Halvat lennot Helsinki Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Lontooseen

Lontoo on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kaupungeista, ja siten myös yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Tämä koskee myös suomalaisia, sillä Lontoo on ollut vuosi toisensa jälkeen suomalaisten suosituin ulkomainen matkakohde. Lontoon puolesta puhuvat lukuisten nähtävyyksien ja tapahtumien lisäksi myös hyvät liikenneyhteydet – Lontoon alueella on useampi suuri lentoasema, Helsingistä on monta suoraa yhteyttä Lontooseen joka päivä, ja suora lento Helsingistä Lontooseen kestää vain noin kolme tuntia. Sivustomme kautta voit helposti varata sopivat lennot mille tahansa Lontoon lentoasemalle, esimerkiksi Heathrow’n ja Gatwickin kansainvälisille lentoasemille.

Varaa lennot Helsingistä Lontooseen helposti verkon kautta

Mikäli useamman päivän kestävä ajomatka ei kiinnosta, lentäminen on ainoa järkevä tapa matkustaa Suomesta Lontooseen. Koska Lontoo on yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista, Helsingin ja Lontoon välillä on useampi suora lentoyhteys vuoden jokaisena päivänä. Väliä liikennöivät Finnair, British Airways ja Norwegian Air Shuttle, ja näistä Norwegian lentää Gatwickiin, muut Heathrow’lle. Toisin sanoen, koska vaihtoehtoja on niin paljon, halvat lennot Helsingistä Lontooseen on helppo varata ja varausta ei välttämättä edes tarvitse tehdä muutamaa kuukautta etukäteen edullisimmista hinnoista nauttimiseksi. Muiden Euroopan kohteiden tapaan Lontoonkin huippusesonkia on kesä sekä joulun ja uudenvuoden aika, joten näinä aikoina lentojen hinnat voivat olla hieman muuta vuotta kalliimpia ja lento kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa.

Lentoasemalle nopeasti ja helposti

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen päälentoasema, ja sinne on helppo saapua myös muualta Suomesta. Kehäradan I- ja P-junat tarjoavat suoran yhteyden muun muassa Tikkurilasta, Pasilasta ja Helsingin päärautatieasemalta lentoasemalle, ja junamatka keskustasta lentoasemalle kestää vain noin puoli tuntia ja kustantaa vain seutulipun hinnan. Kaukojunalla Helsinkiin saapuvat voivat helposti vaihtaa junaa esimerkiksi Pasilassa. Lisäksi lentoasemalle pääsee helposti bussilla – Helsingin keskustasta on hyvät paikallisbussiyhteydet lentoasemalle, ja lisäksi jotkin kaukobussit pysähtyvät lentoasemalla, minkä ansiosta muualta Suomesta saapuvien ei aina välttämättä edes tarvitse koukata Helsingin keskustan kautta. Lisäksi lentoasemalla ja sen lähettyvillä on useita parkkitaloja ja pysäköintialueita, joten autolla saapuvien on helppo jättää kulkuneuvonsa lentoasemalle koko lomansa ajaksi. Helsingin lentoasemalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2, joten kannattaa tarkistaa aina ennen matkaa, kummasta terminaalista oma lento Helsingistä Lontooseen lähtee.

Lontoo on miljoonakaupunki, joten ei olekaan ihme, että siellä on useampi lentoasema. Suurin niistä on Heathrow’n kansainvälinen lentoasema (LHR), jolle sekä British Airways että Finnair tarjoavat suoria lentoyhteyksiä Helsingistä. Norwegian puolestaan liikennöi suoria lentoja Helsinki-Vantaan ja Lontoon toiseksi suurimman lentoaseman Gatwickin (LGW) välillä. Näiden lentoasemien lisäksi Lontoon alueella on myös muita pienempiä lentoasemia, kuten Lutonin, Stanstedin ja London Cityn lentoasemat. Niille ei tätä kirjoitettaessa ole suoria lentoja Helsingistä, mutta välilaskullisia vaihtoehtoja on kuitenkin runsaasti tarjolla. Lentoja Helsingistä Lontooseen on siis erittäin paljon tarjolla.

Lontoossa on kehittynyt ja kattava paikallisliikenneverkosto, joten lentoasemilta on helppo siirtyä keskustaan. Heathrow’n lentoasemalta voi matkustaa nopealla Heathrow Express -junalla Paddingtonin asemalle keskustaan, minkä lisäksi samaa väliä liikennöi myös useammalla asemalla pysähtyvä Heathrow Connect -juna. Myös Lontoon metron Piccadilly-linja pysähtyy useammalla terminaalilla, joten keskustaan siirtyminen on todellakin helppoa. Gatwickin lentoasemalta on myös suora junayhteys Lontoon keskustaan. Gatwick Express -juna tarjoaa suoran yhteyden Gatwickin lentoasemalta Victorian asemalle keskustassa, ja Victorian asemalta on helppo siirtyä muun muassa Lontoon metroverkostoon.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Kartta

Lentotietoja väliltä Helsinki Lontoo

  • Tänään saatavilla 15 suoraa lentoa kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo
  • Keskimääräinen lentoaika tämän päivän suorille lennoille on 3h 13m.
  • British Airways lento 795 (7:40 AM GMT, Airbus Industrie A320) on tämän päivän aikaisin lento kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo.
  • Finnair lento 3125 (7:30 PM GMT, Airbus Industrie A319) on tämän päivän myöhäisin lento kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo.
  • Lyhin lento tänään kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo (British Airways flight 6033, Airbus A321) kestää 3h 10m.
  • Pisin lento tänään kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo (British Airways flight 795, Airbus Industrie A320) kestää 3h 30m.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.