Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bodrum

Hae hinnat
The Bodrum EDITION

The Bodrum EDITION

Dirmil Mahallesi, Balyek Caddesi No 5A, Yalikavak, Bodrum, Muğla
The Bodrum EDITION on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Magin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
The Marmara Bodrum - Adult Only

The Marmara Bodrum - Adult Only

5.0 kautta 5.0 Yokusbasi Mahallesi Suluhasan, Caddesi no.18, Bodrum, Muğla
The Marmara Bodrum - Adult Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 95 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Cape Bodrum Beach Resort

Cape Bodrum Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Kizilburun Caddesi, No: 72, Gündoǧan, Bodrum, Muğla
Cape Bodrum Beach Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gundoganin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Labranda TMT Bodrum - All Inclusive

Labranda TMT Bodrum - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Atatürk Cad. No: 180, Bodrum, Muğla
Labranda TMT Bodrum - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 329 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.
Hae hinnat
Parkim Ayaz - All Inclusive

Parkim Ayaz - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Ayaz Str No:20, Gümbet, Bodrum, Muğla
Parkim Ayaz - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Myndosin portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 244 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
82 €
Bodrium Otel & Spa - Special Class

Bodrium Otel & Spa - Special Class

5.0 kautta 5.0 Buyuk Iskender Caddesi No: 13, Bodrum, Muğla
Bodrium Otel & Spa - Special Class on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Myndosin portti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa - All Inclusive

Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Sapli Mevkii, Golturkbuku, Bodrum, Muğla
Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golkoyn ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 486 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Kempinski Hotel Barbaros Bay

Kempinski Hotel Barbaros Bay

5.0 kautta 5.0 Yali Mahallesi, Hacigiden Caddesi No: 33/1, Bodrum, Muğla
Kempinski Hotel Barbaros Bay on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 173 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
50 €
Mandarin Resort & Spa

Mandarin Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Umurca Mah., Dr. Mumtaz Ataman Cad. 27, Bodrum, Muğla
Mandarin Resort & Spa on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 181 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Asteria Bodrum Resort - All Inclusive

Asteria Bodrum Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Asarlik Mevkii Guembet, Bodrum, Muğla
Asteria Bodrum Resort - All Inclusive on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bitez Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 496 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Bodrum

Katso kaikki kohteen Bodrum vuokra-autot

Bodrum – Matkat

Älä anna stressin painaa, vaan kaiva matkalaukut esiin ja ota matkakohteeksesi Bodrum – loma monipuolisessa kaupungissa tarjoaa vaihtelua arjen kuvioihin.

Bodrum – Lennot ja hotelli

Matkailu on ennen kaikkea unohtumattomia elämyksiä. Jos Bodrum ja sen kätkemät aarteet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten löytämisessä. Ebookers tekee lomastasi aidosti uskomattoman.

Jos hankit lentoliput ja huoneet kerralla, voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Toteuta haaveittesi lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Jos varaat lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satut saamaan edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi herätä. Maailma on pullollaan jännittäviä kokemuksia ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Bodrum – Matkat

Tällä alueella asuu vakituisesti suunnilleen 39 000 ihmistä.

Jotta pääset kohteeseen Bodrum pääkaupungista (Ankara), sinun täytyy matkata 570 km lounaaseen. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta länteen kohoava naapurikaupunki Pserimos, jonne kertyy matkaa 30 km.

Bodrumin linna on todennäköisesti paikka, jossa tahdot käydä. Se on suosittu nähtävyys, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Täältä löytyy yllin kyllin tekemistä lapsiperheille. Esimerkiksi Bodrum Dolphin Park tai Aquapark Dedeman Bodrum ovat paikkoja, joita perheen pienimmät rakastavat.

Loma ei ole täydellinen, jos siihen ei kuulu retkeä meren rannalle! Kokoa siis matkaseurueesi yhteen, nappaa mukaan frisbee ja vietä hauska päivä kohteissa Bodrumin uimaranta ja Gundoganin ranta. Torban ranta ja Yalikavakin ranta ovat niin ikään suosittuja kohteita monien matkailijoiden keskuudessa.

Vedä jalkaan mukavimmat kävelykenkäsi ja ota eväät mukaan. Rabbit Island tarjoaa hyvät mahdollisuudet pieneen luontoseikkailuun.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut suuri merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat kuulla lisää seudun merenkulun historiasta, ota suunnaksi Bodrumin merenkulkumuseo.

Suurelta planeetaltamme löytyy loputon määrä erilaisia luonnonhistoriasta kertovia aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Vedenalaisen arkeologian museo antaa tilaisuuden perehtyä moniin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Dibeklihan ja Zeki Murenin taidemuseo saavat sinut varmasti innostumaan, kun vietät unohtumattoman päivän esillä olevien vaikuttavien kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten teosten parissa.

Palatko suorastaan halusta tietää vähän enemmän historiallisesti tärkeistä kohteista? Bodrumin amfiteatteri ja Halicarnassusin mausoleumi antavat todella syvällisen katsauksen tämän alueen menneisyyteen. Ranskalainen torni ja Myndosin portti ovat nekin mielenkiintoisia.

Tutustu tarjouksiin, osta joitain tuliaisia tai suuntaa suoraan ruokapaikkoihin. Millainen shoppailija sitten ikinä oletkaan, ovat Midtown Shopping Center ja Bodrumin tori paikkoja, joista löydät kaiken tarvitsemasi ja paljon muuta. Jos kaipaat enemmänkin shoppailuterapiaa, niin Oasis Mall on myös paikka, josta löydät fantastisen valikoiman ostosliikkeitä.

Bodrum Golf and Tennis Club on paikka, jonka väylillä voit purkaa stressiä, kuntoilla ja samalla pitää hauskaa vaikka koko päivän.

Yalikavakin tuulimyllyt on myös kiinnostava nähtävyys, jossa kannattaa vierailla.

Bodrum – Hotellit

Varaa paras majoitus ilman huolen häivää. Valittavanasi on yli 160 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

Olipa haaveissasi konstailematon huone tai luksusluokan lukaali, tästä kaupungista löydät mieleisesi majoitusvaihtoehdon. Sarpedor Boutique Hotel & SPA (Torba Mah. Herdot Bulvari No:9) ja Casa Dell'Arte The Village - Boutique Class (Ismet Inönü Cad. No: 64) takaavat ystävällisen palvelun ja mukavat puitteet hinnalla, joka ei rasita matkabudjettiasi liikaa. Jos silti haluat vain levätä ja nauttia erinomaisesta palvelusta lomapäivien aikana, Ersan Resort & Spa Bodrum ja Casa dell'Arte The Residence - Boutique Class ovat sinulle paras valinta. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden huippuhotellien ammattitaitoisen henkilökunnan huolehtia kaikesta.

Bodrum on tietenkin kuuluisa tunnetuista nähtävyyksistään, joihin kuuluu muun muassa Bodrumin linna. Jos haluat majoittua sen lähiympäristöön, Marina Vista Bodrum sijaitsee vain 0,7 km:n etäisyydellä. Toinen suosittu vaihtoehto on Seçkin Konaklar, josta matkaa kertyy 0,7 km.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Bodrum

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Bodrum

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.