Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sousse - Monastir

127 €
Movenpick Resort & Marine Spa Sousse

Movenpick Resort & Marine Spa Sousse

5.0 kautta 5.0 Boulevard du 14 Janvier, P.O.box 114, Sousse
Movenpick Resort & Marine Spa Sousse on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soussen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 618 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
158 €
Iberostar Selection Kuriat Palace

Iberostar Selection Kuriat Palace

5.0 kautta 5.0 Zone Touristique Skanes, Monastir, Mir
Iberostar Selection Kuriat Palace sijaitsee lähellä kohdetta Flamingon golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
139 €
Iberostar Selection Diar El Andalus

Iberostar Selection Diar El Andalus

5.0 kautta 5.0 BP 40, Port El Kantaoui
Iberostar Selection Diar El Andalus on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Kantaouin golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Sousse Palace Hotel & Spa

Sousse Palace Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 30 Avenue Habib Bourguiba, Sousse, Sousse
Sousse Palace Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soussen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 252 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
153 €
Iberostar Selection Kantaoui Bay

Iberostar Selection Kantaoui Bay

5.0 kautta 5.0 Jinene El Kantaoui, Hammam Sousse, Port El Kantaoui, Sousse Governorate
Iberostar Selection Kantaoui Bay sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Kantaouin golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 365 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
69 €
Royal Thalassa Monastir

Royal Thalassa Monastir

5.0 kautta 5.0 Route Touristique Skanes Bp - 75, Monastir Rep. / Tunisie, Monastir
Royal Thalassa Monastir on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flamingon golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 280 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
El Mouradi Skanes

El Mouradi Skanes

4.0 kautta 5.0 Zone Turistique Dkhila, Monastir
El Mouradi Skanes sijaitsee lähellä kohdetta Ribat of Sousse (luostarilinnoitus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 505 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja parvekkeet.
94 €
Seabel Alhambra Beach Golf & Spa - All Inclusive

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 BP 16, Port El Kantaoui
Seabel Alhambra Beach Golf & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Kantaouin golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 316 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Marhaba Beach

Marhaba Beach

4.0 kautta 5.0 Boulevard 14 Janvier, Sousse
Marhaba Beach on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Soussen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 254 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Marhaba Palace

Marhaba Palace

5.0 kautta 5.0 Bp 120, Port El Kantaoui
Marhaba Palace on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port El Kantaouin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 333 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sousse - Monastir

Katso kaikki kohteen Sousse - Monastir vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Sousse - Monastir

Jos Sousse - Monastir on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Sousse - Monastir lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Sousse - Monastir

Kohteen Sousse - Monastir lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Sousse - Monastir hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Sousse - Monastir, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Sousse - Monastir

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sousse - Monastir

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sousse - Monastir. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sousse - Monastir lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sousse - Monastir?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Sousse - Monastir maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sousse - Monastir itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sousse - Monastir ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sousse - Monastir matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sousse - Monastir löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sousse - Monastir?

Kohteen Sousse - Monastir suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sousse - Monastir halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.