Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Frankfurt alkaen 161.02 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki Frankfurt

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Frankfurtiin

Harvassa ovat ne eurooppalaiskaupungit, joissa pääsee käyskentelemään pilvenpiirtäjien katveessa. Frankfurt on poikkeus, joka vahvistaa säännön, sillä pankkitoiminnan keskuksena tunnetussa kaupungissa on korkeuksiin kohoavia rakennuksia ison maailman tyyliin toteutettuna. Frankfurt am Main – tuttavallisemmin pelkkä Frankfurt – on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkää bisnestä, sillä varaamalla lennot Helsingistä Frankfurtiin pääset vierailemaan esimerkiksi Museumsuferin alueella. Tämä Mainjoen varrella oleva museokeskittymä tarjoaa nähtävää ja kierreltävää päiväkausiksi. Frankfurtissa on muutenkin kiitettävän monipuolinen kulttuuritarjonta, sillä kaupungissa soi niin ooppera kuin jazz. Shoppailureissu Frankfurtiin ei ole lainkaan hullumpi ajatus, sillä kaupungissa on lukuisia ostoskeskuksia ja ‑katuja. Etenkin bisnesmatkailijat arvostavat vuoden ympäri tarjolla olevia nopeita ja halpoja lentoja Helsingistä Frankfurtiin.

Liikematkailua ja kaupunkilomailua Frankfurtissa

Monien saksalaiskaupunkien tavoin myös Frankfurt vaurioitui pahoin toisen maailmansodan pommituksissa, ja kaupunki onkin ulkomuodoltaan sekoitus uutta ja vanhaa. Kaupunkilomailun ystävät löytävät Frankfurtista lasipintaisia pilvenpiirtäjiä ja vuosisatoja vanhoja kirkkoja, joten kaupunki ei jätä esteetikkoja kylmäksi. Suosituin aika lomailla Frankfurtissa on kesä, jolloin lennot Helsingistä Frankfurtiin löytyvät helposti. Paikallinen sää on vuodenajasta riippumatta samantyyppinen kuin Etelä‑Suomessa, mutta lämpötilat ovat kautta linjan jonkin verran korkeampia eikä talvella nähdä juurikaan lunta. Kaupunkiloman Frankfurtiin voi suunnitella mihin vuodenaikaan tahansa. Etsi siis lento Helsingistä Frankfurtiin ebookersin kautta ja tutustu kaupunkiin itsellesi sopivimpaan aikaan. Kansainvälisen talouden pyörät eivät pysähdy milloinkaan, joten Frankfurtissa on aina paljon bisnesmatkailijoita. Lyhytkin käynti Euroopan pankkikeskittymässä on helppo toteuttaa, sillä Helsingin ja Frankfurtin välisiä lentoja löytyy ympäri vuoden.

Suorat lennot Helsingistä Frankfurtiin

Tiuhaan lentäviä liikematkailijoita on kiittäminen Helsinki–Frankfurt‑välin toimivasta lentotarjonnasta, sillä heidän ansiostaan lento Helsingistä Frankfurtiin löytyy vaivattomasti niin kesällä kuin talvella. Tarjolla on runsaasti suoria lentoja aamusta pitkälle iltapäivään, eikä viikonpäivällä ole juurikaan vaikutusta reittivalikoimaan. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Frankfurtiin Finnairin, Lufthansan ja Air Berlinin välillä ja valitse itsellesi sopivin yhteys. Kaikilla lentoyhtiöillä on enemmän kuin yksi päivittäinen vuoro kaupunkien välillä, joten hieman yli 2,5 tuntia kestävä suora lento on sujuva vaihtoehto. Suorat lennot Helsingin ja Frankfurtin välillä ovat sen verran suosittuja, että huippuhyvien tarjouksien metsästäminen on hankalaa. Matka‑aika pysyy kohtuullisena myös yhden välilaskun sisältävillä lennoilla, joten rahaa voi säästää matkustamalla Frankfurtiin esimerkiksi SASin siivillä Kööpenhaminan tai Tukholman kautta. Muita hyviä yhteyskaupunkeja ovat esimerkiksi Berliini, Amsterdam ja Riika.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Frankfurtiin suuntaavat matkailijat pääsevät Helsinki‑Vantaan lentoasemalle kätevästi Helsingin ydinkeskustasta päin, sillä kentälle kulkee sekä busseja että junia. Rautatientorilta pääsee lentoasemalle esimerkiksi Finnair City Busilla ja HSL:n linjalla 615, joilla matka‑aika Helsinki‑Vantaalle on noin 30–45 minuuttia. Molemmat bussit ottavat matkustajia kyytiin myös reitin varrelta. Päärautatieaseman ja Helsinki‑Vantaan välin voi taittaa myös kehärataa kiertävillä I‑ ja P‑junilla, joilla matka kaupungilta kentälle taittuu Tikkurilan tai Myyrmäen kautta noin puolessa tunnissa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on ajoittaista ruuhkaisuutta klo 6–8.30 ja 14–17.30, joten turvatarkastukseen kannattaa varata tällöin ylimääräistä aikaa. Useat lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden tehdä lähtöselvitys jo etukäteen netissä, mutta Helsinki‑Vantaalla on käytössä myös lähtöselvitysautomaatteja.

Saapuminen Frankfurtiin

Frankfurt am Mainin kansainvälinen lentoasema on yksi Euroopan vilkkaimpia lentoliikenteen keskuksia. Se sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Frankfurtista kaupungin lounaispuolella. Helppo ja nopea tapa päästä kentältä kaupunkiin on nousta Frankfurtiin suuntaavan paikallisjunan kyytiin terminaali 1:n edestä. Yhdensuuntainen matka kestää noin 15 minuuttia. AirLinerin bussit lentoasemalta kaupunkiin kulkevat molempien suurien terminaalien kautta 30–60 minuutin välein, ja matka kaupunkiin kestää puolisen tuntia.

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Frankfurt

Näytä kaikki 384 hotellia kohteessa Frankfurt
Victoria Hotel

Victoria Hotel

Elbestrasse 24-26, Frankfurt
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (5 arvostelua)

The English Theatre, Frankfurtin oopperatalo ja Main Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Städel-museo ja Paulskirche ...

93 €

93 €
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt
5.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (12 arvostelua)

The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Höchstin linna ja Commerzbank-Arenaovat myös 10 ...

93 €

93 €
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt
3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (7 arvostelua)

The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Opelin tehdas ja Monchhofkapelle ovat myös 15 ...

74 €

74 €
Fleming's Deluxe Hotel Frankfurt-City

Fleming's Deluxe Hotel Frankfurt-City

Eschenheimer Tor 2, Frankfurt
5.0 kautta 5.0
3,3 / 5 (3 arvostelua)

Eschenheimer Turm, Zeilgalerie ja Deutsche Börse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Alte Oper ja Paulskirche ovat myös ...

133 €

133 €
MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

Bessie-Coleman-Straße 11, Frankfurt
3.5 kautta 5.0
3,3 / 5 (3 arvostelua)

The Squaire on 2 kilometrin ja Lufthansan koulutuskeskus on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Commerzbank-Arena ja Frankfurtin yliopistollinen sairaala ...

59 €

59 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.