Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.2. - 24.2.
Ensi viikonloppuna
1.3. - 3.3.

Aina edulliset hotellit – Rooma

Hotel Quirinale 102 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,0
  /5 (47 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Piazza della Repubblica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot ja Piazza Barberini ovat myös 52 kilometrin päässä.

  iQ Hotel Roma 101 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rome
    
   4,6
   /5 (123 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Fontana di Trevi ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Via del Corso ja Piazza Venezia (aukio) ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Hotel Artemide 158 €
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rome
     
    4,7
    /5 (60 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi ja Pantheon sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Circus Maximusin areena ja Piazza Navona ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotel Nazionale 124 €
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Rome
      
     4,1
     /5 (16 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Palazzo Montecitorio (palatsi), Espanjalaiset portaat ja Fontana di Trevi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via del Corso ja Pantheon ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Rooma

     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western 80 €
     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western

     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western

     Via Vicenza 58, Rome
       
      4,1
      /5 (8 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Via Marsala ja Via XX Settembre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bolognan asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tirreno Hotel 60 €
      Tirreno Hotel

      Tirreno Hotel

      Via San Martino Ai Monti 18, Rome
        
       3,7
       /5 (28 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Santa Prassede (kirkko) ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via Nazionale ja Fontana di Trevi ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Hotel Tiber Fiumicino 73 €
       Hotel Tiber Fiumicino

       Hotel Tiber Fiumicino

       Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino
         
        3,8
        /5 (5 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Necropoli di Porto Isola Sacra on 3,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Ostia Antica (arkeologinen alue) ja Parco Leonardo (puisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Porto di Traianon arkeologinen alue ja Domus di Amore e Psiche ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport 49 €
        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

        Via Della Scafa 416, Fiumicino
          
         4,9
         /5 (7 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Domus di Amore e Psiche on 1,6 kilometrin ja Ostia Antica (arkeologinen alue) on 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Necropoli di Porto Isola Sacra ja Case a Giardino ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Rooma

         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection 216 €
         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

         Piazza Della Repubblica, 47, Rome
           
          4,3
          /5 (28 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Piazza della Repubblica ja Via Nazionale sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Via Veneto ja Espanjalaiset portaat ovat myös 10 kilometrin päässä.

          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort 238 €
          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort

          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort

          Via Alberto Cadlolo 101, Rome
            
           4,5
           /5 (8 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Monte Mario, Bioparco di Roman eläintarha ja Via del Corso sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Vatikaanin museotovat myös 10 kilometrin päässä.

           The First Roma Arte 255 €
           The First Roma Arte

           The First Roma Arte

           Via del Vantaggio 14, Rome
             
            4,8
            /5 (9 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Piazza del Popolo (aukio) ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Bioparco di Roman eläintarha ja Via del Corsoovat myös 10 kilometrin päässä.

            Hotel Splendide Royal 270 €
            Hotel Splendide Royal

            Hotel Splendide Royal

            Via Di Porta Pinciana 14, Rome
              
             4,3
             /5 (7 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Palazzo Venezia (palatsi), Via Veneto ja Piazza Venezia (aukio) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Castel Sant'Angelo (rakennus) ja Via Marsala ovat myös 3 kilometrin päässä. Spagnan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Rooma

             Parhaat hotellit kohteen Rooma eri alueilla

             Esquilino

             Vatikaanivaltio

             Rooman kaupungin keskusta

             Trastevere

             Monti

             Sallustiano

             Navona

             Repubblica

             Ostia

             Prati

             Salario

             Ripa

             Pigneto

             San Giovanni

             Celio

             Garbatella

             Appio Latino

             EUR

             Hotellit Roomassa – historiaa tuhansien vuosien takaa

             Italian kaunis pääkaupunki Rooma on kiehtova lomakohde, josta on tehty useita romanttisia ja toiminnantäyteisiä elokuvia. Rooman kaupunki perustettiin Tiber-joen rannalle, josta se kasvoi mahtavaksi keisarikunnaksi. Tänään Rooma sisältää muinaisen osan sekä tämän päivän Rooman, jotka molemmat keräävät lukemattomia määriä turisteja ympäri maailman.

             Hotellit Roomassa - Yövy romanttisessa kaupungissa alhaiseen hintaan

             Upeassa ja historiaa pursuavassa Roomassa ei tarvitse olla keisari voidakseen yöpyä korkealuokkaisessa hotellissa, sillä kaupungista löytyy mittava valikoima erihintaisia hotelleja sekä keskustasta, että Rooman keskustan tuntumasta. Löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja lompakollesi sopivan hotellin Rooman kaupungin laajasta valikoimasta. Lisäksi useat hotellit Roomassa sisällyttävät hintaan palveluja, kuten ilmaisen internetin huoneisiin, ilmaisen saunan ja kuntosalin, sekä alennuksia nopeasta varauksesta. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Roomasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Ciampinosta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

             Rooman upeat historialliset nähtävyydet

             Roomasta löytyy nähtävää useaksi päiväksi, ja aivan ehdoton nähtävyys on tietenkin massiivinen Colosseum, jonka monet varmasti tunnistavat Gladiator-elokuvasta. Colosseumista on jäljellä raunioita, ja rakennuksen sisäpuolella on vielä nähtävissä, kuinka vaikuttava paikka se on aikoinaan ollut. Circus Maximus on areena, jossa muinoin järjestettiin valtavia tilaisuuksia, kuten muun muassa kilpa-ajoja ja gladiaattoritaisteluita. Roomassa riittää kirkkoja, kuten esimerkiksi kuuluisa Pietarin kirkko ja toiseksi suurin kirkko San Paolo fuori le mura. Pietarin kirkon edessä on Pietarin aukio, joka on kaunis pylväiden reunustama alue, jossa riittää ihailemista. Pantheon temppeli on komea nähtävyys sekä ulkoa että myös sisältä, sillä se on säilynyt hienosti ikäänsä nähden. Roomassa on mahdollisuus osallistua maksua vastaan erilaisiin päiväretkiin, jolloin pääsee kätevästi näkemään kohteita opastuksella.

             Shoppaile Roomassa italialaisittain

             Roomasta matkailija löytää niin ylelliset designmyymälät kuin perinteiset kaupatkin. Ylellisiä brändejä suosiva löytää suosikkiliikkeensä Piazza di Spagnan alueelta. Sieltä löytyvät Prada, Versace ja muut tunnetut merkit. Nu yorica tarjoaa trendikästä ja nuorekasta muotia, ja Borini sisältää kauniita kenkiä joka menoon. Kirpputorien ystävälle löytyy sunnuntaisin auki oleva Porta Portese, Rooman suurin kirpputori, josta löytyy niin käytettyä kuin hieman uuttakin mielenkiintoista tavaraa.

             Nauti ateriasi roomalaisittain

             Roomassa syödään hyvin ja reilusti. Nähtävyyksien katselun jälkeen tai shoppailupäivän päälle on mukava istahtaa syömään aitoa italialaista ruokaa. Ravintoloita Roomasta löytyy runsaasti ja syöminen edullista. Edullinen hotelli Roomassa on jättänyt lompakkoosi ylimääräistä, joten hemmottele itseäsi aterioimalla viihtyisässä ravintolassa Trasteveren alueella tai pysähdy pizzalle vaikkapa Campo de Fiorin kaupunginosassa.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Rooma

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.