Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Bolu – Matkat

On aika päästää irti arjesta, ottaa vähän lomaa ja tutustua aivan uuteen matkakohteeseen, kuten Bolu – lomat siellä eivät petä koskaan!

Bolu – Lennot ja hotelli

Matkustaminen on ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Bolu ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis tarjoamaan asiantuntija-apua upeiden matkojen etsimisessä. ebookers tekee matkastasi aidosti uskomattoman.

Kukapa kieltäytyisi alennuksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, voit säästää jopa 9%*.

Jatkuvasti kasvavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, joten vaihtoehtoja riittää, halusitpa sitten mitä tahansa.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa pakettimatka saman tien. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla paremman diilin 48 tunnin sisällä, ebookers vastaa siihen palauttamalla erotuksen.

Älä enää mietiskele, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Bolu – Matkat

Usein tietyn kohteen ainutlaatuinen tunnelma on sen asukkaiden ansiota. Bolun maakunta on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 97 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Bolu sijaitsee 140 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Ankara. Lähimpään kaupunkiin (Seben) kertyy matkaa 30 km.

Atatürk Orman -puisto ja Gölcük Milli -puisto ovat paikkoja, joissa voit heitellä palloa, hioa käsilläseisontaa tai katsella korkealla taivaalla kiitäviä pilviä.

Jos luontoyhteytesi on ollut viimeaikoina heikonlainen, ota suunnaksi Yedigollerin kansallispuisto.

Kun olet paikassa Saraçhanen museo, kuljeskele näyttelytiloissa kaikessa rauhassa ja tutustu näytteillä oleviin mielenkiintoisiin asioihin. Esillä olevat esineet ja mielenkiintoiset näyttelyt tarjoavat paljon uutta tietoa.

Bolun museo antaa mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museo on täynnä monia kiehtovia ja erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä: ne opettavat sinullekin varmasti jotain uutta.

Jos olet kiinnostunut historiasta, Tabaklarin turkkilainen sauna ja Ortan turkkilainen sauna maksavat vaivan.

Kaipaatko matkallasi myös hengellistä ravintoa? Merkittävät uskonnolliset kohteet, kuten Bolun Yıldırım Beyazıt -moskeija ja Imaret-moskeija, tuovat matkaasi varmasti lisää merkitystä. Siellä voit osallistua myös opastetulle kierrokselle.

Paikkakunnan rakennusten lomassa sijaitseva Tokad-i Hayreddinin mausoleum toimii tärkeänä muistutuksena alueen menneisyydestä.

Etsitkö täydellistä lomamuistoa? Ota suunnaksesi Becikoglu Alisveris Merkezi, jonka lukuisat kaupat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Vuoden kylmimpinä kuukausina Kartalkayan hiihtokeskus kuhisee elämää, kun laskettelijat ja lumilautailijat maan joka kolkasta kerääntyvät viettämään talvilomaa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bolu

Näytä kaikki 98 majoitusliikettä kohteessa Bolu
Hampton by Hilton Bolu

Hampton by Hilton Bolu

Pasakoy Mahallesi, Eski Istanbul, Caddesi No:73, Bolu, Bolun maakunta
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Hampton by Hilton Bolu on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bolu Belediyesi Ressam Mehmet ...

  Hampton by Hilton Bolu55 €

  Hampton by Hilton Bolu55 €
  Bolu City Otel

  Bolu City Otel

  Acar Sk., Bolu, Bolun maakunta
    
    

   Bolu City Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tabaklarin turkkilainen sauna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen ...

   Bolu City Otel 19 €

   Bolu City Otel 19 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.