Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pak Chong – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, varaa loma uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Pak Chong – matkat pystyy järjestämään vaivatta, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Pak Chong – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja majoituspaikka sekä kaikki ihanat seikkailut... Ebookers huolehtii siitä, että kiehtova Pak Chong on unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Tahtoisitko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Säästät jopa 9.6%^, kun tilaat lennot ja hotellihuoneet samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa kaikkialla maailmassa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa etsiminen ja aloittaa unelmaloman suunnittelu tosissaan.

Älä enää mietiskele, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Pak Chong – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu suunnilleen 49 000 ihmistä.

Valtion pääkaupunki Bangkok sijaitsee kohteesta Pak Chong 140 km lounaaseen ja lähikaupunki Muak Lek 18 km luoteeseen päin.

Perheen yhteisillä lomilla luodaan ikuisia muistoja. Thong Somboon Club ja Chokchai Farm ovat ohittamattomia kohteita silloin, kun etsitte tekemistä, josta koko perhe nauttii.

Tao Suranari -puutarha on loistava paikka, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella kärrynpyöriä ja voltteja sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Ihmiset ovat jo aikojen alusta tienneet, että luonnossa oleskelu tekee hyvää niin ruumiille kuin sielulle. Jos sinua väsyttää ainainen nähtävyyksien katselu, mikset tekisi itsellesi palveluksen ja tekisi tutustumisretken Nam Phutin luonnonlähde?

Luultavasti innostut heti, kun katseesi tavoittaa kohteen Khao Yain taidemuseo omaperäiset taiteen saavutukset esille pantuina.

Wat Thep Phithak Punnaram on suosittu vierailukohde hengellisistä asioista kiinnostuneiden vierailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa tilaisuuden syvällisempien asioiden miettimiseen.

Mikäli mielessäsi on ostaa välttämättömyystarvikkeita, lomamuistoja tai vain löytää jotain suuhunpantavaa, Palio Khao Yai ja Outlet village Khao Yai ovat kohteita, joihin sinun kannattaa suunnata.

Sinulla ei tarvitse olla Tiger Woodsin tai Jack Nicklausin kaltaisten golflegendojen taitoja, jotta Bonanza Golf and Country Club tai Jungle Golf Club (golfkerho) viheriöineen ja esteineen miellyttäisivät sinua ja pelikavereitasi.

Pak Chong – Hotellit

Toimi jo, ettet tule pettymään! Valitse majoitus jo tänään! ebookersin sivustolla on saatavilla vain 9 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Lukuisten matkailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten D Varee Charnvee Khao Yai, Korat ja Hommuenlee Hill Resort, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta todella helppoa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Pak Chong

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Pak Chong

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pak Chong

Näytä kaikki 259 majoitusliikettä kohteessa Pak Chong
DNA Super Ozone Resort KhaoYai

DNA Super Ozone Resort KhaoYai

151/2 moo 5, Moosri, Khao Yai National Park, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
  3.0 kautta 5.0
   
   

  DNA Super Ozone Resort KhaoYai sijaitsee lähellä kohdetta Palio Khao Yai. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

  DNA Super Ozone Resort KhaoYai39 €

  DNA Super Ozone Resort KhaoYai39 €
  U Khao Yai

  U Khao Yai

  99/22 Moo 1, Tambon Mu Si, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
   4.5 kautta 5.0
    
    

   U Khao Yai on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palio Khao Yai. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille ...

   U Khao Yai84 €

   U Khao Yai84 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.