Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Moskova Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Moskova - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi SVO
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 138 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 45 minuuttia

Halvat lennot Moskovasta Helsinkiin tarjoavat sinulle tilaisuuden kokea suomalaisia kulttuurielämyksiä ja antaa pienen pääkaupungin yllättää positiivisesti.

Lennot Moskovasta Helsinkiin lähtevät useimmiten Šeremetjevon kansainväliseltä lentoasemalta (SVO). Muita Moskovan alueen lentoasemia ovat Domodedovo, Vnukovo ja Žukovski. Suoria lentoja Moskovasta Helsinkiin operoivat Finnair ja Aeroflot Šeremetjevon kentältä, ja lento kestää vajaat kaksi tuntia. Yhdellä välilaskulla Moskovasta Helsinkiin lentävät muun muassa airBaltic, KLM, Air France ja Czech Airlines. Nopeimmillaan yhden välilaskun lennot välilaskulla Riiassa kestävät vajaat neljä tuntia.

Aikaero Moskovan ja Helsingin välillä on talvisin tunti. Koska kesäaika ei ole enää Venäjällä käytössä, kesäisin Suomen ja Moskovan välillä ei ole aikaeroa. Lento Moskovasta Helsinkiin ei kestä kauaa, mutta ennen matkaa on muistettava hoitaa viisumiasiat kuntoon, mikäli et ole Suomen kansalainen. Viisumia tulee anoa Suomen suurlähetystöstä. Suositeltavaa on jättää hakemus vähintään kaksi viikkoa ennen aiottua matkaa, jotta matkalle lähtö varmasti onnistuu suunnitelmien mukaan.

Matkalle Moskovasta

Šeremetjevon lentokentälle Moskovan keskustasta matkaa on 43 kilometriä. Taksilla matkaan menee vähintään 45 minuuttia. Lentokenttäjuna kulkee Belorusskin rautatieasemalta 30 minuutin välein. Junan matka-aika on 30–40 minuuttia. Ulkomaan lennot lähtevät terminaaleista D, E ja F. Lentoasemalle kulkee myös busseja eräiltä metroasemilta. Kiireisille matkailijoille tarjolla on myös helikopteripalvelu keskustasta Šeremetjevon lentoasemalle.

Lentoasemalta Helsinkiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit jatkaa kehäradan junilla, paikallisbussilla 615, 617 tai 415 sekä Finnairin lentokenttäbussilla, joka taittaa matkan nopeimmin. Myös taksit ja kimppataksit palvelevat kentällä. Taksimatka kentältä keskustaan maksaa noin 40 euroa. Lentokentältä kaupunkiin tullessasi tarvitset seutulipun, sillä ylität kuntarajan siirtyessäsi Vantaalta Helsinkiin. Helsingin kaupungin sisällä voit kulkea sisäisellä lipulla, ja raitiovaunussa pääset sitäkin halvemmalla ostamalla pelkän ratikkalipun. R-kioskeilta ja matkalippuautomaateista saat myös 1–7 vuorokauden lippuja omien matkustustarpeittesi mukaan. Kesäaikaan voit matkakortin hankittuasi rekisteröityä myös HSL:n kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lisätietoa paikallisbusseista ja kaupunkipyöristä saat HSL:n verkkosivuilta.

Merellistä ajanvietettä ja viihdettä joka makuun

Helsinki on Moskovan näkökulmasta pieni pääkaupunki, mutta silti kaupungista löytyy paljon koettavaa ja kaupungin merellinen ilmapiiri tuo siihen oman lisänsä. Kesäisin voit lähteä Kauppatorin rannalta lounasristeilylle Helsingin edustan saaristoon tai siirtyä lautalla Suomenlinnaan, Vartiosaareen tai Korkeasaareen. Katajanokan maailmanpyörästä Finnair Sky Wheelistä voit luoda katsauksen eteläiseen kantakaupunkiin. Kävelyreitit kulkevat rantoja pitkin Katajanokalta molempiin suuntiin. Kauppatorin ja Eteläsataman kautta voit kulkea Kaivopuistoon. Tällä suunnalla rantareitillä tai lyhyen lauttamatkan päässä (Harakan saaressa ja Uunisaaressa) on hyviä kahviloita ja ravintoloita. Hernesaaresta löytyy uusi, innovatiivisesta puurakentamisestaan palkittu Löyly-ravintola saunoineen ja Jätkäsaaresta Clarion-hotelli, jonka Sky Barista voit ihailla Helsingin kantakaupungin lounaiskolkan maisemia.

Museoita joka lähtöön

Helsingin museotarjonta on varsin hyvällä tolalla. Helsingin kaupungin taidemuseo HAM sijaitsee nykyisin Tennispalatsissa Kampissa. Nykytaiteen museo Kiasma sekä Ateneumin taidemuseo tarjoavat kiinnostavia näyttelyitä. Niiden arkkitehtuuri on jo itsessään näkemisen arvoista, joten vaikka et tällä kertaa välittäisi taidekierroksesta, kannattaa piipahtaa edes museokahvilassa. Muita suosittuja museoita ovat Nervanderinkadun Taidehalli, Amos Andersonin taidemuseo, Designmuseo, Kansallismuseo ja Luonnontieteellinen museo.

Ostoksille Helsinkiin

Mikäli haet Helsingistä löytöjä kotiin vietäväksi, muista hyödyntää alennusmyynnit. Niitä on runsaasti heti joulun jälkeen, ja sesonkikohtaiset alennusmyynnit alkavat Helsingissä varhain moneen muuhun Euroopan kaupunkiin verrattuna. Kesävaatteet ovat usein alennusmyynnissä jo juhannuksen aikaan. Runsaasti vaatekauppoja löytyy keskustasta esimerkiksi Kampin ja Forumin kauppakeskuksista ja Aleksanterinkadulta. Perinteikäs Stockmann ja Sokos ovat suosittuja tavarataloja. Senaatintorin laidalla tuomiokirkkoa vastapäätä ovat torikorttelit, joista löydät suomalaisia käsitöitä. Täällä sijaitsee myös Kino Engel, jossa voit kesäaikaan katsoa elokuvia taivasalla.

Lennot Moskova – Helsinki

Onko kohteiden Moskova ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Vaivaton lento takaa stressittömän loman. Varaa lentolippusi luotettavalta lentoyhtiöltä, esimerkkeinä Aeroflot tai Finnair, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Moskova (SVO-Šeremetjevo) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Moskova ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Moskova ja Helsinki välinen etäisyys on 880 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 1 tunti ja 49 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla niinkin vähäinen kuin 1 tunti ja 45 minuuttia. Pidä silmällä suosittujen lentoyhtiöiden, kuten Aeroflot ja Finnair, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Moskova ja Helsinki välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Moskova ja Helsinki välillä, suosituimmat reitit ovat:

  • Moskova (SVO-Šeremetjevo) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 52 lentoa viikossa
  • Moskova (DME-Domodedovon kansainvälinen lentokenttä) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 28 lentoa viikossa
  • Moskova (VKO-Vnukovon kansainvälinen lentoasema) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Moskova ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja kohteiden Moskova ja Helsinki välillä. Saat varmasti vastinetta rahoillesi hankkimalla lennot näiltä johtavilta yhtiöiltä:

  • Aeroflot, 70 lentoa kuussa
  • Finnair, 40 lentoa kuussa
  • JAL, 20 lentoa kuussa
  • KLM, 11 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Moskova ja Helsinki välillä on?

7 päivittäistä lentoa välillä Moskova – Helsinki takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Helsinki on helppoa.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 836 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
103 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LED-televisiot.
111 €
GLO Hotel Helsinki Airport

GLO Hotel Helsinki Airport

3.5 kautta 5.0 Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
GLO Hotel Helsinki Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Suomen ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
92 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.