Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Afyonkarahisar – Matkat

Olisiko jo aika ottaa hieman lomaa ja ilmoittaa kaikille, ettet ole tavattavissa vähään aikaan? Valitse lomakohteeksi Afyonkarahisar – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Afyonkarahisar – Lennot ja hotelli

Levähdä ja anna ebookers-tiimin tarttua ohjaksiin. Lentoliput, majoituspaikka ja muistorikkaita elämyksiä – meidän avullamme kaikki tämä on mahdollista. Sinun täytyy vain saapua ajoissa paikalle!

Jopa 9%*:n alennus odottaa sinua, jos varaat lentoliput ja hotellihuoneet yhtä aikaa palveluistamme.

Tahtoisitko saada aina vitivalkoiset lakanat ja valmiiksi pöyhityt tyynyt? Ei syytä huoleen. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli satut löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä tarjoukseen tarttumisesta, vastaamme siihen ja maksamme erotuksen takaisin.

On tullut aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Suuntasitpa sitten vuoriston suojiin tai aavikon hiekoille, me autamme sinua näkemään ja kokemaan kaiken sen, mitä haluatkin. Varausehtoja sovelletaan.

Afyonkarahisar – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Afyon, jonka väestöstä suunnilleen 150 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Jotta pääset kohteeseen Afyonkarahisar koko maan pääkaupungista (Ankara), sinun on suunnattava 240 km lounaaseen. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta pohjoiseen sijaitseva lähikaupunki İhsaniye, jonne on matkaa 30 km.

Voit laajentaa tuntemustasi luonnon aarteista ja ihmiskunnan historiasta, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Afyonkarahisarin arkeologinen museo. Löydät sieltä niin paljon kiehtovia esineitä ja löydöksiä, että päädyt ehkä kiertelemään museossa koko päivän!

Älä tyydy vain kirjoitettuun tietoon, vaan käy itse katsomassa! Zafer-museo varmistaa mielenkiintoisen katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkensä vuosien saatossa tähän alueeseen.

Afyonin kartano on yksi seudun olennaisimmista historiallisista vetonauloista. Jos haluaisit tietää enemmän alueen menneisyydestä, se sinun on pakko nähdä.

Afyonin linna jykevine muureineen ja korkeine torneineen on kiehtova paikka. Ihaile sen julkisivua, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt menneinä aikoina.

Mevlevi-moskeija ja İmaret-moskeija ovat sopivia paikkoja, jos haluat viettää hetken hiljaisuudessa.

Etsitpä sitten uutta asukokonaisuutta tai vain jotain suuhunpantavaa, Afyonin puisto ja Zeyland AVM ovat paikkoja, joista löydät tätä kaikkea. Jos tarvitset enemmän shoppailuterapiaa, niin Afium – Outlet ve Eğlence Merkezi on myös paikka, josta löydät upean valikoiman ostosliikkeitä.

Afyonkarahisar – Hotellit

Jos tarkoituksesi on viipyä vähän pitempään, on parasta toimia nopeasti, sillä saatavilla on vain 2 majoitusliikettä. Älä mieti enää enempää vaan katsasta ebookersin sivusto ja varaa heti!

Jos toiveissasi on yöpyä yhdessä kaikkien suosittelemista majoitusliikkeistämme, kokenut henkilökunta varmistaa, että lomasi sujuu miellyttävästi. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Anemon Afyon Hotel And Spa ja NG Afyon.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Afyonkarahisar

Näytä kaikki 34 majoitusliikettä kohteessa Afyonkarahisar
NG Afyon

NG Afyon

Izmir Karayolu 7. Km., Afyonkarahisar, Afyon
  5.0 kautta 5.0
   
   

  NG Afyon on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Zeyland AVM. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille ...

  NG Afyon178 €

  NG Afyon178 €
  Akrones Thermal Spa Convention Hotel

  Akrones Thermal Spa Convention Hotel

  Afyonkarahisar Izmir Karayolu 10.km, Afyonkarahisar
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Akrones Thermal Spa Convention Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Afium – Outlet ve Eğlence Merkezi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ...

   Akrones Thermal Spa Convention Hotel110 €

   Akrones Thermal Spa Convention Hotel110 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.