Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Islanti:

Sinun matkasi Islantiin

Islanti on tunnettu tulen ja jään maana, joka on kuuluisa kylmästä säästään ja aktiivisista tulivuoristaan. Tämä pieni pohjoismaa on paljon enemmän kuin vain sen ainutlaatuiset maisemat, kuten tulet huomaamaan vieraillessasi tällä jäisellä saarella. Tämä kontrastien maa tulee täyttämään päiväsi erilaisilla paikoilla ja aktiviteeteilla, olitpa kiinnostunut sen rajusta luonnosta tai yöelämästä. Sukella tulivuoren sisäiseen Thrihnukagigur-kammioon tai vieraile Húsavíkin valasmuseossa ennen kuin suuntaat valaiden katselukierrokselle. Seikkailusi alkaa, kun varaat matkasi osoitteesta Ebookers.fi.

Paras aika matkustaa kohteeseen Islanti

Heinä- ja elokuu ovat parhaat kuukaudet Islannissa vierailemiselle, kun maan ei pitäisi olla huurteen peitossa. Keskimääräinen maksimilämpötila näinä kuukausina on 13 astetta, kun taas talvisin lämpötilat eivät juuri nouse yli -20 asteen. Monet pääkaupunki Reykjavikin ulkopuoliset turistikohteet ovat kiinni syyskuusta toukokuuhun, tehden alueen turismista hyvin vaikeaa. Monet turistikierrokset eivät ala kuin vasta heinäkuussa, sillä lumi peittää maata pitkälle kesään. Varaa majoituksesi etukäteen Ebookers.fi –sivustolla hyötyäksesi Islannin pienestä turismikaudesta.

Muita vinkkejä kohteesta Islanti

Islannin helmiä

Gamla Bakario

Kokeile paikallisia herkkuja, kuten Neapolitan-leivonnaisia ja kuminaleipää tässä pienessä, syrjäisessä leipomossa Isafjordurissa.

Lukku Laki

Tuoretta, yksinkertaisesti valmistettua kalaa ja upea ilmapiiri yhdistyvät tässä kodikkaassa ravintolassa, jonka ystävällinen omistaja nauttii vieraiden kanssa juttelemisesta.

Borg-majatalo

Tämä kodikas majatalo Grindavikissa saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi tarjoamalla sinulle aamukahvin, aamiaisen sekä vieraiden käyttöön tarkoitetun olohuoneen.

Nonni-majatalo

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Tämä Hellassa sijaitseva majatalo tarjoaa sinulle loistavia keskusteluja, herkulliset aamupalat ja lämpimän vieraanvaraisuuden.

Haltioiden puutarha

Vieraile tässä Hellisgerdin puiston pienessä osiossa, jossa haltioiden ja kääpiöiden huhutaan asuvan kauniiden laavakivien muodostumissa.

Historia & kulttuuri Islanti

Valaiden katselua Husavikissa

Paras paikka valaiden katselulle kesäaikaan on Skjalfandi Bayssa, jossa voit nähdä lahtivalaita, miekkavalaita, ryhävalaita ja monia muita lajeja.

Jaðarsvöllur

36-reikäinen golf-kenttä saa kesäaikaan aurinkoa ympäri vuorokauden, jonka ansiosta voit nauttia ainutlaatuisesta keskiöisestä pelikokemuksesta.

Geoterminen Laugardalslaug-allas

Ui Islannin suurimmassa geotermisessä uima-altaassa, joka sisältää myös jättimäisen, kivisen vesiliukumäen.

Gullfoss

Näe Islannin kuuluisin vesiputous, joka laskee yli 30 metriä alla olevaan kanjoniin. Vieraile aurinkoisena päivänä nähdäksesi upeat sateenkaaret.

Vikin Maritime -museo

Tämä museo sijaitsee entisessä kalanpakastusrakennuksessa ja kertoo siitä, kuinka Islannin talous muuntui kalastusteollisuuden myötä.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Islanti:

Näytä kaikki 621 hotellia kohteessa Islanti
Reykjavik Residence Hotel

Reykjavik Residence Hotel

Hverfisgata 45, Reykjavik
4.0 kautta 5.0
4,8 / 5 (9 arvostelua)

Islannin kansallisteatteri ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneisto. Reykjavikin kaupungintalo ja Islannin kansallismuseo ...

217 €

217 €
Hotel Borg by Keahotels

Hotel Borg by Keahotels

Posthusstraeti 11, Reykjavik
4.5 kautta 5.0
4,3 / 5 (3 arvostelua)

Kansalliskatedraali ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Hallgrimskirkja ja Islannin kansallismuseo ...

182 €

182 €
CenterHotel Thingholt

CenterHotel Thingholt

Thingholtsstraeti 3-5, Reykjavik
4.5 kautta 5.0
4,3 / 5 (36 arvostelua)

Islannin kansallisteatteri, Hallgrimskirkja ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. ...

189 €

189 €
Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
4.5 kautta 5.0
3,4 / 5 (5 arvostelua)

Ásmundarsafn ja Laugardalsholl sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotelli. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 3 kilometrin ...

175 €

175 €
Icelandair Hotel Vik

Icelandair Hotel Vik

Klettsvegi 1-5, Vik I Myrdal
3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Playa Negra on 0,7 kilometrin ja Reynisdrangar on 3,8 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotelli. Kerid Crater ja Dyrholaey ovat myös 20 kilometrin ...

130 €

130 €
Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik
4.5 kautta 5.0
4,7 / 5 (6 arvostelua)

Ásgrímur Jónssonin kokoelma ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Reykjavikin kaupungintalo ja Islannin kansallismuseo ...

144 €

144 €
Storm Hotel by Keahotels

Storm Hotel by Keahotels

Thorunnartun 4, Reykjavik
3.0 kautta 5.0
4,6 / 5 (17 arvostelua)

Hofdi House ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Reykjavikin kaupungintalo ja Perlan ovat myös 3 kilometrin päässä.

147 €

147 €
ODDSSON

ODDSSON

Hringbraut 121, Reykjavik
2.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Víkin merimuseo, Islannin kansallismuseo ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hostelli. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 5 kilometrin ...

30 €

30 €
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Smidjustigur 4, Reykjavik
4.5 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Islannin kansallisteatteri ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Hallgrimskirkja ja Islannin kansallismuseo ...

214 €

214 €
Fosshotel Núpar

Fosshotel Núpar

Núpar, Kalfafell
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (1 arvostelua)

Skeiðarársandur on 31,1 kilometrin ja Skafkatellin kansallispuisto on 46,2 kilometrin päässä tästä hotelli.

118 €

118 €
Kartta

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.