Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Pak Chong – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, varaa loma uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Pak Chong – matkat pystyy järjestämään vaivatta, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Pak Chong – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja majoituspaikka sekä kaikki ihanat seikkailut... Ebookers huolehtii siitä, että kiehtova Pak Chong on unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Tahtoisitko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Säästät jopa 7.7%^, kun tilaat lennot ja hotellihuoneet samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa kaikkialla maailmassa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa etsiminen ja aloittaa unelmaloman suunnittelu tosissaan.

Älä enää mietiskele, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Pak Chong – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu suunnilleen 49 000 ihmistä.

Valtion pääkaupunki Bangkok sijaitsee kohteesta Pak Chong 140 km lounaaseen ja lähikaupunki Muak Lek 18 km luoteeseen päin.

Perheen yhteisillä lomilla luodaan ikuisia muistoja. Thong Somboon Club ja Chokchai Farm ovat ohittamattomia kohteita silloin, kun etsitte tekemistä, josta koko perhe nauttii.

Tao Suranari -puutarha on loistava paikka, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella kärrynpyöriä ja voltteja sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Ihmiset ovat jo aikojen alusta tienneet, että luonnossa oleskelu tekee hyvää niin ruumiille kuin sielulle. Jos sinua väsyttää ainainen nähtävyyksien katselu, mikset tekisi itsellesi palveluksen ja tekisi tutustumisretken Nam Phutin luonnonlähde?

Luultavasti innostut heti, kun katseesi tavoittaa kohteen Khao Yain taidemuseo omaperäiset taiteen saavutukset esille pantuina.

Wat Thep Phithak Punnaram on suosittu vierailukohde hengellisistä asioista kiinnostuneiden vierailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa tilaisuuden syvällisempien asioiden miettimiseen.

Mikäli mielessäsi on ostaa välttämättömyystarvikkeita, lomamuistoja tai vain löytää jotain suuhunpantavaa, Palio Khao Yai ja Outlet village Khao Yai ovat kohteita, joihin sinun kannattaa suunnata.

Sinulla ei tarvitse olla Tiger Woodsin tai Jack Nicklausin kaltaisten golflegendojen taitoja, jotta Bonanza Golf and Country Club tai Jungle Golf Club (golfkerho) viheriöineen ja esteineen miellyttäisivät sinua ja pelikavereitasi.

Pak Chong – Hotellit

Toimi jo, ettet tule pettymään! Valitse majoitus jo tänään! ebookersin sivustolla on saatavilla vain 9 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Lukuisten matkailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten D Varee Charnvee Khao Yai, Korat ja Hommuenlee Hill Resort, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta todella helppoa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Pak Chong

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Pak Chong. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Pak Chong lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Pak Chong?

Juuri nyt kohteeseen Pak Chong saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Pak Chong itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Pak Chong ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Pak Chong matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Pak Chong löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Pak Chong?

Kohteen Pak Chong suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Pak Chong halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pak Chong

76 €
dusitD2 khao yai

dusitD2 khao yai

4.0 kautta 5.0 678 Moo 18, Tambol Moosi, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
DusitD2 khao yai on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nam Phutin luonnonlähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 79 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
98 €
Kirimaya Golf Resort & Spa

Kirimaya Golf Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 1/3 Moo 6, Thanarat Road, Moo-Si, Khao Yai National Park, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Kirimaya Golf Resort & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden lomakylässä on 58 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
112 €
Atta Lakeside Resort Suite

Atta Lakeside Resort Suite

5.0 kautta 5.0 1/3 Moo 6 Thanarat Road, Moo-Si, Khao Yai National Park, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Atta Lakeside Resort Suite on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nam Phutin luonnonlähde. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 183 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
358 €
Roukh Kiri Khao Yai

Roukh Kiri Khao Yai

3.5 kautta 5.0 10 Moo.4 Pong Ta Long, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Roukh Kiri Khao Yai sijaitsee lähellä kohdetta Chokchai Farm. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
68 €
Le Monte Hotel Khao Yai

Le Monte Hotel Khao Yai

4.0 kautta 5.0 882 Moo 5 Mu Si Thanarat Rd, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Le Monte Hotel Khao Yai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scenical Worldin huvipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
103 €
Botanica Khao Yai

Botanica Khao Yai

4.5 kautta 5.0 666 Thanarat Road, Moo See, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Botanica Khao Yai on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Scenical Worldin huvipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 114 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
203 €
Muthi Maya Forest Pool Villa Resort

Muthi Maya Forest Pool Villa Resort

5.0 kautta 5.0 1/3 Moo 6, Thanarat Road, Moo Si, Khao Yai National Park, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Muthi Maya Forest Pool Villa Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
27 €
DNA Super Ozone Resort KhaoYai

DNA Super Ozone Resort KhaoYai

3.0 kautta 5.0 151/2 moo 5, Moosri, Khao Yai National Park, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
DNA Super Ozone Resort KhaoYai sijaitsee lähellä kohdetta Palio Khao Yai. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
145 €
Hotel La Casetta by Toscana Valley

Hotel La Casetta by Toscana Valley

4.0 kautta 5.0 303 Moo Ban Luedthai M.9 Moosi, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Hotel La Casetta by Toscana Valley on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakylässä on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
76 €
Hotel Labaris Khao Yai

Hotel Labaris Khao Yai

4.5 kautta 5.0 9/9 Moo 4, Thanarat 16 kms Rd., Mu Si, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Hotel Labaris Khao Yai sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palio Khao Yai. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Halvat meno-paluu lennot Pak Chong

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Pak Chong

Katso kaikki kohteen Pak Chong vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Pak Chong

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Pak Chong

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.