Pääosion alkuosa

Islanti matkat

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Islanti – hotellit

Hae lento + hotelli

Parhaat matkapaketit kohteeseen Islanti:

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Islanti:

Näytä kaikki 399 hotellia kohteessa Islanti
Apartment K

Apartment K

Thingholtsstraeti 2-4, Reykjavik
3.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (12 arvostelua)

Iceland Phallological Museum ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Reykjavikin kaupungintalo ja Islannin kansallismuseo ...

119 €

119 €
Northern Light Inn

Northern Light Inn

1 Northern Lights Road, Grindavik
3.0 kautta 5.0

Sininen laguuni on 2,2 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Viking World -museo ja Víkingaheimar sijaitsevat 20 kilometrin päässä. ...

280 €

280 €
Hótel Ísland

Hótel Ísland

Armuli 9, Reykjavik
3.0 kautta 5.0
3,7 / 5 (3 arvostelua)

Laugardalsholl, Hallgrimskirkja ja Perlan sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Islannin ...

148 €

148 €
Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Nautholsvegur 52, Reykjavik
4.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (7 arvostelua)

Sagamuseum, Hallgrimskirkja ja Perlan sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Islannin ...

156 €

156 €
CenterHotel Midgardur

CenterHotel Midgardur

Laugavegi 120, Reykjavik
3.0 kautta 5.0
4,7 / 5 (6 arvostelua)

Iceland Phallological Museum ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Perlan ovat myös 2 ...

195 €

195 €
Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Hagatorg, Reykjavik
4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (6 arvostelua)

Islannin kansallis- ja yliopistokirjasto ja Islannin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. ...

221 €

221 €
CenterHotel Klopp

CenterHotel Klopp

Klapparstig 26, Reykjavik
3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (23 arvostelua)

National Theatre of Iceland ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Islannin kansallismuseo ...

172 €

172 €
Base Hotel by Keflavik Airport

Base Hotel by Keflavik Airport

Valhallarbraut 756-757, Asbru, Keflavik
2.5 kautta 5.0

Viking World -museo, Víkingaheimar ja Reykjanesin taidemuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. History Museum ...

107 €

107 €
Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik

Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
4.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (20 arvostelua)

Iceland Phallological Museum ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Perlan ovat myös 3 kilometrin ...

230 €

230 €
Kartta

Sinun matkasi Islantiin

Islanti on tunnettu tulen ja jään maana, joka on kuuluisa kylmästä säästään ja aktiivisista tulivuoristaan. Tämä pieni pohjoismaa on paljon enemmän kuin vain sen ainutlaatuiset maisemat, kuten tulet huomaamaan vieraillessasi tällä jäisellä saarella. Tämä kontrastien maa tulee täyttämään päiväsi erilaisilla paikoilla ja aktiviteeteilla, olitpa kiinnostunut sen rajusta luonnosta tai yöelämästä. Sukella tulivuoren sisäiseen Thrihnukagigur-kammioon tai vieraile Húsavíkin valasmuseossa ennen kuin suuntaat valaiden katselukierrokselle. Seikkailusi alkaa, kun varaat matkasi osoitteesta Ebookers.fi.

Paras aika matkustaa kohteeseen Islanti

Heinä- ja elokuu ovat parhaat kuukaudet Islannissa vierailemiselle, kun maan ei pitäisi olla huurteen peitossa. Keskimääräinen maksimilämpötila näinä kuukausina on 13 astetta, kun taas talvisin lämpötilat eivät juuri nouse yli -20 asteen. Monet pääkaupunki Reykjavikin ulkopuoliset turistikohteet ovat kiinni syyskuusta toukokuuhun, tehden alueen turismista hyvin vaikeaa. Monet turistikierrokset eivät ala kuin vasta heinäkuussa, sillä lumi peittää maata pitkälle kesään. Varaa majoituksesi etukäteen Ebookers.fi –sivustolla hyötyäksesi Islannin pienestä turismikaudesta.

Muita vinkkejä kohteesta Islanti

Islannin helmiä

Gamla Bakario

Kokeile paikallisia herkkuja, kuten Neapolitan-leivonnaisia ja kuminaleipää tässä pienessä, syrjäisessä leipomossa Isafjordurissa.

Lukku Laki

Tuoretta, yksinkertaisesti valmistettua kalaa ja upea ilmapiiri yhdistyvät tässä kodikkaassa ravintolassa, jonka ystävällinen omistaja nauttii vieraiden kanssa juttelemisesta.

Borg-majatalo

Tämä kodikas majatalo Grindavikissa saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi tarjoamalla sinulle aamukahvin, aamiaisen sekä vieraiden käyttöön tarkoitetun olohuoneen.

Nonni-majatalo

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Haltioiden puutarha

Vieraile tässä Hellisgerdin puiston pienessä osiossa, jossa haltioiden ja kääpiöiden huhutaan asuvan kauniiden laavakivien muodostumissa.

Historia & kulttuuri Islanti

Valaiden katselua Husavikissa

Paras paikka valaiden katselulle kesäaikaan on Skjalfandi Bayssa, jossa voit nähdä lahtivalaita, miekkavalaita, ryhävalaita ja monia muita lajeja.

Jaðarsvöllur

36-reikäinen golf-kenttä saa kesäaikaan aurinkoa ympäri vuorokauden, jonka ansiosta voit nauttia ainutlaatuisesta keskiöisestä pelikokemuksesta.

Geoterminen Laugardalslaug-allas

Ui Islannin suurimmassa geotermisessä uima-altaassa, joka sisältää myös jättimäisen, kivisen vesiliukumäen.

Gullfoss

Näe Islannin kuuluisin vesiputous, joka laskee yli 30 metriä alla olevaan kanjoniin. Vieraile aurinkoisena päivänä nähdäksesi upeat sateenkaaret.

Vikin Maritime -museo

Tämä museo sijaitsee entisessä kalanpakastusrakennuksessa ja kertoo siitä, kuinka Islannin talous muuntui kalastusteollisuuden myötä.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.