, Nærum
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (3 arvostelua)

  Living Suites on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Peurapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Living Suites106 €

  Living Suites106 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   2.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (25 arvostelua)

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin ...

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade84 €

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade84 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.