Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Krk – Matkat

Etkö malta odottaa seuraavaa ulkomaanreissua? Valitse tällä kertaa kohteeksi Krk – matka sinne ylittää odotukset!

Krk – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 4 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Matkakohde sijaitsee 140 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Zagrebin piirikunta. Lähimpään kaupunkiin (Poljica) on matkaa 5 km.

Ulkoilun ystäville riittää täällä runsain mitoin tehtävää ja nähtävää. Päiväretki kohteisiin Krkin kaupunginsatama ja Biserujkan luola saa mielesi piristymään tuossa tuokiossa. Haluatko enemmän valinnanvaraa? Košljunin saari on myös hyvä kohde, johon voit tutustua.

Krkin silta edustaa täällä jotain hyvin pysyvää. Paikalliset asukkaat näyttävät pitävän sitä itsestäänselvyytenä, kun taas monet vierailijat ovat suorastaan hämmästyneitä tästä aivan eri aikakaudelta peräisin olevasta nähtävyydestä.

Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katedraali ja Kosljunin luostari ovat pari historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Haluatko tutustua paremmin matkakohteeseesi? Krkin kaupungintori on yksi parhaimmista paikoista aloittaa. Tämä aukio on yksi kaupungin suosituimmista kohteista.

Krk – Hotellit

Silloin kun tarjolla on vain 9 majoitusliikettä, fiksu lomailija varaa majoituksen niin nopeasti kuin mahdollista. Selaa ebookersin sivusto tarkkaan heti, kun matkapäiväsi varmistuvat. Sieltä löydät kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat.

Onko sinulla valinnanvaikeuksia? Valamar Koralj Romantic Hotel ja Blue Waves Resort ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille ammattitaitoista palvelua ja virkistävän yöpymiskokemuksen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Krk

Näytä kaikki 799 majoitusliikettä kohteessa Krk
Valamar Koralj Hotel

Valamar Koralj Hotel

Vlade Tomašica bb, Krk
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (2 arvostelua)

  Valamar Koralj Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Valamar Koralj HotelHae hinnat

  Boutique Hotel Marina

  Boutique Hotel Marina

  Obala Hrvatske mornarice 8, Krk
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Boutique Hotel Marina on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

   Boutique Hotel MarinaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.