Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matsumoto – Matkat

Valitse seuraavaksi kohteeksi Matsumoto – matkat sinne tarjoavat kaikenlaista nähtävää ja koettavaa erilaisille matkailijoille.

Matsumoto – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu vakituisesti noin 210 000 henkilöä.

Matsumoto sijaitsee 170 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Tokio. Lähimpään kaupunkiin (Chiisakata-gun) on matkaa 20 km.

Daio-wasabifarmi tai Tirol no Mori tarjoavat hienot puitteet viettää laatuaikaa koko perheen kanssa. Yatsugatake-farmin myyntipaikka ja Tateshina-huvipuisto ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, jos mielesi tekee vähän lisää jännitystä.

Pulahda syvälle valtameren pinnan alle ja tapaa joitain mielenkiintoisia olentoja, joiden koti on Tateshina-akvaario. Ja mikä parasta, sinun ei edes tarvitse riisua vaatteitasi!

Maistuuko sinulle ja kavereillesi viilentävä juoma? Ota selvää, järjestääkö Kametaya-sakepanimo tutustumiskierroksia, joilla taitavat oluenvalmistajat valoittavat salaisuuksiaan.

Haluatko sukeltaa kaikilla aisteilla seudun maineikkaimpiin viinitiloihin? Goichi-viinitarha ja Azuminon viinitarha ovat mahtavia paikkoja maistella paikallisia erikoisuuksia. Izutsu-viinitarha on kiireettömän matkailijan retkikohde, joka sopii vaativampaankin makuun.

Muistatko ihanat lapsuuden kesät, jotka vietit nurmikolla maaten ja taivaan pilvien muotoja tutkien? Suwashi Kohan -puisto ja Barakura- englantilainen puutarha ovat paikkoja, joissa elät lapsuusmuistot uudelleen. Lisäksi Azusagawa Furusato -puisto ja Agatanomori-puisto ovat paikkoja, joissa pääset liikkumaan raittiissa ulkoilmassa.

Saatat aistia ilmassa outoa taikaa, kun seisot mahtavasti jylisevän vesiputouksen reunalla. Tällaista tunnelmaa luovat esimerkiksi Otome-vesiputous ja Yoshigoron putoukset.

Nauti kauniista järvimaisemista ja aaltojen lempeästä liplatuksesta kohteissa Ushidome-lampi ja Taisho-lampi. Myojin-lampi ja Mishaka-lampi tarjoavat myös elämyksiä, eivät pelkästään mielenkiintoisen eläimistönsä, vaan myös upeiden maisemiensa ansiosta.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit rauhoittaa mielesi? Täällä on runsaasti luonnonsuojelualueita, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti raikkaasta ilmasta ja virkistävästä ympäristöstä kohteissa Jōnen-vuori ja Ichinose-niitty. Jos haluat viettää vielä lisää aikaa luonnon helmassa, ota suunnaksi Kirigamine-ylämaa tai Yashimagahara-suo.

Jos tahdot avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään hiljentyä rauhallisessa paikassa, ota kohteeksi Matsumoton kellomuseo ja Kaichi-koulumuseo. Ethän unohda ottaa selvää erityistapahtumista. Museoista kiinnostuneiden kannattaa valita kohteiksi myös Suwan lasikylä ja Houro-museo.

Laajenna tietojasi luonnon- ja kulttuurihistoriasta vierailemalla ainutlaatuisissa museoissa, kuten Niekawa Sekisyo Kiso Kokokan ja Hiraide-museo. Vitriineistä löytyy niin monia uskomattomia näyttelyesineitä, ettet enää tiedä, mistä aloittaa! Maapallolta löytyy rajaton määrä ainutlaatuisia luonnonihmeitä ja ihmisen kätten työn tuloksia, joten on hyvä, että myös Idojiri- arkeologinen museo ja Togariishi Jomon Koukokan tarjoavat tilaisuuden jatkaa tutustumista niihin.

Matsumoto on paikka, mistä löydät toivomasi, piditpä minkä tyyppisestä taiteesta tahansa. Japan Ukiyo-e Museum (museo) ja Matsumoton kaupunginmuseo potkaisevat käyntiin galleriakierroksen! Taizi Haradan taidemuseo ja Kitazawa-taidemuseo kannattaa myös pitää mielessä.

Vanhan lukion muistomuseo ja Narakawa-historia- ja kansanperinnemuseo tarjoavat avartavan ja mielenkiintoisen matkan menneisyyteen. Molemmat kohteet voivat vain ylpeillä alueen rikkaan menneisyyden tuomisesta suuren yleisön ulottuville niin viihdyttävästi ja mielenkiintoisesti.

Voit luoda silmäyksen menneisyyteen vieraillessasi joissakin seudun historiallisista paikoista. Vaihtoehtoja on monia, mutta esimerkiksi Honjin Iwanami -talo ja Yatsugatake-luonto- ja kulttuuripuisto ovat hyviä paikkoja aloittaa. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Oshoya Yamaguchike ja Uehara-linna kannattaa myös lisätä käyntikohteisiin.

Vieraillessasi kohteissa Matsumoto (linna) ja Takashiman linna voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Suwan pyhäkkö ja Onsenji-temppeli tarjoavat paikan, jossa voit hiljentyä hetkeksi. Raiko-ji-temppeli ja Jiun-ji-temppeli ovat myös sopivia vierailukohteita, jos haluat viettää hetken hiljaisuudessa.

Älä vielä soita lentokenttätaksia, sillä täällä riittää nähtävää. Ovatko Naganon prefektuurin metsäntutkimuskeskus ja Kurassic sinulta vielä kokematta? Azumino Arthills -museo ja Kita Yatsugatake -köysirata ovat paikkoja, joita ei myöskään pidä jättää väliin.

Matsumoto – Hotellit

ebookersin matkaopas esittelee kaikki alueen parhaat majoitukset. Tarjolla on yli 21 majoitusliikettä, joiden joukosta voit napata oman yöpaikkasi ongelmitta.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet varannut huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Hotel Shoho ja Hotel Matsumoto Yorozuya.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Matsumoto

Näytä kaikki 297 majoitusliikettä kohteessa Matsumoto
Premier Hotel-CABIN-Matsumoto

Premier Hotel-CABIN-Matsumoto

1-2-31 Fukashi, Spica Building, Matsumoto, Nagano-ken
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Premier Hotel-CABIN-Matsumoto on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jorinji-temppeli. ...

  Premier Hotel-CABIN-Matsumoto49 €

  Premier Hotel-CABIN-Matsumoto49 €
  IROHA GRAND HOTEL Matsumotoekimae

  IROHA GRAND HOTEL Matsumotoekimae

  1-14-9, Chuo, Matsumoto, Nagano
   3.0 kautta 5.0
    
    

   IROHA GRAND HOTEL Matsumotoekimae sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jorinji-temppeli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä ...

   IROHA GRAND HOTEL Matsumotoekimae64 €

   IROHA GRAND HOTEL Matsumotoekimae64 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.