Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Urgup – Matkat

Onko yksi sinua kiehtovista kohteista kenties Urgup? Loma kannattaa toteuttaa nyt eikä myöhemmin – kaupunki on erinomainen matkakohde, joten lopeta pelkkä haaveilu ja käy tuumasta toimeen!

Urgup – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika vapautua arjen kahleista ja kokea Urgup ja sen nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lentolipuista ja majoituksista!

Kaikki rakastavat tarjouksia! Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 9.6%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa.

Haluatko mielenrauhaa? Varaa ensin pakettimatka ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden aikana, me vastaamme siihen hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi herätä. Maailmassa on paljon iloisia yllätyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi loma.

Varausehtoja sovelletaan.

Urgup – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 17 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Suuntaamalla siitä 230 km luoteeseen pääset koko maan pääkaupunkiin (Ankara). Jos sitä vastoin seikkailet 17 km länteen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Nevsehir.

Jos haluaisit oppia enemmän alueen historiasta, Mazin maanalainen kaupunki on yksi parhaista kohteista.

Vahvat muurit kätkevät sisäpuolelleen merkittävää historiaa, ja menneiden aikojen loiston voi aistia ympärillään.

Tärkeiden tapahtumien kunniaksi luotu Temenni-toivomuslähde on monumentti, jolla on tärkeä paikka alueen asukkaiden sydämessä.

Urgup – Hotellit

Valitse sopivin majoitus ilman huolen häivää. Valittavanasi on yli 149 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa ei puutu.

Kohteessa Urgup sinun ei tarvitse kuluttaa koko matkakassaasi päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Yunak Evleri - Special Class osoitteessa Yunak Street ja 4ODA Cave House Boutique Hotel osoitteessa Esbelli Sok. No:46 ovat kumpikin hyviä mutta edullisia majoitusvaihtoehtoja. Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa Kayakapi Premium Caves - Cappadocia ja MDC Cave Hotel Cappadocia tekee kaikista toiveistasi totta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Urgup

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Urgup

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Urgup

Näytä kaikki 196 majoitusliikettä kohteessa Urgup
Yunak Evleri - Special Class

Yunak Evleri - Special Class

Yunak Street, Urgup, Nevşehir
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Yunak Evleri - Special Class on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göremen ...

  Yunak Evleri - Special Class88 €

  Yunak Evleri - Special Class88 €
  Kayakapi Premium Caves - Cappadocia

  Kayakapi Premium Caves - Cappadocia

  Kayakapi Mahallesi, Kuscular Sokak No:43, Urgup, Nevşehir
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Kayakapi Premium Caves - Cappadocia on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göremen ...

   Kayakapi Premium Caves - Cappadocia122 €

   Kayakapi Premium Caves - Cappadocia122 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.