Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lovran – Matkat

Matkat kohteeseen Lovran odottavat sinua. Tämä kaupunki on täynnä nähtävää ja koettavaa, joten siellä kannattaa käydä ainakin kerran elämässä.

Lovran – Matkat

Tässä kaupungissa asuu suurin piirtein 3 000 henkilöä.

Se sijaitsee noin 150 km länteen koko maan pääkaupungista, joka on Zagrebin piirikunta, ja 7 km pohjoiseen naapurikaupungista (Mošćenička Draga).

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että vierailet lomallasi myös kohteessa Medvejan ranta.

Vedä jalkaasi hyvät kävelykengät ja valmista itsellesi mukaan eväät. Lovranin satama tarjoaa unohtumattomia kokemuksia keskellä kauneinta luontoa.

Jos olet kiinnostunut seudun historiasta, Lovranin vanhakaupunki on varmasti listallasi ykkösenä.

Lovran – Hotellit

Onko tullut aika etsiä uusia elämyksiä? Varaa majoitus, niin voit alkaa kehittelemään itsellesi matkaohjelmaa. ebookersin sivusto sisältää yli 44 majoitusliikettä.

Onneksi kohteessa Lovran on tarjolla monenlaisia huoneita, jotka mahdollistavat reissaamisen kaikilla budjeteilla. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, kannattavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Smart Selection Hotel Residenz (Marsala Tita 133) ja Smart Selection Hotel Belvedere (I Kaline 7). Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia ylellisistä puitteista ja hyvästä palvelusta? Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Hotel Milenij ja Remisens Premium Hotel Ambasador tekee kaikista toiveistasi totta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lovran

Näytä kaikki 132 majoitusliikettä kohteessa Lovran
Remisens Hotel Excelsior

Remisens Hotel Excelsior

M. Tita 15, Lovran
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (3 arvostelua)

  Remisens Hotel Excelsior on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

  Remisens Hotel ExcelsiorHae hinnat

  Hotel Villa Eugenia

  Hotel Villa Eugenia

  M Tita 34, Lovran
   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Villa Eugenia on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kvarnerinlahti on vain lyhyen ...

   Hotel Villa EugeniaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.