Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Saitama

Saitama Lomapaketit Viideksi Yöksi

Saitama Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Saitama – Matkat

Jos aikomuksenasi on varata matka kohteeseen Saitama ja haluat taata hyvän lomakokemuksen lisäksi itsellesi mielenrauhan, poista yhtälöstä ylimääräiset stressitekijät: ebookers tekee varausten prosessoinnista todella vaivatonta. Näin voit nauttia ansaitsemastasi vapaa-ajasta.

Saitama – Lennot ja hotelli

Onko Saitama unelmiesi kohde? Jopa vuoden mittaisista lomista aina yhden päivän taukoihin – ebookers on kiehtovien matkojen asiantuntija.

Voit saada alennusta jopa 9%*, jos päätät tilata meiltä lentoliput ja majoituksen pakettitarjouksena.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja hypätä koneeseen.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos satut löytämään edullisemman lento- ja hotellitarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Älä enää mieti, vaan vastaa kaukaisten paikkojen kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja rentoa loikoilua – rajana on vain mielikuvituksesi. Varausehtoja sovelletaan.

Saitama – Matkat

Alueella asuu noin 1 200 000 ihmistä.

Jotta pääset kohteeseen Saitama pääkaupungista (Tokio), sinun täytyy matkata 30 km pohjoiseen. Hyvä maamerkki on myös kohteesta pohjoiseen sijaitseva naapurikaupunki Hasuda, jonne on matkaa 8 km.

Suunnitteletko viettäväsi laatuaikaa perheen pienempien kanssa? Seibuenin huvipuisto ja Saitama-urheilukeskus ovat nähtävyyksiä, jotka saavat hymyn kaikkien huulille.

Oganon kaurispuisto on hyvä päiväretken kohde, jossa voi nähdä kasvokkain eläinmaailman kiehtovia otuksia ja oppia luonnon merkityksestä.

Paikat kuten Liljapuisto ovat tärkeitä sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä vaikuttava että uskomattoman kaunis.

Omiyan puisto ja Kenei Sayamainariyama -puisto ovat ihanteellisia paikkoja paistatella auringossa, syödä eväitä ystävien kanssa tai vain rentoutua ja katsella ympärilleen. Misaton puisto ja Chikozan-puisto ovat myös hyviä paikkoja viettää aikaa ulkoilmassa.

Kaipaat sitten lippuja kaupunkikierrokselle tai ohittamattomalle nähtävyydelle, Oganon kaupungin turismi- ja vuorovaikutushalli on palveluksessasi. Sen paikallistuntemusta omaava henkilökunta tekee parhaansa, jotta saisit kaiken irti vierailustasi kaupungissa.

Aloita päiväsi ihastelemalla aamuauringon ensisäteiden heijastumista veden pinnalta kohteessa Miyazawa-järvi.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit rentouttaa mielesi? Täällä on runsaasti luonnonpuistoja ja -suojelualueita, jotka ovat kuin tätä tarkoitusta varten luotuja. Nauti puhtaasta ilmasta ja upeasta luonnosta kohteissa Akebono- lasten metsäpuisto ja Tounosu-vuori. Jos jäät kaipaamaan vielä lisää raikasta ilmaa, Tenran-vuori ja Kuroyaman prefektuurin luontopuisto ovat pari muuta kohdetta, joihin kannattaa tutustua.

John Lennon -museo ja Tokorozawa Kōkū Hasshō Kinenkan ovat mukavia paikkoja rauhallisen päivän viettämiseen. Katsele mielenkiintoisia näyttelyitä ja kysy henkilökunnalta tarjolla olevista kierroksista ja muista tapahtumista. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse vierailukohteeksi myös Syuuntei-museo ja Kansallisen verotoimiston veroasioiden museo.

Oganon fossiilimuseo tarjoaa tilaisuuden hauskan päivän viettoon tutkimusretkeilijöiden tapaan. Vierailu museossa voi opettaa paljon uutta erilaisten kiehtovien näyttelyesineiden ja löydösten ansiosta.

Mitä tulee näyttelyihin, taiteen harrastajilla on valinnan varaa vaikka millä mitalla. Ranzan-muistotaidemuseo on vain yksi mahdollinen kohde. Yamazaki-taidemuseo ja Omiyan bonsaitaidemuseo asettavat näytteille myöskin täysin poikkeukselliset kokoelmat.

Hei kaikki historian ystävät! Nyt on mahtava tilaisuus ymmärtää ja oppia lisää tämän seudun monivivahteisesta menneisyydestä kohteissa Niizan kaupungin kansanhistoriamuseo ja Kawagoen historiamuseo. Jos haluat vielä vähän paremman katsauksen entisaikaan, myös Hattori-kansanmuseo ja Kawagoen kaupunginmuseo ovat hyviä kohteita.

lltapäivä kohteissa Nanamagarinoi-rauniot ja Toki no Kane antaa ihanteellisen tilaisuuden käsittää paljon syvemmin tämän seudun historiaa ja kulttuuria.

Vietä hetkinen tai kaksi katsoen veden rönsyilyä kohteissa Hyakutaibashi ja Yatatebashi.

Tornien ja vahvojen kivimuurien tehtävä oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Upea arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Hikawan pyhäkkö ja Torii Kannon -temppeli ovat hyviä vierailukohteita, jos olet kiinnostunut alueen uskonnollisesta historiasta. Myös Takederan temppeli ja Tenryuji-temppeli vetävät puoleensa uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Samalla kun tutustut kohteeseen, miksi et kävisi paikoissa, jotka eivät ole ihan jokaisen matkailijan reitin varrella? Esimerkiksi Sayaman laskettelukeskus on paikka, jossa et varmasti törmää muihin matkailijoihin. Myös Sōkan puisto on paikka, jossa kannattaa käydä.

Saitama – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on löydettävä majoitus. ebookersin sivustolla on tarjolla ainoastaan 7 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on rajoitetusti, on varmasti parasta olla nopea!

Etkö ole varma, mikä vaihtoehto on se oikea? APA Hotel Nishikawaguchieki-Higashiguchi ja Urawa Washington Hotel ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat matkaajille ammattitaitoista palvelua ja virkistävän yöpymiskokemuksen.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Saitama

Katso kaikki 16 aktiviteettia kohteessa Saitama

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Saitama

Näytä kaikki 1 652 majoitusliikettä kohteessa Saitama
Toyoko Inn Saitama Shintoshin

Toyoko Inn Saitama Shintoshin

  3.0 kautta 5.0
   
   

  Toyoko Inn Saitama Shintoshin on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saitama ...

  Toyoko Inn Saitama Shintoshin79 €

  Toyoko Inn Saitama Shintoshin79 €
  Urawa Washington Hotel

  Urawa Washington Hotel

  2-1-19 Takasago, Urawa, Saitama, Saitama-ken
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Urawa Washington Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Saitama Super Arena (stadion). Majoitusliike ...

   Urawa Washington Hotel71 €

   Urawa Washington Hotel71 €
   eeGee STAY Omiya

   eeGee STAY Omiya

    2.5 kautta 5.0
     
     

    EeGee STAY Omiya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saitama Super Arena (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

    eeGee STAY OmiyaHae hinnat

    Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin

    Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin

     3.5 kautta 5.0
      
      

     Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saitama Super ...

     Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin106 €

     Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin106 €
     APA HOTEL SAITAMA SHINTOSHIN EKI-KITA

     APA HOTEL SAITAMA SHINTOSHIN EKI-KITA

     2-72 Kishikicho Omiya-ku, Saitama, Saitama-ken
      3.0 kautta 5.0
       
       

      APA HOTEL SAITAMA SHINTOSHIN EKI-KITA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saitama ...

      APA HOTEL SAITAMA SHINTOSHIN EKI-KITA51 €

      APA HOTEL SAITAMA SHINTOSHIN EKI-KITA51 €
      Toyoko Inn Urawa-misono-eki Higashi-guchi

      Toyoko Inn Urawa-misono-eki Higashi-guchi

       3.0 kautta 5.0
        
        

       Toyoko Inn Urawa-misono-eki Higashi-guchi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saitama ...

       Toyoko Inn Urawa-misono-eki Higashi-guchi70 €

       Toyoko Inn Urawa-misono-eki Higashi-guchi70 €
       Royal Pines Hotel Urawa

       Royal Pines Hotel Urawa

       2-5-1, Naka-cho, Urawa-ku, Saitama, Saitama-ken
        3.5 kautta 5.0
         
         

        Royal Pines Hotel Urawa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Saitama Super Arena (stadion). Majoitusliike tarjoaa ...

        Royal Pines Hotel Urawa90 €

        Royal Pines Hotel Urawa90 €
        Ofuro Cafe Utatane

        Ofuro Cafe Utatane

        4-179-3 Onaricho, Kita-ku, Saitama, Saitama-ken
         2.5 kautta 5.0
          
          

         Ofuro Cafe Utatane on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rautatiemuseo. Majoitusliike ...

         Ofuro Cafe Utatane83 €

         Ofuro Cafe Utatane83 €
         Toyoko Inn Wako-shi Ekimae

         Toyoko Inn Wako-shi Ekimae

         1-10-7, Maruyamadai, Wako, Saitama
          3.0 kautta 5.0
           
           

          Toyoko Inn Wako-shi Ekimae on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Toshimaenin huvipuisto. Majoitusliike ...

          Toyoko Inn Wako-shi Ekimae85 €

          Toyoko Inn Wako-shi Ekimae85 €
          Marroad Inn Omiya

          Marroad Inn Omiya

          2-173 Sakuragi-cho, Saitama, Saitama-ken
           3.0 kautta 5.0
            
            

           Marroad Inn Omiya on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Saitama Super Arena ...

           Marroad Inn OmiyaHae hinnat

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.