Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä New York

Lennot New York

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York on todellinen metropoli, jonka kaupunkikuvaa värittävät huikeat pilvenpiirtäjät ja lukuisat valomainokset. On jopa sanottu, että New York, tai tuttavallisemmin Big Apple, ei koskaan nuku! Meidän kauttamme hankit lentosi New Yorkiin parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tutustu markkinoiden ylivoimaisimpaan hakukoneeseen, ja löydä kerralla yli 400 lentoyhtiön huokeimmat lennot myös New Yorkiin!

Saapuminen New Yorkiin

New Yorkin alueella sijaitsee kaksi kansainvälisiin lentoihin keskittynyttä lentokenttää, John F. Kennedy ja Newark Liberty. Turvatoimet kentillä ovat tiukat, ja matkailijan onkin syytä varata mukaansa hieman aikaa ja kärsivällisyyttä.

Matka John F. Kennedyn (JFK) lentokentältä kaupungin ydinkeskustaan Manhattanille taittuu kätevimmin taksilla. Taksi maksaa $45 kaikkialle Manhattanilla, ja matka-aika on ruuhkista riippuen noin 40-60 minuuttia. Kannattaa huomioida, että tämän hinnan päälle lisätään tietullit. Lisäksi New Yorkissa tipin antaminen kuljettajalle on suotavaa.

JFK on yhteydessä myös New Yorkin metroon. AirTrain kuljettaa sinut helposti ja nopeasti lentokentältä metroasemalle, josta pääset Manhattanille noin 45 minuutissa. Yhdensuuntaisen matkan kokonaishinnaksi tulee vajaat $10. Myös bussit liikennöivät kentän ja kaupungin välillä, mutta niihin hyppäämistä ei suositella ensisijaisena vaihtoehtona; matkan kesto voi ruuhka-aikana venyä jopa kahteen tuntiin!

Newark Libertyn lentokenttä sijaitsee kaupungin länsipuolella, ja matka sieltä Manhattanin ytimeen kestää taksilla 30-40 minuuttia. Hinnoittelu ei ole toisen lentokentän tapaan kiinteää, vaan matkan kokonaiskustannus voi nousta 50-70 dollariin. New Yorkin keskustaan pääset Newarkista myös AirTrainillä, mutta se on huomattavasti taksia hitaampi vaihtoehto. AirTrain kyydittää sinut kentältä läheiselle juna-asemalle, josta voit jatkaa matkaasi keskikaupungille toisella junalla. Kokonaishinnaksi tulee noin $20.

Jazzin, teatterin ja muiden monipuolisten kulttuurielämysten sulatusuunina pidetty New York tarjoaa vilinää ja vilskettä aina aamuvarhaisesta iltamyöhään. Varaamalla lentosi eBookersilta säästät sekä aikaa että rahaa, ja pääset helposti kiinni aidon miljoonakaupungin tunnelmaan. Tartu rohkeasti tarjouksiimme, ja aloita unelmalomasi suunnittelu vaikka heti!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen New York?

Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Icelandair, Turkish Airlines, SAS, Singapore Airlines, Air Canada

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.