Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Midtown West

The New Yorker A Wyndham Hotel 90 €
The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

481 Eighth Ave., New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The New Yorker A Wyndham Hotel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1050 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

  YOTEL New York 101 €
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   YOTEL New York on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 713 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

   Paramount Times Square 87 €
   Paramount Times Square

   Paramount Times Square

   235 West 46th Street, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Paramount Times Square on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen, kahvilan ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 605 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.

    Hilton Times Square 134 €
    Hilton Times Square

    Hilton Times Square

    234 W 42nd St, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hilton Times Square on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 478 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.

     Hudson New York, Central Park 100 €
     Hudson New York, Central Park

     Hudson New York, Central Park

     358 W 58th St, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hudson New York, Central Park on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 866 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Crowne Plaza Times Square Manhattan 101 €
      Crowne Plaza Times Square Manhattan

      Crowne Plaza Times Square Manhattan

      1605 Broadway At 49th St, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Crowne Plaza Times Square Manhattan on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 795 huonetta 46 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

       Millennium Times Square New York 108 €
       Millennium Times Square New York

       Millennium Times Square New York

       145 W 44th St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Millennium Times Square New York on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 626 huonetta 52 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

        The Westin New York at Times Square 168 €
        The Westin New York at Times Square

        The Westin New York at Times Square

        270 W 43rd Street, New York, NY
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         The Westin New York at Times Square on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 873 huonetta 45 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja kaapeli.

         Viimeksi varatut Midtown West hotellit

         Viimeisimmät Midtown West hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.