Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Douz

Hae hinnat
El Mouradi Douz

El Mouradi Douz

4.0 kautta 5.0 B.P. 155, Douz
El Mouradi Douz on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliitti ja minibaarit.
Hae hinnat
Camp Mars

Camp Mars

2.5 kautta 5.0 9 Rue Taieb Mhiri, 100 Km South of Douz, in Jbil Nat. Park, Douz, Kébili
Camp Mars sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden tentalow'ssa on 100 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaiset hygieniatuotteet.
60 €
Hotel Sahara Douz

Hotel Sahara Douz

3.0 kautta 5.0 B.P 47, Zone touristique, Douz
Hotel Sahara Douz on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 153 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi minibaarin ja tallelokeron.
Hae hinnat
Campement Yadis Ksar Ghilane

Campement Yadis Ksar Ghilane

3.0 kautta 5.0 Ksar Ghilane, Douz, Kebili Governorate
Campement Yadis Ksar Ghilane sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 60 huonetta.
63 €
Sun Palm Douz

Sun Palm Douz

4.0 kautta 5.0 B P 96 Zone Touristique, Douz
Sun Palm Douz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
L'Oasis

L'Oasis

2.5 kautta 5.0 Oasis de Ksar Ghilane, Douz, Kebili Governorate
L'Oasis sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta.
Hae hinnat
Saharansky Luxury Camp

Saharansky Luxury Camp

2.5 kautta 5.0 Saharansky Luxury Camp, Tembaine, Douz, Kebili
Saharansky Luxury Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2,5 tähden tentalow'ssa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat Select Comfort -patjalliset sängyt ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Résidence La Source

Résidence La Source

2.5 kautta 5.0 Ksar Ghilane, Douz, Kebili
Résidence La Source sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 21 huonetta.
170 €
Mehari Douz

Mehari Douz

3.0 kautta 5.0 Bp 96 Zone Touristique, Douz
Mehari Douz on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
Hébergement Proche de Désert à Douz

Hébergement Proche de Désert à Douz

3.0 kautta 5.0 Zone Touristique Douz, Hnich, Douz, Kebili Governorate
Hébergement Proche de Désert à Douz on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebil National Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Douz

Katso kaikki kohteen Douz vuokra-autot

Douz – Matkat

Avaa itsesi uusille elämyksille ja ota suunnaksi Douz. Matka antaa mahdollisuuden nauttia paikan ja lähiseudun ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Douz – Lennot ja hotelli

Voisiko Douz olla sopiva rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi osaa tehdä matkahaaveistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Haluatko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Säästät enimmillään jopa 7.7%^, kun tilaat lentoliput ja hotellit yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on rajattomasti upeita elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä. Jos unelmakohteesi on olemassa, me viemme sinut sinne.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi ottaa valta. Joka maailmankolkassa on iloisia yllätyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi kohde.

Varausehtoja sovelletaan.

Douz – Matkat

Pääkaupunki Tunis sijaitsee kohteesta Douz noin 390 km pohjoiseen.

Sahara-museo tarjoaa uudenlaisen näkökulman paikalliseen kulttuuriperintöön.

Tahdotko tutustua myös lähialueen kiinnostavimpiin kohteisiin? Kebili sijaitsee 30 km pohjoiseen ja Ksar Ghilane 80 km kaakkoon. Hyppää siis ratin taakse ja lähde liikkeelle!

Koe lähiympäristö erilaisesta näkökulmasta ja kokeile esimerkiksi ratsastusta tai maastoautoilua. Ne ovat erittäin suosittuja harrastuksia näillä kulmilla.

Nousuvarjoilua voivat harrastaa muutkin kuin suurimmat huimapäät. Kunhan hermosi ovat rauhoittuneet, pääset nauttimaan maisemista, joita kaikki eivät näe. Tämä on ainutlaatuinen kokemus.

Tunisia on alue, jonka vesissä voit jatkaa harrastustasi tai testata jotain uutta. Täällä voit harrastaa lukuisia vesilajeja, mukaan lukien uintia ja laitesukellusta.

Ota selvää, mitä alueen historiallisissa museoissa on tarjolla. Niitä on monta, joten asiaan paneutuminen kannattaa.

Jos etsit ideoita ulkoiluun, josta koko perhe varmasti pitää, kannattaa vierailla ympäristön markkinoilla.

Saat tietää enemmän tämän alueen jännittävästä historiasta, jos poikkeat lähialueen raunioille, historiallisille alueille ja arkeologisille alueille. Jos et onnistu saamaan käyttöösi opasta, voit lähteä tutkimusretkille yhtä hyvin omin päin.

Kannattaa poiketa lähistön moskeijoissa, joissa voi oppia ymmärtämään paikallista uskontoa ja vaikka luoda yhteyden omaan henkisyyteen.

Herkullista ruokaa, tanssia ja musiikkia — kansallinen juhlapäivä tarjoaa varmasti parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 20 maaliskuuta järjestettävää Tunisian itsenäisyyspäivää kannattaa aina juhlia yhdessä paikallisten kanssa.

Lähin lentokenttä, Nefta (TOE), on suunnilleen 100 km luoteeseen. Muistathan varata vähän ylimääräistä aikaa, jotta ehdit riittävän ajoissa perille etkä myöhästy lähtöselvityksestä.

Douz – Hotellit

Jos ajattelit viipyä yön yli, valitse majoituksesi nopeasti, ettet jää ilman. ebookersin sivustolla on saatavilla vain 4 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Kun saatavilla on monia laadukkaita vaihtoehtoja, kuten Sun Palm Douz ja Mehari Douz, pääset lentokentältä sileiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.