Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Vilna:

Vilna – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan ainutlaatuisesta lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Vilna. Matkat saa järjestymään kätevästi, kun apuna on ebookers!

Vilna – Lennot ja hotelli

Vilna odottaa juuri sinua. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja matkaseurueesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Ilahdut varmasti jopa 10 %:n eduista, kun ostat sekä lentoliput että hotellihuoneen kätevästi samassa paketissa.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja lähteä lomalle.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Pakkaa laukkusi, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Vilna – Matkat

Olitko tietoinen, että kaupungin alueella asuu noin 550 000 henkeä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen lomasi loppua!

Europas Parkas (puisto) ja Vingis Park ovat paikkoja, joissa voit pelailla pallolla, joogata tai nautiskella iltapäivästä taivaan pilviä katsellen.

Jotkut matkailijat harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas joku toinen ei välitä nähdä yhden yhtä veistosta tai maalausta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa kumpaan tahansa näistä kahdesta, voit olla takuuvarma että Kansallinen taidegalleria ja Taideteollisuusmuseo asettavat esille aina jotain hienoa, uutta ja mahdollisesti myös haastavaa.

Liettuan kansallismuseo valottaa hienosti seudun menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Jos sinun on saatava kuulla enemmän, myös Trakain historiamuseo ja Karaimin etnografinen näyttely on hyvä kirjata ylös.

Menneisyyden muistaminen ei missään tapauksessa ole turhaa. Vilnan yliopisto ja Vilnan kaupungintalo auttavat ymmärtämään ja tutustumaan tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Jos aikaa on, Aušros Vartai ja Gediminasin torni ovat myös kaksi ehdotonta käyntipaikkaa.

Saat kuulla tarinoita heistä, jotka kerran kutsuivat kohteita Presidentinlinna ja Uzutrakis Manor Estate kodiksi. Tiedustelepa tutustumismatkoja näihin mahtaviin asumuksiin, jos haluaisit poiketa myös sisään vähän kurkistelemaan.

Vaikuttavat kivimuurit, kaunis ympäristö ja historiallinen tunnelma takaavat hienot puitteet valokuvien ottamiseen. Suuntaa siis kohteisiin Trakaisaaren linna ja Trakain Peninsula-linna, joissa voit ottaa upeita kuvia.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä vierailukohteita alueella ovat Vilnan katedraali ja Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän hengen kirkko kierroksia oppaan johdolla.

Lähes jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat ihmisten kokoontumispaikkoja. Kaupungintalon aukio ja Cathedral Square (aukio) ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monia kiinnostavia tapahtumia. Myös Lukiskesin aukio on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi, tutkailla ympäristöäsi ja seurata paikallista elämää.

Europos bokštas (pilvenpiirtäjä) kuuluu niihin maamerkkeihin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä työkavereille kotopuolessa.

Muistomerkit ovat yhdistelmä kauneutta ja kunnioitusta, ja ne auttavat meitä ajattelemaan menneiden aikojen tapahtumia. Kolme ristiä ja Frank Zappan muistomerkki ovat symbolisia kunnianosoituksia tämän alueen historiallisille tapahtumille. Tällä paikkakunnalla on kerrottavanaan lukuisia opettavaisia tarinoita. Ota siis suunnaksesi seuraavaksi Euroopan maantieteellinen keskipiste ja Tykistölinnoitus.

Matkan suunnittelu vie yleensä niin paljon energiaa, ettei mikään ihme, jos unohdat pakata matkalaukkuun joitain matkalla tarvittavia asioita. Jos sinun tarvitsee ostaa joitain välttämättömiä tuotteita, Akropolisin ostos- ja viihdekeskus on tähän sopiva kohde.

Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos pidät hyvästä viihteestä. Tutustu tapahtumakalenteriin ja osta sitten itsellesi liput.

Jos olet mielestäsi jo nähnyt kaiken etkä ole vielä kyllästynyt, jatka toki ja ota suunnaksi Martynas Mazvydas (Liettuan kansalliskirjasto).

Vilna – Hotellit

Mitä tehdä ja minne mennä? Pääkaupungissa valinnanvaraa on valtavasti. ebookersin sivusto tarjoaa yli 77 mahtavaa majoitusliikettä lähialueelta tehden hotellin valitsemisesta paljon helpompaa.

Mikäli olet etsimässä yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä haikaile luksuspalvelujen perään, Mikotel Hotel osoitteessa 63 Pylimo St on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen hienoa palvelua huokeaan hintaan, on osoitteessa Bernardinu G. 5 sijaitseva Bernardinu B&B House. Vaihtoehtoisesti voit antaa taitavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Stikliai Hotel tai Kempinski Hotel Cathedral Square hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla. Kun olet kerran lomalla, anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Vilna

Näytä kaikki 177 majoitusliikettä kohteessa Vilna
AirInn Vilnius Hotel

AirInn Vilnius Hotel

Rodunios kelias 8, Vilnius
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Aušros Vartai, Vilnan katedraali ja Pyhän hengen kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Vilnan suuri synagoga ...

  AirInn Vilnius Hotel53 €

  AirInn Vilnius Hotel53 €
  Novotel Vilnius Centre

  Novotel Vilnius Centre

  Gedimino Av. 16, Vilnius
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (56 arvostelua)

   Gediminas Avenue ja Vilnan pääposti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pilies Street ja Gediminasin torniovat myös 10 ...

   Novotel Vilnius Centre68 €

   Novotel Vilnius Centre68 €
   Radisson Blu Hotel Lietuva

   Radisson Blu Hotel Lietuva

   Konstitucijos av. 20, Vilnius
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,4/5 (34 arvostelua)

    Kansallinen taidegalleria, Vilnan katedraali ja Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri ovat 10 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen ...

    Radisson Blu Hotel Lietuva76 €

    Radisson Blu Hotel Lietuva76 €
    IVOLITA Vilnius Hotel

    IVOLITA Vilnius Hotel

    Geliu St. 5, Vilnius
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,8/5 (14 arvostelua)

     Aušros Vartai, Vilnan katedraali ja Pyhän hengen kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Frank Zappan muistomerkki ...

     IVOLITA Vilnius Hotel28 €

     IVOLITA Vilnius Hotel28 €
     Radisson Blu Royal Astorija Hotel

     Radisson Blu Royal Astorija Hotel

     Didzioji 35/2, Vilnius
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,3/5 (11 arvostelua)

      Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vilnan katedraali ja Pyhän hengen kirkko ovat ...

      Radisson Blu Royal Astorija Hotel90 €

      Radisson Blu Royal Astorija Hotel90 €
      Ratonda Centrum Hotels

      Ratonda Centrum Hotels

      A. Rotundo 1, Vilnius
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,8/5 (5 arvostelua)

       Gediminas Avenue on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista.

       Ratonda Centrum Hotels58 €

       Ratonda Centrum Hotels58 €
       Courtyard by Marriott Vilnius City Center

       Courtyard by Marriott Vilnius City Center

       Rinktines G. 3, Vilnius
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,7/5 (3 arvostelua)

        Žalgiris-stadion, Vilnan katedraali ja Gediminas Avenue ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Europos bokštas (pilvenpiirtäjä) ja Cathedral Square (aukio) ...

        Courtyard by Marriott Vilnius City Center50 €

        Courtyard by Marriott Vilnius City Center50 €
        Panorama Hotel

        Panorama Hotel

        Sodu str. 14, Vilnius
         3.5 kautta 5.0
          
          
         3,6/5 (18 arvostelua)

         Aušros Vartai, Vilnan katedraali ja Pyhän hengen kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Frank Zappan muistomerkki ja Vilnan suuri synagoga ovat myös ...

         Panorama Hotel35 €

         Panorama Hotel35 €
         Moon Garden Art Hotel

         Moon Garden Art Hotel

         Bazilijonu Str. 10, Vilnius
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,3/5 (11 arvostelua)

          Aušros Vartai, Vilnan katedraali ja Pyhän hengen kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Frank Zappan muistomerkki ...

          Moon Garden Art Hotel53 €

          Moon Garden Art Hotel53 €
          Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

          Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

          Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilnius
           4.0 kautta 5.0
            
            
           3,7/5 (34 arvostelua)

           Cathedral Square (aukio) ja Vilnan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gediminas Avenue ja Pilies Street ovat myös 10 kilometrin ...

           Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius65 €

           Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius65 €
           Kartta