Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki New York alkaen 321.50 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Halvat lennot Helsinki New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä New Yorkiin

Manhattanin pilvenpiirtäjä, keltaiset taksit ja Times Square ovat tuttuja niin monesta sarjasta ja elokuvasta, että New York tuntuu tutulta heti kättelyssä. Uskomaton metropoli houkuttelee täydestä syystä miljoonia kävijöitä vuosittain, sillä niin kulttuurimatkailijat kuin bilelomailijat löytävät New Yorkista takuuvarmasti itselleen mieluisaa tekemistä. Varaamalla halvat lennot Helsingistä New Yorkiin pääset kulkemaan Central Parkin vehreään puistoon ja Brooklynin sillalle tai seikkailemaan edelleenkin hieman boheemin Sohon kaduille. Nykissä viihtyvät sekä huippurikkaat luksusshoppailijat että aivan tavalliset talliaiset, ja paikalliset väistelevät tottuneesti Vapaudenpatsasta tai Empire State Buildingia hämmästeleviä matkailijoita. Vertailemalla lentoja Helsingistä New Yorkiin ebookersin sivuilla löydät itsellesi sopivimman yhteyden USA:n itärannikon menevimpään kaupunkiin.

Suunnittele mahtava reissu New Yorkiin

NYC tunnetaan kaupunkina, joka ei koskaan nuku, mikä pitää paikkansa kaikkina vuodenaikoina. Huonoa aikaa etsiä lentoja Helsingistä New Yorkiin ei olekaan, sillä kaupungin upeat nähtävyydet ja loistavat shoppailumahdollisuudet odottavat pilvenpiirtäjien katveessa. Kovin lomasesonki New Yorkissa on usein kesällä, jolloin lämpötilat suurkaupungin kaduilla voivat nousta jopa tuskallisen korkeiksi. Lento Helsingistä New Yorkiin kannattaa varata mieluummin kauniiseen kevätaikaan tai miellyttävän lämpimän syksyn koittaessa, sillä silloin kaupungista jaksaa nauttia aivan eri tavalla. Talvella löytää todennäköisimmin hyviä lento- ja hotellitarjouksia New Yorkiin – kunhan matkan ajankohta on ennen tai jälkeen huippusuositun joulukauden. Lentohintojen vertailu eri vuodenaikojen välillä kannattaa ehdottomasti, jos matkan ajankohtaan pystyy itse vaikuttamaan.

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin

Ehdottomasti mukavin ja helpoin tapa lähteä Nykiin on valita suora lento kaupunkiin, sillä Atlantin ylittäminen on tarpeeksi raskasta ilman koneenvaihdon tuomaa häsläämistä. Vaihtoehtoja tosin on varsin rajallisesti, sillä suoria lentoja Helsingistä New Yorkiin löytyy vain yksi päivässä Finnairin liikennöimänä. Kahden aikaan iltapäivällä Suomesta lähtevä lento on aikaeron ansiosta perillä New Yorkissa noin neljältä iltapäivällä paikallista aikaa, joten pieneltä sekavuudelta ensi alkuun on vaikea välttyä. Suoralla lennolla matka kaupunkien välillä taittuu 8–9 tunnissa riippuen siitä, kumpaan suuntaan Atlantin yli on menossa. Suorat lennot New Yorkiin laskeutuvat John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Yhden välilaskun sisältävällä lennolla Helsingistä New Yorkiin matka-aika huitelee keskimäärin 13 tunnin tienoilla ja siitä ylöspäin, mutta lennon voi saada huomattavasti halvempaan hintaan. Esimerkiksi Norwegianin lennot Arlandan kautta tai Air Berlinin lennot Tegelin lentoaseman kautta ovat hyviä vaihtoehtoja.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Matkaan lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta käy joutuisasti, sillä kentälle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Rautatientorilta pääsee suoraan molemmille terminaaleille joko Finnair City Busilla tai HSL:n paikallisliikenteen linjalla numero 615. Välimatka kaupungin ja kentän välillä taittuu 30–45 minuutissa. Hyvä vaihtoehto on myös kehärata, jota pitkin pääsee junalla päärautatieasemalta Helsinki-Vantaan Aviapolisille noin puolessa tunnissa. Lentoasemalla on ajoittaista ruuhkaisuutta etenkin aamuisin ja alkuiltapäivästä, joten turvatarkastukseen on syytä varata niinä aikoina hiukan ylimääräistä aikaa.

Saapuminen New Yorkiin

Suorat lennot Helsingin ja New Yorkin välillä – ja valtaosa myös muista kaupunkien välisistä lennoista – laskeutuvat John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Sieltä matka New Yorkiin jatkuu esimerkiksi metrolla, junalla tai bussilla, mutta myös kiinteähintaiset taksit ja lentokenttäkuljetusta tarjoavat tila-autot ovat hyviä vaihtoehtoja. Muita New Yorkin lähikenttiä ovat LaGuardian ja Newark Libertyn lentoasemat, joille ei liikennöidä Suomesta suoria lentoja. Molemmilta kentiltä pääsee New Yorkiin julkista liikennettä käyttäen, ja bussimatkustajille on tarjolla joitain suoria yhteyksiä Manhattanin saarelle. Taksi vie näppärästi perille asti, mutta muista matkan hintaa arvioidessasi huomioida perustaksan lisäksi ruuhkamaksut, siltatullit ja asiaankuuluvat tipit.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.