Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Canakkale – Matkat

Ei ole väliä, minkälaisesta lomakokemuksesta tavallisesti haaveilet: matkat kohteeseen Canakkale tarjoavat jokaiselle jotain, ja ebookers auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot unelmalomaa varten.

Canakkale – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tämän kaupungin alueella on noin 88 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa löytyy yllin kyllin.

Canakkale sijaitsee 25 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Eceabat, ja 540 km:n päässä pääkaupungista (Ankara).

Mihlin vesiputous auttaa sinua unohtamaan maailman murheet hetkeksi, kun katselet komean virtauksen iskeytymistä kallion reunalta alas.

Retki meren rannalle on hyvää vastapainoa kaupungin stressaavalle vilinälle. Lähde siis hengittämään raikasta meri-ilmaa ja ota suunnaksi Ayazman uimaranta tai Mitosin ranta. Güzelyalın ranta ja Habbelen ranta ovat myös suosittuja kohteita monien matkailijoiden keskuudessa.

Adatepen oliiviöljymuseo tarjoaa paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Kiertele saleissa tai pelkästään rentoudu hiljaisessa ympäristössä. Kaipaatko lisää nähtävää? Çanakkalen laivastomuseo ja Bozcaadan museo ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Kysy henkilökunnalta järjestettävistä tilaisuuksista.

Lähde tutustumisretkelle paikkaan Laivastomuseo, joka esittelee alueen merenkulun historiaa.

Çanakkalen arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa mielekkäästi tutkimusmatkailijoiden tapaan. Museossa kierrellessäsi pääset tutustumaan erikoisiin näyttelyesineisiin ja kiehtoviin löydöksiin.

Tekisikö mielesi käsittää paremmin alueen menneisyyttä? Pallas Athenen temppeli ja Troijan arkeologinen alue kannattaa varmasti tarkistaa. Jos sinulla on vielä aikaa, Çanakkalen kellotorni ja Alexandria Troasin rauniot ovat myös kaksi ehdotonta käyntikohdetta.

Vieraillessasi kohteissa Bozcaadan linna ja Çimenlikin linna voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Tärkeät uskonnolliset kohteet, kuten Hüdavendiğarin moskeija ja Meryem Ana Kilisesi, tarjoavat mahdollisuuden syvällisten asioiden pohdiskeluun.

Lukemattomia merimiehiä myrskyisten aaltojen halki opastanut Polenten majakka on jylhänä seisova rakennelma, jota on vaikea jättää huomiotta.

Kun sinusta tuntuu siltä, että voisit viettää muutaman tunnin shoppailun parissa, ota mukaan ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksesi Peilibasaari.

Käy katsomassa, mitä tapahtumia tunnettu Assoksen teatterin rauniot järjestää, kun olet maisemissa. Illallinen ulkona ja sitä seuraava hieno show saavat aina hyvälle tuulelle.

Canakkale – Hotellit

Jos tarjolla on vain 2 majoitusliikettä, fiksu matkailija varaa majoituksen niin nopeasti kuin mahdollista. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun tiedät matkapäiväsi. Sieltä löydät kaikki tarpeelliset yksityiskohdat.

Toivotko tältä lomalta ennen kaikkea tilaisuutta rentoutumiseen? Hengitä syvään ja tunne mielesi rauhoittuvan, kun sujahdat puhtaiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Kolin Hotel ja Hotel Zileli.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Canakkale

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Canakkale

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Canakkale

Näytä kaikki 411 majoitusliikettä kohteessa Canakkale
Kolin Hotel

Kolin Hotel

Bogazkent Mevkii Kepez, Canakkale, Çanakkale
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Kolin Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Çanakkalen arkeologinen museo. ...

  Kolin Hotel60 €

  Kolin Hotel60 €
  Set Ozer Hotel

  Set Ozer Hotel

  Kemal Yeri Sk. 14, Canakkale, Çanakkale
    
    

   Set Ozer Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çanakkalen kellotorni. ...

   Set Ozer Hotel31 €

   Set Ozer Hotel31 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.