Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Quelimane ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Quelimane – Matkat

Quelimane – Lennot ja hotelli

Matkailu tarkoittaa ennen kaikkea uusien elämysten etsimistä. Jos Quelimane ja sen kätkemät aarteet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua upeiden matkojen löytämisessä. Ebookers tekee reissustasi unohtumattoman.

Varaamalla lentoliput ja hotellin yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Jatkuvasti kasvavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, joiden joukosta löydät varmasti omasi, suuntasitpa sitten mitä tahansa.

Jos varaat pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis enää mietit?

On koittanut aika toteuttaa matkahaaveet. Suuntaatpa sitten vuoriston korkeuksiin tai tropiikin kuumuuteen, me voimme auttaa sinua näkemään ja kokemaan kaiken sen, mitä haluatkin.

Varausehtoja sovelletaan.

Quelimane – Matkat

Maputo on kohteen Mosambik pääkaupunki. Se sijaitsee 1 000 km lounaaseen kohteesta Quelimane.

Monet paikalliset harrastavat mielellään patikointia ja mönkijäajelua. Niiden avulla on helppo tutustua lähiseutuun erilaisesta näkökulmasta.

Siinä voi uida, siinä voi ajelehtia ja sen pinnalla voi liitää tuhatta ja sataa. Ilman vettä ei kukaan voi elää. Täällä voit kokeilla monia eri vesiurheilulajeja, kuten uintia tai snorklausta.

Jos toivot matkaltasi myös vähän rauhaa ja hiljaisuutta, tämän alueen katedraalit saattavat tarjota haluamasi.

Ei kannata pitää lomalla matalaa profiilia kielivaikeuksien vuoksi. Reissusta muodostuu paljon antoisampi, jos näet hieman vaivaa ja harjoittelet muutaman ilmauksen paikallisella kielellä. Koeta sanoa "Quanto custa isto?". Se tarkoittaa suomeksi "Kuinka paljon tämä maksaa?". "Quanto tempo!", joka tarkoittaa "pitkästä aikaa", on varsin yleinen.

Mosambikin itsenäisyyspäivää juhlistetaan koko maassa 25 syyskuuta. Jos satut olemaan paikalla tällöin, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan juhliin.

Até logo ei välttämättä tarkoita lopullisia hyvästejä. Voit käyttää matkakassasta ylijääneet Mosambikin meticalit hienoon tuliaiseen.

Lähin lentokenttä, Quelimane (UEL), sijaitsee 2 km luoteeseen. Pienellä etukäteissuunnittelulla sinne matkustaminen ei ole varmasti mikään ongelma.

Löydä halvat matkat kohteeseen Quelimane

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Quelimane. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Quelimane lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Quelimane?

Juuri nyt kohteeseen Quelimane saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Quelimane itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Quelimane ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Quelimane matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Quelimane löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Quelimane?

Kohteen Quelimane suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Quelimane halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Quelimane

Katso kaikki kohteen Quelimane vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.