Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aswan – Matkat

Lukemattomia nähtävyyksiä ja paljon tekemistä kaikenlaisille seikkailijoille tarjoaa Aswan – matka tähän kiinnostavaan kaupunkikohteeseen mahdollistaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Aswan – Lennot ja hotelli

Onko Aswan haaveidesi lomakohde? Palvelualtis ebookers-tiimi haluaa toteuttaa haaveesi lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin.

Jopa 9.6%^:n alennus odottaa sinua, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet yhtä aikaa palvelustamme.

Haluaisitko saada aina puhtaat lakanat ja pöyhityt tyynyt? Sehän järjestyy. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, joissa riittää valinnanvaraa. Maailma on sinun.

Hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden sisällä, me vastaamme siihen hyvittämällä sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata odotella.

Meidän tehtävämme on auttaa parantamaan matkakuumeesi. Halusitpa sitten uida delfiinien joukossa, levätä salaisessa piilopirtissä tai kokea muunlaisia matkanautintoja, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Aswan – Matkat

Reissussa on helppo solmia uusia ystävyyssuhteita: tällä alueella asuu noin 240 000 henkeä.

Suuntaamalla siitä 690 km pohjoiseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Kairo). Jos kuitenkin päätät seikkailla 100 km pohjoiseen, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Edfu.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi päästä luontoon saamaan vähän raikasta ilmaa? Ota rennosti kohteissa Assuanin pato ja Kitchener's Island (luonnonpuisto).

Kauniista maailmastamme löytyy uskomaton määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmiskunnan historiasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Nuubialainen museo antaa tilaisuuden tutustua lukuisiin ainutlaatuisiin näyttelyesineisiin.

Siirry historian hämäriin vierailemalla kohteissa Keskeneräinen obeliski ja Ylimysten haudat, jotka ovat tämän seudun vaikuttavimmat ja historiallisesti mielenkiintoisimmat paikat.

Philaen temppeli ja Kom Ombon temppeli ovat sopivia kohteita alueen historiaan tutustumiseen. Haluatko tutustua lähemmin matkakohteesi uskonnollisiin tapoihin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Pyhän Simeonin luostari ja Kalabshan temppeli.

Muistomerkeillä vierailu on erinomainen tapa tutustua paikkakuntaa muovanneisiin tapahtumiin. Täältä löytyvät Aga Khanin mausoleumi ja High Dam Monument (Assuanin korkea pato) ovat pari alueen huomattavinta monumenttia.

Puuttuuko matkalaukustasi joitain välttämättömyystarvikkeita? Hätä ei ole tämännäköinen, Assuanin basaar on paikka, josta voit löytää kaiken kaipaamasi.

Aswan – Hotellit

On varmaan parasta varmistaa majoitus etukäteen. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 18 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta saat selville kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Ovatko tähtäimessäsi parhaimmat majoitusvaihtoehtomme? Muutamia esimerkkejä ovat Sofitel Legend Old Cataract Aswan ja Basma Hotel Aswan, joiden ylelliset lakanat, hienot suihkutilat ja hyvä palvelu odottavat vieraita.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Aswan

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Aswan

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Aswan

Näytä kaikki 62 majoitusliikettä kohteessa Aswan
Pyramisa Isis Island Aswan Resort

Pyramisa Isis Island Aswan Resort

Isis Island, Aswan
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (1 arvostelua)

  Pyramisa Isis Island Aswan Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nuubialainen museo. ...

  Pyramisa Isis Island Aswan Resort90 €

  Pyramisa Isis Island Aswan Resort90 €
  Sofitel Legend Old Cataract Aswan

  Sofitel Legend Old Cataract Aswan

  Abtal El Tahir Street, Aswan
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Sofitel Legend Old Cataract Aswan on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nuubialainen ...

   Sofitel Legend Old Cataract Aswan323 €

   Sofitel Legend Old Cataract Aswan323 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.