Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Takua Thung – Matkat

Oletko jo varannut liput kohteeseen Takua Thung? Lomat siellä onnistuvat takuulla, jos hyödynnät kaikkia meiltä saatuja tietoja. Kiehtova lähiseutu ja koko Phuket tarjoavat runsaasti muisteltavaa loman jälkeenkin.

Takua Thung – Matkat

Maan pääkaupunki Bangkok sijaitsee suunnilleen 650 km pohjoiseen kohteesta Takua Thung.

Yksi tämän alueen kuuluisimmista nähtävyyksistä on Patongin ranta. Löydät sen kohteesta Patong, joka sijaitsee vain 45 km päässä etelään.

Vietä rentouttava lounastauko ja nauti samalla raikkaasta meri-ilmasta kohteissa Surinin ranta ja Nopparat Tharan ranta.

Ao Phang Ngan kansallispuisto on paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhoittavista äänistä ja tuoksuista. Se sijaitsee vain 18 km:n päässä kaupungista, joten perille päästäksesi sinun ei tarvitse istua autossa koko päivää. Bang Paen vesiputous, jonne on matkaa 25 km, on toinen hyvä retkikohde.

Pilain silta on historiallinen nähtävyys, johon tutustuminen tekee matkastasi palkitsevamman.

Yksi tapa pitää hauskaa lomalla on tarjousten metsästäminen. Khok Kloi Fresh Marketin elintarvikekauppa on siihen oikea paikka.

Oletko innokas penkkiurheilija? Siinä tapauksessa Surakul-stadion on paikka, jonka tapahtumakalenteria kannattaa pitää silmällä. Se sijaitsee täältä 45 km etelään kaupungissa Phuket.

Kiinnostavatko läheiset Mission Hills Golf Course ja Splash Jungle Water Park? Mai Khao sijaitsee näistä nähtävyyksistä vain 18 km lounaaseen. Toinen mielenkiintoinen kohde on 25 km etelään kohteesta Takua Thung sijaitseva Thep Kasattri, jonka suosituimpia nähtävyyksiä ovat Nai Thonin ranta ja Blue Canyon Country Club.

Noin 40 km etelään sijaitseva Kamala tarjoaa vieraille runsaasti nähtävää ja tehtävää. Phuket Fantasea, Laem Singhin ranta ja Kamalan ranta ovat niin ikään lähettyvillä. Muita kiinnostavia kohteita ovat vaikkapa Tsunamin muistomerkki ja Kathun vesiputous.

Matkailu tarjoaa paljon muutakin kuin nähtävyyksien katselua tai paikallisten ruokien maistelua. Yksi matkailun parhaista puolista on ihmisten ja kulttuurien vuorovaikutus, jota voit rikastaa entisestään harjoittelemalla joitakin tärkeimpiä lauseita maan kielellä. Koetapa pyöristää suuta ja sanoa "Kun chêu a-rai ?". Se on suomeksi "Mikä sinun nimesi on?". Yksi tärkeimmistä ilmaisuista on "Raa-dtree sà-wàt" ("hyvää yötä").

Jos aiot olla täällä päin 5 joulukuuta, olet todellinen onnenpekka, koska koko maa kerääntyy silloin yhteen juhlimaan Kuningas Bhumibolin syntymäpäivää.

Vaikka loma on lopussa ja aika sanoa Læ̂w phb kạn h̄ım̀, ei silti kannata olla allapäin — voit palata pian takaisin.

Jos lennät takaisin kotiin, on varmasti viisainta tarkistaa reitti lentoterminaaliin jo ennen lähtöä. Lähin lentokenttä, joka on Phuketin kansainvälinen lentokenttä (HKT), sijaitsee suunnilleen 25 km lounaaseen.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Takua Thung

Katso kaikki 12 aktiviteettia kohteessa Takua Thung

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Takua Thung

Näytä kaikki 2 841 majoitusliikettä kohteessa Takua Thung
akyra Beach Resort Phuket

akyra Beach Resort Phuket

  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Akyra Beach Resort Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natai Beach. Majoitusliike ...

  akyra Beach Resort Phuket176 €

  akyra Beach Resort Phuket176 €
  Aleenta Resort and Spa

  Aleenta Resort and Spa

  33 Moo 5, Khokloy, Natai Beach, Takua Thung, Phang Nga
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Aleenta Resort and Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natai Beach. Majoitusliikkeessä ...

   Aleenta Resort and Spa282 €

   Aleenta Resort and Spa282 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.