Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Milano

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Milano

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BGY
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 280 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 5 minuuttia

Kohteen Milano Parhaimmat Pakettimatkat

Milano lento + hotelli economyluokan lennoilla

Milano lento + hotelli businessluokan lennoilla

Helsinki - Milano -lennot

Suunnitteletko työ- tai lomamatkaa Milanoon? Me autamme sinua löytämään parhaat lennot Helsinki – Milano välille, jotta pääset mahdollisimman helposti ja edullisesti nauttimaan matkastasi.

Lähtö Helsingistä

Matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, joka on miellyttävä kenttä lähteä ja saapua; sen palvelut ja viihtyisyys ovatkin saaneet paljon kiitosta ympäri maailmaa.

Kentälle pääset helposti Helsingin keskustasta lähtevällä lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka-aika bussilla on noin 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla kiire kentälle, kannattaa ottaa taksi. Matka-aika laskee tuolloin noin 30 minuuttiin, mutta hinta puolestaan nousee moninkertaiseksi. Omalla autolla saapuville löytyy hyvin parkkitilaa; ulkoparkki kustantaa 39€/vko ja parkkihallit 57€-65€/vko.

Mitä tehdä saavuttuasi Milanoon

Lentäessäsi Helsingistä Milanoon laskeutuu lentosi mitä todennäköisemmin joko Malpensan tai Linaten lentoasemille. Mikäli lentosi laskeutuu Malpensaan, olet noin 49 kilometrin päässä Milanon keskustasta. Helpoin tapa Milanoon pääsemiseksi on Malpensa Express-juna, joka kulkee Milano Cadornan asemalle. Matka kestää n. 30 minuuttia, ja lippu maksaa 11€. Muut keinot ovat lentokenttäbussi Milano Centrale-rautatieasemalle hintaan 7,50€ ja taksi, joka tosin maksaa yli 90€.

Mikäli lentosi laskeutuu Linaten lentoasemalle, olet hyvin lähellä Milanon keskustaa. Muutaman kilometrin matkan kentältä keskustaan, San Babilan metroasemalle, voi taittaa paikallisliikenteen bussilla hintaan 1,50€. Kentältä keskustaan liikennöi myös Starfly-bussi, jolla matka keskustaan kestää 25 minuuttia ja maksaa 5€. Linaten kenttä on kuitenkin niin lähellä keskustaa, että myös taksi on yksi mahdollisista kulkuneuvoista. Matka kentältä keskustaan maksaa 12€ ja 20€ välillä liikenteestä riippuen. Ebookersin kautta voit myös varata vuokra-auton, jonka voit lunastaa kummalta tahansa lentokentältä saapumisesi yhteydessä. Vuokra-auto onkin oiva keino Milanon ympäristössä liikkumiseen, mutta keskustassa kannattaa turvautua omiin jalkoihin tai metroon.

Mitäpä enää odottamaan? Varaa heti lentosi eBookersin kautta, ja lähde tutustumaan Milanon vilkkaaseen elämään.

Helsinki - Milano Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Milano?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Milano on 153 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Milano. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Milano on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Milano on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Milano on tarjolla 362 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Milano?

  reitillä Helsinki -- Milano liikennöi 15 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Milano -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Milano: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Linate (LIN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Milano voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Linate (LIN)\n* Malpensa Intl. (MXP)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Milano.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Milano?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Milano hintaan 153 €! Reitillä Helsinki -- Milano 15 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Milano (MXP)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Air France\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Milano (LIN)\n * Finnair\n * British Airways\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Milano useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Milano (MXP)\n * Finnair -- 112 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MXP\n \n\n * Lufthansa -- 28 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MXP\n \n\n * Air France -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MXP\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Milano (LIN)\n * Finnair -- 74 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- LIN\n \n\n * British Airways -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- LIN\n \n\n * Lufthansa -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- LIN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Milano joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 112 lentoa reitillä Helsinki -- Milano. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 231 lentoa kohteeseen Milano (MXP).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 131 lentoa kohteeseen Milano (LIN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Milano?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Milano kestää yleensä noin 3 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 961,37 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 58 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Milano?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Milano (MXP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.10\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Milano (LIN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.40\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Milano liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Milano liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n| TAP Portugal | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Milano?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Milano

Näytä kaikki 4 391 majoitusliikettä kohteessa Milano
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

S.S. 336, Ferno, VA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (20 arvostelua)

  Volandian ilmailumuseo on 1,4 kilometrin ja Castelnovaten rauniot on 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta ...

  Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center111 €

  Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center111 €
  Hotel Da Vinci

  Hotel Da Vinci

  Via Senigallia 6, Milano, MI
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (102 arvostelua)

   Instituto Ortopedico Galeazzi on 1,3 kilometrin ja Niguarda Ca' Grandan sairaala on 2,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Politecnico di Milano ja Viale Monza ...

   Hotel Da Vinci49 €

   Hotel Da Vinci49 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.