Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Riika:

Riika – Matkat

Oletko sinäkin yksi niistä matkailijoista, joiden tärkeimpänä päämääränä on irtautua arjesta ja nauttia täysillä uuden kohteen tunnelmista? Kohteen Riika matkat sopivat juuri sinulle.

Riika – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers järjestää juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Riika odottaa jo sinua.

Tykkäät takuulla jopa 10 %:n alennuksista, kun varaat sekä lennot majoitukset palvelumme kautta.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman avulla voit hypätä koneeseen vaikka heti.

Epäröitkö vielä? Me haluamme tarjota parhaat mahdolliset matkatarjoukset, joten jos saat jostakin edullisemman hinnan varausta seuraavien 48 tunnin aikana, lupaamme vastata siihen hyvittämällä erotuksen. Älä siis enää mieti.

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä matka alkaa nyt! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin. Varausehtoja sovelletaan.

Riika – Matkat

Paikan päällä voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asustelee suunnilleen 750 000 henkeä.

Haluatko viettää laatuaikaa perheen pienempien kanssa? Livu Akvaparks ja Zelta-keilahalli ovat nähtävyyksiä, jotka saavat kaikki hyvälle tuulelle.

Riian eläintarha ei ole pelkästään lasten suosikkipaikka. Kaikenikäisillä vierailijoilla on täällä mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin otuksiin lähes kasvokkain hienosti suunnitelluissa näyttelyissä.

Latvian yliopiston kasvitieteellinen puutarha on paikka, jonka mielenkiintoisesti maisemoitujen kukkaketojen lomassa kulkiessasi tunnet ajelehtivasi taianomaisessa paratiisissa.

Istahda nurmikolle ja katsele pilvien kiitävän taivaalla jossakin kaupungin puistoista, joita ovat esimerkiksi Esplanade Park (puisto) ja Linnakukkula. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja, Mezapark (puisto) ja Dzintari Forest Park (puisto) ovat paikkoja, joista voit etsiä hyvän paikan rentoon iltapäivän viettoon.

Maalaukselliset merimaisemat eivät ole suinkaan kohteen Jūrmalan ranta ainoita valttikortteja. Tällä rannalla voit nimittäin bongailla yläpuolellasi lentelevien merilintujen lisäksi pienempiä eläimiä, kuten meduusoja ja rapuja.

Museot ovat yksi parhaista tavoista tutustua uuteen kulttuuriin. Valitse vierailukohteeksi Miehitysmuseo tai Latvian rautatiehistorian museo ja saat varmasti mielenkiintoista sisältöä päivääsi.

Ei ole tarpeen olla suuri taiteilija nauttiaksesi näistä ainutlaatuisista, valaisevista ja joskus myös shokeeraavista töistä, jotka löydät ripustettuna esille kohteessa Latvian taidemuseo.

Voit hypätä ajassa taaksepäin tämän kaupungin mielenkiintoiseen menneisyyteen ja sen ympäristöön kohteissa Jurmalan kaupunginmuseo ja Riian historia- ja merenkulkumuseo.

Historiaan tutustuminen ei koskaan ole ajan haaskausta. Kolme veljestä ja Vapauden muistomerkki auttavat ymmärtämään paljon paremmin asioiden yhteyksiä tutustuessamme tämän alueen menneisyyteen. Pulveritorni ja Mustapäiden talo ovat myös kaksi tärkeää vierailukohdetta.

Riian linna on yksi seudun merkittävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä lähes loputtomalla listallaan rikkaita ja kuuluisia asukkaita.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Pyhän Pietarin kirkko ja Pyhän Johanneksen kirkko tarjoavat paikan, jossa voit levähtää hetken aikaa. Riian katedraali ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat paikkoja, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään.

Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki tarjoaa tilaisuuden hiljentyä hetkeksi ja antaa ajatusten lentää menneisyyden tapahtumiin, jotka auttoivat muovaamaan tämän paikkakunnan sellaiseksi kuin se nykyään näyttäytyy.

Tutustu tarjouksiin, nappaa mukaan tuliaisia tai suuntaa suoraan ruokapaikkoihin. Millainen shoppailutyylisi sitten ikinä onkaan, ovat Berg's Bazaar ja Riian keskustori paikkoja, joista voit löytää kaiken tarvitsemasi ja enemmän. Eikö kukkaronpohja vieläkään häämötä? SPICE on hyvä paikka jatkaa ostoskierrosta.

Unohda jokapäiväinen stressi ja suuntaa nauttimaan viihdyttävästä iltaohjelmasta: Kansallisteatteri ja Latvian kansallisooppera ovat varsin suosittuja, joten tarkista lipputilanne etukäteen! Jos käytettävissäsi on enemmän aikaa, Palladium kannattaa myös sisällyttää lomaohjelmaan.

Tahdotko nähdä kaiken, mitä kaupungista löytyy? Latvian kansalliskirjasto on maamerkki, josta et välttämättä ole kuullut.

Riika – Hotellit

Heti kun olet varmistanut hotellin, lomamatkasi pääkaupungissa alkaa lopultakin tuntua todelta. ebookersin matkaopas varmistaa sinulle huikeat 112 majoitusliikettä vertailtavaksesi. Kannattaakin siis ryhtyä toimeen!

Kohteessa Riika et todellakaan joudu käyttämään koko matkabudjettiasi voidaksesi majoittua mukavasti. Motel Autosole osoitteessa Ernestines iela 33 ja Central Park Hostel osoitteessa Elizabetes Iela 103-1 ovat kumpikin miellyttäviä mutta edullisia majoitusvaihtoehtoja. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kuitenkin sopivat sinulle paremmin, muista varausta tehdessäsi Dome Hotel & SPA - Relais & Châteaux ja Gallery Park Hotel & SPA, a Châteaux & Hôtels Collection.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Riika:

Näytä kaikki 231 majoitusliikettä kohteessa Riika
Rixwell Hotel Konventa Seta

Rixwell Hotel Konventa Seta

Kaleju Str 9/11, Riga
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,9 / 5 (53 arvostelua)

  Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pieni kiltatalo ja Pulveritorni ovat ...

  Rixwell Hotel Konventa Seta59 €

  Rixwell Hotel Konventa Seta59 €
  Wellton Centrum Hotel & Spa

  Wellton Centrum Hotel & Spa

  33 Kaleju Street, Riga
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3 / 5 (239 arvostelua)

   Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja ...

   Wellton Centrum Hotel & Spa98 €

   Wellton Centrum Hotel & Spa98 €
   Radisson Blu Daugava Hotel

   Radisson Blu Daugava Hotel

   24 Kugu Street, Riga
    4.5 kautta 5.0
     
     
    3,5 / 5 (31 arvostelua)

    Latvian kansalliskirjasto, Mustapäiden talo ja Riian katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. ...

    Radisson Blu Daugava Hotel115 €

    Radisson Blu Daugava Hotel115 €
    Grand Poet Hotel by Semarah

    Grand Poet Hotel by Semarah

    Raina blvd 5/6, Riga
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,8 / 5 (8 arvostelua)

     Linnakukkula, Vapauden muistomerkki ja Pulveritorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ...

     Grand Poet Hotel by Semarah152 €

     Grand Poet Hotel by Semarah152 €
     Wellton Riga Hotel & SPA

     Wellton Riga Hotel & SPA

     Valnu street 49, Riga
      4.5 kautta 5.0
       
       
      4,2 / 5 (150 arvostelua)

      Latvian kansallisooppera ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri ...

      Wellton Riga Hotel & SPA68 €

      Wellton Riga Hotel & SPA68 €
      Tallink Hotel Riga

      Tallink Hotel Riga

      Elizabetes 24, Riga
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,2 / 5 (123 arvostelua)

       Berg's Bazaar, Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pulveritorni ja Pyhän Pietarin ...

       Tallink Hotel Riga96 €

       Tallink Hotel Riga96 €
       Rixwell Gertrude Hotel

       Rixwell Gertrude Hotel

       70 Gertrudes Str, Riga
        4.0 kautta 5.0
         
         
        3,9 / 5 (130 arvostelua)

        Palladium, Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pulveritorni ja Pyhän ...

        Rixwell Gertrude Hotel54 €

        Rixwell Gertrude Hotel54 €
        Rixwell Elefant Hotel

        Rixwell Elefant Hotel

        Kalnciema Street 90, Riga
         4.5 kautta 5.0
          
          
         4,1 / 5 (29 arvostelua)

         SPICE on 1,3 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Latvian yliopiston kasvitieteellinen puutarha ja Riian linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. ...

         Rixwell Elefant Hotel80 €

         Rixwell Elefant Hotel80 €
         Relais Le Chevalier

         Relais Le Chevalier

         Kalku street 20, Riga
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,9 / 5 (13 arvostelua)

          Laima-kello, Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vapauden muistomerkki ja Pulveritorni ovat myös 5 minuutin ...

          Relais Le Chevalier127 €

          Relais Le Chevalier127 €
          Hotel Jurmala Spa & Conference Center

          Hotel Jurmala Spa & Conference Center

          Jomas Street 47/49, Jurmala
           4.0 kautta 5.0
            
            
           3,6 / 5 (7 arvostelua)

           Jomas Street ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. ...

           Hotel Jurmala Spa & Conference Center112 €

           Hotel Jurmala Spa & Conference Center112 €
           Kartta

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.