Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Rab – Matkat

Valmistaudu uusiin seikkailuihin ja ota seuraavaksi kohteeksesi Rab – lomat tässä kaupungissa eivät unohdu helposti.

Rab – Lennot ja hotelli

Voisiko Rab olla paras mahdollinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi osaa tehdä unelmistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen kauttamme kerralla. Saat alennusta jopa 9%*.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Kansainvälisessä verkostossamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituspaikkaa. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Etkö ole vielä päättänyt? Tiimimme tarjoaa mahtavan matkapaketin, joten jos näet jossakin edullisemman hinnan varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, sitoudumme vastaamaan siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Ei siis kannata epäröidä.

Älä enää epäröi, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja seikkailulomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Rab – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Kvarnerin alue on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 600 asustelee tämän kaupungin alueella.

Rab sijaitsee 150 km lounaaseen valtion pääkaupungista, joka on Zagrebin piirikunta, ja 8 km etelään lähikaupungista (Lopar).

Älä hylkää treeniaikatauluasi loman ajaksi. Komrčarin puisto on paikka, jossa voit harjoitella joogatekniikkaasi tai verrytellä lihaksia puiden varjossa.

Lomaa ei voi kutsua lomaksi, jos siitä puuttuu retki meren rannalle! Paimenna siis lapset kokoon, nappaa mukaan joitain pelejä ja vietä hauska päivä kohteissa Pudarican ranta ja Loparin ranta. Kamporin ranta sekä Frkanjin ranta ovat kaksi muuta suosittua kohdetta, joihin tutustumista sinun kannattaa harkita.

Vedä jalkaan mukavimmat kävelykenkäsi ja ota eväät mukaan. Rabin satama tarjoaa loistavat puitteet luontoseikkailua varten.

Palaa menneisyyteen vierailemalla kohteissa Rabin loggia ja Municipium Arban aukio, jotka ovat tämän alueen merkittävimmät ja historiallisesti mielenkiintoisimmat nähtävyydet.

Voit tehdä kierroksen kohteen Pyhän Kosmaksen ja Damianuksen varhaisbysanttilainen linnoitus muurien reunustoja pitkin ja ihmetellä samalla tämän koko seudun puolustuksessa merkittävässä asemassa olleen linnoituksen myrskyisää menneisyyttä.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä vierailukohteita alueella ovat Pyhän Justinianuksen kirkko ja Pyhän Antoniuksen luostari. Myös Pyhän ristin kirkko ja Johannes evankelistin kirkon rauniot ovat merkittäviä hengellisiä käyntikohteita.

Pyhän Franciscuksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko ovat kaksi tärkeää monumenttia, jotka tulevat seisomaan tukevasti paikallaan vielä kauan senkin jälkeen, kun niiden luomista inspiroineet ihmiset ja tapahtumat ovat hälvenneet ihmisten muistoista.

Rab – Hotellit

Jos aiot viipyä muutaman yön, vahvista majoituksesi niin nopeasti kuin mahdollista, ettet jää ilman. ebookersin sivustolla on tarjolla ainoastaan 10 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Haluaisitko kuulla pari suositusta? Arbiana Hotel ja Hotel Padova ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja mahdollisuuden levollisiin yöuniin.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rab

Näytä kaikki 938 majoitusliikettä kohteessa Rab
Valamar Padova Hotel

Valamar Padova Hotel

Banjol 322, Rab
  3.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Valamar Padova Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Valamar Padova HotelHae hinnat

  Apartments Marica 3130

  Apartments Marica 3130

  Palit 199, Rab, Primorje-Gorski Kotar
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Apartments Marica 3130 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

   Apartments Marica 3130Hae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.