Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Antalya

Lomapaketit kohteeseen Antalya 6-7:ksi Yöksi

Milloin kannattaa matkustaa

Antalyassa on lämmintä toukokuusta lokakuuhun. Keskikesällä Antalyan päivälämpötila kipuaa jopa yli 30 asteen. Myös keväällä on hyvä aika tilata matkat Antalyaan, sillä touko-syyskuussa keskimääräinen päivälämpötila on mukavat 25 astetta. Veden lämpötila pysyy 25 asteen yläpuolella lokakuuhun asti, joten rantakeleistä voi nauttia pitkään.

Matkavinkit

Viihteen lisäksi Alanyasta löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten jylhä Kale-linnoitus, arkeologinen museo sekä Damlataş- ja Dim-tippukiviluolat. Alanyan huippusuosittua Kleopatra-rantaa pidetään Turkin parhaimpana. Alanyan vanha satama-alue on myös suosittu paikka, jossa voi ihailla hienoja purjeveneitä ja risteilyaluksia. Kaupungin suosituimman kadun Iskele Caddesin varrelta löytyy erinomaisia ravintoloita, illanviettopaikkoja ja shoppailumahdollisuuksia.

Matkat Alanyaan

Välimeren rannalla, Taurus-vuoriston juurella sijaitseva Alanya on aurinkoinen rantakohde, jossa rannat, viihdemahdollisuudet, ostospaikat ja ravintolat ovat kaikki lähellä. Alanya on Turkin Rivieran ylivoimaisesti suosituin rantakohde, jonka alueella asuu noin 250 000 asukasta. Alanya on ennen kaikkea leppoisa ja lämmin rantalomakohde, jossa viihtyvät sekä perheet, pariskunnat että bilettäjät. Matkapaketit Alanyaan ovat varsin edullisia ja Turkin alhaisen hintatason ansiosta budjetti pysyy helposti kohtuuhintaisena. Matkat Alanyaan on helppo järjestää, sillä pakettimatkoja ja lentoja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden. Jos matkustat omatoimisesti, lennot on varattava Antalyan kaupunkiin, joka sijaitsee parin tunnin matkan päässä Alanyasta. Alanya tunnetaan suosittuna juhlintapaikkana, mutta alueella viihtyvät myös rauhallista lomaa kaipaavat vanhukset ja lapsiperheet. Alanya onkin erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa ja monet hotellit on suunniteltu erittäin lapsiystävällisiksi. Useista hotelleista löytyy lastenaltaita, vesipuistoja sekä leikkipaikkoja. Palvelut ovat myös todella hyvät ja joissakin paikoissa sitä saa jopa suomeksi. Alanyan keskustassa pärjää hyvin kävellen, mutta jos hotellisi sijaitsee vähän kauempana keskustasta, voit turvautua Dolmus-minibusseihin. Ne liikkuvat säännöllisin väliajoin ja ovat erittäin edullisia.

Paras aika matkustaa Antalyaan

Alanyassa vallitsee välimerellinen ilmasto eli kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet leutoja ja sateisia. Matkat Alanyaan ovat kalleimmillaan keskikesällä ja kaupunki on silloin vilkkaimmillaan. Mikäli olet lähdössä rantalomalle ja kaipaat superhelteitä, kannattaa matkat Alanyaan suunnitella kesäksi. Silloin helteet ovat taattu ja päivälämpötila voi nousta jopa 40 asteeseen. Mikäli kuumuus ei houkuttele, kannattaa Alanyan matka järjestää keväällä tai syksyllä, jolloin lämpötila on mukavan leuto.

Antalya matkat

Turkin rannikon suurin ja suosituin lomakaupunki Antalya tarjoaa matkailijoille varmaa auringonpaistetta, vaaleita hiekkarantoja, shoppailupaikkoja sekä nähtävyyksiä. Matkat Antalyaan sopivat kenelle tahansa rantalomasta sekä kulttuurinähtävyyksistä kiinnostuneelle matkailijalle. Antalyassa on kaksi rantaa, keskustan lähellä sijaitseva pikkukiviranta sekä kymmenen kilometrin päässä kaupungista sijaitseva hiekkaranta, jonne pääsee joko bussilla tai raitiovaunulla. Kaupungin päärannalta, Lara Plajinilta löytyy lukuisia hyvätasoisia hotelleja. Rannan tuntumassa on runsaasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia ja lähistöltä löytyy myös suuri vesipuisto. Antalyassa kannattaa vierailla myös turkkilaisissa hamam-kylpylöissä, joita löytyy alueelta paljon.

Antalyan vanhakaupunki on kaupungin sydän, josta löytyy nähtävyyksiä, tunnelmallinen satama, ravintoloita ja ostospaikkoja. Hadrianuksen kaupunginportti on kaksi tuhatta vuotta vanha rakennelma, joka on pystyssä edelleen. Antalyaa vuosisatoja suojanneesta muurista on jäljellä upea kellotorni. Historian ystävien kannattaa vierailla Antalyan arkeologisessa museossa, joka esittelee alueelta löydettyjä satoja vuosia vanhoja esineitä ja niiden taustoja. Vanhankaupungin vieressä sijaitsee paikallisten suosiossa oleva palmupuisto, josta löytyy ravintoloita ja kahviloita. Antalyan hienoimpia luontonähtävyyksiä on komea Düdenin vesiputous, jonne pääsee risteilyaluksella.

Antalya matkavinkit

Antalyan keskustassa ja vanhassa kaupungissa on paljon hyviä ostospaikkoja ja hinnat ovat suomalaisille hyvin edulliset. Vanhastakaupungista löytyy perinteisiä basaareja ja markkinoita, ja uudelta puolelta moderneja vaateliikkeitä sekä Migros-ostoskeskus. Tunnelmallisimmat ravintolat löytyvät luonnollisesti vanhankaupungin kulmilta sekä satamasta, mutta hinnatkin ovat korkeammat kuin muilla alueilla. Kaupunki on myös suosittu juhlimispaikka kesäisin ja alueelta löytyy runsaasti baareja, ravintoloita ja diskoja. Marina-satama, vanhakaupunki, Atatürk-bulevardi sekä rannat ovat keskikesällä suosituimpia paikkoja juhlintaan.

 

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Antalya

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Antalya

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Antalya

Näytä kaikki 5 166 majoitusliikettä kohteessa Antalya
Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya, Antalya
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (73 arvostelua)

  Akra Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Karnaval Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. ...

  Akra Hotel76 €

  Akra Hotel76 €
  Titanic Beach Lara - All Inclusive

  Titanic Beach Lara - All Inclusive

  Lara Turizm Merkezi, Lara, Antalya, Antalya
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (23 arvostelua)

   Titanic Beach Lara - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laran ranta. ...

   Titanic Beach Lara - All Inclusive113 €

   Titanic Beach Lara - All Inclusive113 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.