Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Umag – Matkat

Älä anna stressin painaa, vaan kaiva matkalaukut esiin ja ota matkakohteeksesi Umag – loma kiehtovassa kaupungissa tuo vaihtelua arjen kuvioihin.

Umag – Lennot ja hotelli

Lepää ja anna ebookers-asiantuntijatiimin tehdä raskaat työt puolestasi. Lentoliput, huoneet ja upeita elämyksiä – me järjestämme unelmiesi matkan. Sinun tarvitsee vain nauttia!

Saat alennusta jopa 9.6%^, jos päätät tilata meiltä lennot ja yöpymiset samassa paketissa.

Unelmiesi loman suunnittelu ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta voit hypätä koneeseen nopeammin kuin uskotkaan.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman paketin jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Carpe diem! Tartu tilaisuuteen ja ota passi esiin. Jännittävät kokemukset odottavat sinua maailman joka kolkassa, ja me autamme sinua nauttimaan niistä täysillä.

Varausehtoja sovelletaan.

Umag – Matkat

Kaupungin asukasluku on 8 000 henkeä.

Suuntaamalla kohteesta 200 km itään pääset koko maan pääkaupunkiin (Zagrebin piirikunta). Jos sen sijaan seikkailet 8 km kaakkoon, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Fiorini.

Jos etsit paikkaa, jossa voisit ihastella upeaa auringonnousua, ota suunnaksi Katoron ranta tai Umagin ranta ja löydä itsellesi täydellinen kuvakulma rantaviivan tuntumasta.

Umagin kaupunginmuseo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Museo tuo esiin mielenkiintoisten tietojen, esineiden, paikkojen ja tapahtumien avulla sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Etsitkö paikkaa, jossa voit pohdiskella elämääsi? Ota silloin suunnaksi Pyhän Marian kirkko, joka on historiallinen pyhä paikka.

Merenrannan tuntumassa kohoava Savudrianin majakka on toiminut vuosien saatossa opasteena monille merenkulkijoille. Se on myös loistava harjoituskohde valokuvaustaitojen hiomiseen!

Umag – Hotellit

Ei kannata liikaa stressata majoituksen varmistamisesta: ebookersin matkaoppaassa on nytkin tarjolla yli 29 majoitusliikettä. Siitäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Meliá Istrian Villas ja Kempinski Hotel Adriatic ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka on hyvä muistaa varausta tehdessä. Jos pidät näkemästäsi, älä hukkaa aikaa! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa kodikkaiden huoneidensa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Umag

Näytä kaikki 539 majoitusliikettä kohteessa Umag
Mobile Homes Stella Maris

Mobile Homes Stella Maris

Stella Maris 8A, Umag, Istria
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Tämä leirintäalue sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ATP Stella Maris -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ...

  Mobile Homes Stella MarisHae hinnat

  Hotel Melia Coral For Plava Laguna - Adults Only

  Hotel Melia Coral For Plava Laguna - Adults Only

  Katoro 20, Umag
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (5 arvostelua)

   Hotel Melia Coral For Plava Laguna - Adults Only on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

   Hotel Melia Coral For Plava Laguna - Adults Only84 €

   Hotel Melia Coral For Plava Laguna - Adults Only84 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.