Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Vilna – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan ainutlaatuisesta lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Vilna. Matkat saa järjestymään kätevästi, kun apuna on ebookers!

Vilna – Lennot ja hotelli

Vilna odottaa juuri sinua. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja matkaseurueesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Ilahdut varmasti jopa 10 %:n eduista, kun ostat sekä lentoliput että hotellihuoneen kätevästi samassa paketissa.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja lähteä lomalle.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Pakkaa laukkusi, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Vilna – Matkat

Olitko tietoinen, että kaupungin alueella asuu noin 550 000 henkeä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen lomasi loppua!

Europas Parkas (puisto) ja Vingis Park ovat paikkoja, joissa voit pelailla pallolla, joogata tai nautiskella iltapäivästä taivaan pilviä katsellen.

Jotkut matkailijat harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas joku toinen ei välitä nähdä yhden yhtä veistosta tai maalausta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa kumpaan tahansa näistä kahdesta, voit olla takuuvarma että Kansallinen taidegalleria ja Taideteollisuusmuseo asettavat esille aina jotain hienoa, uutta ja mahdollisesti myös haastavaa.

Liettuan kansallismuseo valottaa hienosti seudun menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Jos sinun on saatava kuulla enemmän, myös Trakain historiamuseo ja Karaimin etnografinen näyttely on hyvä kirjata ylös.

Menneisyyden muistaminen ei missään tapauksessa ole turhaa. Vilnan yliopisto ja Vilnan kaupungintalo auttavat ymmärtämään ja tutustumaan tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Jos aikaa on, Aušros Vartai ja Gediminasin torni ovat myös kaksi ehdotonta käyntipaikkaa.

Saat kuulla tarinoita heistä, jotka kerran kutsuivat kohteita Presidentinlinna ja Uzutrakis Manor Estate kodiksi. Tiedustelepa tutustumismatkoja näihin mahtaviin asumuksiin, jos haluaisit poiketa myös sisään vähän kurkistelemaan.

Vaikuttavat kivimuurit, kaunis ympäristö ja historiallinen tunnelma takaavat hienot puitteet valokuvien ottamiseen. Suuntaa siis kohteisiin Trakaisaaren linna ja Trakain Peninsula-linna, joissa voit ottaa upeita kuvia.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä vierailukohteita alueella ovat Vilnan katedraali ja Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän hengen kirkko kierroksia oppaan johdolla.

Lähes jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat ihmisten kokoontumispaikkoja. Kaupungintalon aukio ja Cathedral Square (aukio) ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monia kiinnostavia tapahtumia. Myös Lukiskesin aukio on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi, tutkailla ympäristöäsi ja seurata paikallista elämää.

Europos bokštas (pilvenpiirtäjä) kuuluu niihin maamerkkeihin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä työkavereille kotopuolessa.

Muistomerkit ovat yhdistelmä kauneutta ja kunnioitusta, ja ne auttavat meitä ajattelemaan menneiden aikojen tapahtumia. Kolme ristiä ja Frank Zappan muistomerkki ovat symbolisia kunnianosoituksia tämän alueen historiallisille tapahtumille. Tällä paikkakunnalla on kerrottavanaan lukuisia opettavaisia tarinoita. Ota siis suunnaksesi seuraavaksi Euroopan maantieteellinen keskipiste ja Tykistölinnoitus.

Matkan suunnittelu vie yleensä niin paljon energiaa, ettei mikään ihme, jos unohdat pakata matkalaukkuun joitain matkalla tarvittavia asioita. Jos sinun tarvitsee ostaa joitain välttämättömiä tuotteita, Akropolisin ostos- ja viihdekeskus on tähän sopiva kohde.

Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos pidät hyvästä viihteestä. Tutustu tapahtumakalenteriin ja osta sitten itsellesi liput.

Jos olet mielestäsi jo nähnyt kaiken etkä ole vielä kyllästynyt, jatka toki ja ota suunnaksi Martynas Mazvydas (Liettuan kansalliskirjasto).

Vilna – Hotellit

Mitä tehdä ja minne mennä? Pääkaupungissa valinnanvaraa on valtavasti. ebookersin sivusto tarjoaa yli 77 mahtavaa majoitusliikettä lähialueelta tehden hotellin valitsemisesta paljon helpompaa.

Mikäli olet etsimässä yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä haikaile luksuspalvelujen perään, Mikotel Hotel osoitteessa 63 Pylimo St on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen hienoa palvelua huokeaan hintaan, on osoitteessa Bernardinu G. 5 sijaitseva Bernardinu B&B House. Vaihtoehtoisesti voit antaa taitavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Stikliai Hotel tai Kempinski Hotel Cathedral Square hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla. Kun olet kerran lomalla, anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

Kartta

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Vilna:

Näytä kaikki 163 majoitusliikettä kohteessa Vilna
Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Blu Hotel Lietuva

Konstitucijos av. 20, Vilnius
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (33 arvostelua)

  Kansallinen taidegalleria ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vilnan yliopisto ...

  Radisson Blu Hotel Lietuva68 €

  Radisson Blu Hotel Lietuva68 €
  Novotel Vilnius Centre

  Novotel Vilnius Centre

  Gedimino Av. 16, Vilnius
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (55 arvostelua)

   Gediminas Avenue ja Vilnan katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ...

   Novotel Vilnius Centre70 €

   Novotel Vilnius Centre70 €
   Artagonist Art Hotel

   Artagonist Art Hotel

   Pilies str 34, Vilnius
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,8/5 (20 arvostelua)

    Pilies Street ja Vilnan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaupungintalon aukio ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan ...

    Artagonist Art Hotel98 €

    Artagonist Art Hotel98 €
    AirInn Vilnius Hotel

    AirInn Vilnius Hotel

    Rodunios kelias 8, Vilnius
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (1 arvostelua)

     Aušros Vartai, Pyhän hengen kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Tykistölinnoitus ...

     AirInn Vilnius Hotel44 €

     AirInn Vilnius Hotel44 €
     Courtyard by Marriott Vilnius City Center

     Courtyard by Marriott Vilnius City Center

     Rinktines G. 3, Vilnius
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,5/5 (2 arvostelua)

      Žalgiris-stadion ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko ...

      Courtyard by Marriott Vilnius City Center54 €

      Courtyard by Marriott Vilnius City Center54 €
      Grata by Centrum Hotels

      Grata by Centrum Hotels

      Vytenio Str. 9, Vilnius
       3.0 kautta 5.0
        
        
       3,8/5 (11 arvostelua)

       Frank Zappan muistomerkki, Vilnan kaupungintalo ja Vilnan yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä ...

       Grata by Centrum Hotels35 €

       Grata by Centrum Hotels35 €
       Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

       Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

       Kauno str. 14, Vilnius
        3.5 kautta 5.0
         
         
        4,2/5 (5 arvostelua)

        Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Kaupungintalon aukio ovat myös ...

        Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius47 €

        Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius47 €
        Stikliai Hotel

        Stikliai Hotel

        Gaono g. 7, Vilnius
         5.0 kautta 5.0
          
          
         4,0/5 (1 arvostelua)

         Pilies Street ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vilnan kaupungintalo ja Vilnan yliopisto ovat ...

         Stikliai Hotel108 €

         Stikliai Hotel108 €
         Panorama Hotel

         Panorama Hotel

         Sodu str. 14, Vilnius
          3.5 kautta 5.0
           
           
          3,6/5 (17 arvostelua)

          Aušros Vartai, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Vilnan katedraali ...

          Panorama Hotel35 €

          Panorama Hotel35 €
          Congress Hotel

          Congress Hotel

          Vilniaus str. 2, Vilnius
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,3/5 (3 arvostelua)

           Gediminas Avenue, Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri ja Vilnan katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Annen ...

           Congress Hotel53 €

           Congress Hotel53 €