Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Vilna:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Vilna 2019:

Vilna – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan ainutlaatuisesta lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Vilna. Matkat saa järjestymään kätevästi, kun apuna on ebookers!

Vilna – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers tekee mittatilaustyönä juuri sinun unelmiesi mukaisen matkan. Majoituksesta lentoihin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Vilna odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Varaamalla lentoliput ja hotellin yhdessä säästät jopa 9%*.

Pakene arjen rutiineja yhdellä klikkauksella. Valikoimassamme on runsaat 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten unohtumattomat elämykset ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Jos varaat matkapaketin ebookers-palvelusta ja satut saamaan edullisemman paketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Mitä siis enää mietit?

Älä enää mieti, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Vilna – Matkat

Olitko tietoinen, että kaupungin alueella asuu noin 550 000 henkeä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen lomasi loppua!

Europas Parkas (puisto) ja Vingis Park ovat paikkoja, joissa voit pelailla pallolla, joogata tai nautiskella iltapäivästä taivaan pilviä katsellen.

Jotkut matkailijat harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas joku toinen ei välitä nähdä yhden yhtä veistosta tai maalausta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa kumpaan tahansa näistä kahdesta, voit olla takuuvarma että Kansallinen taidegalleria ja Taideteollisuusmuseo asettavat esille aina jotain hienoa, uutta ja mahdollisesti myös haastavaa.

Liettuan kansallismuseo valottaa hienosti seudun menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Jos sinun on saatava kuulla enemmän, myös Trakain historiamuseo ja Karaimin etnografinen näyttely on hyvä kirjata ylös.

Menneisyyden muistaminen ei missään tapauksessa ole turhaa. Vilnan yliopisto ja Vilnan kaupungintalo auttavat ymmärtämään ja tutustumaan tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Jos aikaa on, Aušros Vartai ja Gediminasin torni ovat myös kaksi ehdotonta käyntipaikkaa.

Saat kuulla tarinoita heistä, jotka kerran kutsuivat kohteita Presidentinlinna ja Uzutrakis Manor Estate kodiksi. Tiedustelepa tutustumismatkoja näihin mahtaviin asumuksiin, jos haluaisit poiketa myös sisään vähän kurkistelemaan.

Vaikuttavat kivimuurit, kaunis ympäristö ja historiallinen tunnelma takaavat hienot puitteet valokuvien ottamiseen. Suuntaa siis kohteisiin Trakaisaaren linna ja Trakain Peninsula-linna, joissa voit ottaa upeita kuvia.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä vierailukohteita alueella ovat Vilnan katedraali ja Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän hengen kirkko kierroksia oppaan johdolla.

Lähes jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat ihmisten kokoontumispaikkoja. Kaupungintalon aukio ja Cathedral Square (aukio) ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monia kiinnostavia tapahtumia. Myös Lukiskesin aukio on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi, tutkailla ympäristöäsi ja seurata paikallista elämää.

Europos bokštas (pilvenpiirtäjä) kuuluu niihin maamerkkeihin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä työkavereille kotopuolessa.

Muistomerkit ovat yhdistelmä kauneutta ja kunnioitusta, ja ne auttavat meitä ajattelemaan menneiden aikojen tapahtumia. Kolme ristiä ja Frank Zappan muistomerkki ovat symbolisia kunnianosoituksia tämän alueen historiallisille tapahtumille. Tällä paikkakunnalla on kerrottavanaan lukuisia opettavaisia tarinoita. Ota siis suunnaksesi seuraavaksi Euroopan maantieteellinen keskipiste ja Tykistölinnoitus.

Matkan suunnittelu vie yleensä niin paljon energiaa, ettei mikään ihme, jos unohdat pakata matkalaukkuun joitain matkalla tarvittavia asioita. Jos sinun tarvitsee ostaa joitain välttämättömiä tuotteita, Akropolisin ostos- ja viihdekeskus on tähän sopiva kohde.

Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos pidät hyvästä viihteestä. Tutustu tapahtumakalenteriin ja osta sitten itsellesi liput.

Jos olet mielestäsi jo nähnyt kaiken etkä ole vielä kyllästynyt, jatka toki ja ota suunnaksi Martynas Mazvydas (Liettuan kansalliskirjasto).

Vilna – Hotellit

Mitä tehdä ja minne mennä? Pääkaupungissa valinnanvaraa on valtavasti. ebookersin sivusto tarjoaa yli 77 mahtavaa majoitusliikettä lähialueelta tehden hotellin valitsemisesta paljon helpompaa.

Mikäli olet etsimässä yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä haikaile luksuspalvelujen perään, Mikotel Hotel osoitteessa 63 Pylimo St on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen hienoa palvelua huokeaan hintaan, on osoitteessa Bernardinu G. 5 sijaitseva Bernardinu B&B House. Vaihtoehtoisesti voit antaa taitavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Stikliai Hotel tai Kempinski Hotel Cathedral Square hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla. Kun olet kerran lomalla, anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Vilna

Näytä kaikki 181 majoitusliikettä kohteessa Vilna

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Blu Hotel Lietuva

Konstitucijos av. 20, Vilna
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (41 arvostelua)

  Kansallinen taidegalleria ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vilnan yliopisto ...

  Radisson Blu Hotel Lietuva76 €

  19.7.–20.7.

  Radisson Blu Hotel Lietuva76 €
  Radisson Blu Royal Astorija Hotel

  Radisson Blu Royal Astorija Hotel

  Didzioji 35/2, Vilna
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (15 arvostelua)

   Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös ...

   Radisson Blu Royal Astorija Hotel101 €

   26.7.–27.7.

   Radisson Blu Royal Astorija Hotel101 €
   Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

   Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

   Kauno str. 14, Vilna
    3.5 kautta 5.0
     
     
    4,1/5 (10 arvostelua)

    Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Kaupungintalon aukio ovat myös ...

    Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius43 €

    10.8.–11.8.

    Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius43 €
    Novotel Vilnius Centre

    Novotel Vilnius Centre

    Gedimino Av. 16, Vilna
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,3/5 (61 arvostelua)

     Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ...

     Novotel Vilnius Centre86 €

     28.7.–29.7.

     Novotel Vilnius Centre86 €
     Old Town Trio Hotel

     Old Town Trio Hotel

     Raugyklos str. 15A, Vilna
      3.5 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (19 arvostelua)

      Pyhän Nikolauksen kirkko, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan ...

      Old Town Trio Hotel43 €

      2.8.–3.8.

      Old Town Trio Hotel43 €
      Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

      Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

      Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilna
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,8/5 (37 arvostelua)

       Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 15 minuutin ...

       Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius70 €

       11.8.–12.8.

       Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius70 €
       AirInn Vilnius Hotel

       AirInn Vilnius Hotel

       Rodūnios kelias 8, Vilna
        3.5 kautta 5.0
         
         
        3,5/5 (2 arvostelua)

        Aušros Vartai, Pyhän hengen kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Tykistölinnoitus ...

        AirInn Vilnius Hotel69 €

        4.8.–5.8.

        AirInn Vilnius Hotel69 €
        Panorama Hotel

        Panorama Hotel

        Sodu str. 14, Vilna
         3.5 kautta 5.0
          
          
         3,6/5 (23 arvostelua)

         Aušros Vartai, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Vilnan katedraali ...

         Panorama Hotel35 €

         31.7.–1.8.

         Panorama Hotel35 €
         Artagonist Art Hotel

         Artagonist Art Hotel

         Pilies str 34, Vilna
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,8/5 (29 arvostelua)

          Pilies Street ja Vilnan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaupungintalon aukio ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan ...

          Artagonist Art Hotel88 €

          5.8.–6.8.

          Artagonist Art Hotel88 €
          IMPERIAL Hotel & Restaurant

          IMPERIAL Hotel & Restaurant

          Subaciaus Str. 2, Vilna
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,1/5 (14 arvostelua)

           Pyhän hengen kirkko, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aušros Vartai ja ...

           IMPERIAL Hotel & Restaurant107 €

           13.8.–14.8.

           IMPERIAL Hotel & Restaurant107 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.