Pääosion alkuosa

Halvat lennot New York alkaen 343.61 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot New Yorkiin

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York on monille varsinainen unelmien matkakohde. Televisiosta tutut maisemat houkuttelevat tutustumaan ”isoon omenaan”, jossa riittää nähtävää pidemmänkin loman tarpeisiin. Halvat lennot New Yorkiin menevät kuin kuumille kiville, joten kannattaa olla ajoissa asialla. New York on suosittu kohde ympäri vuoden, ja tarjolla onkin yhä enemmän hyviä lentovaihtoehtoja myös kohtuullisessa hintaluokassa. Edullisimmillaan lennot New Yorkiin ovat tammi–helmikuussa, jolloin kaupungissa vallitsee matala matkailusesonki. Muina aikoina hinnoissa ei ole suuria eroja, joten ei ole käytännössä merkitystä, lähteekö matkaan esimerkiksi syksyllä vai keväällä. Mikäli lähtöpäivissä on joustovaraa, kannattaa vertailla hintoja eri viikonpäivien välillä, sillä saman viikon sisällä voi olla merkittäviäkin eroja hinnoissa. Lennot on hyvä varata hyvissä ajoin, vähintään kuukautta mutta mielellään pariakin kuukautta ennen lähtöä. Lisäksi kannattaa varata aikaa Yhdysvaltoihin lentämisen erityissääntöihin tutustumiseen, että kaikki on varmasti selvää lähdön alla.

Tutustu kattavaan lentotarjontaan

New Yorkiin halvalla matkustava voi valita kohdelentoasemaksi John F. Kennedyn tai Newarkin lentoaseman. Suomesta on tarjolla suoria lentoja New Yorkiin John F. Kennedyn lentoasemalle ja lisäksi paljon erilaisia vaihtoyhteydellisiä lentoja sekä John F. Kennedylle että Newarkiin. Suorat lennot ovat yleensä hieman kalliimpia kuin välilaskulliset, mutta moni on valmis maksamaan suoran lennon helppoudesta ja nopeammasta matkustusajasta. Suoralla lennolla matka-aika on noin kahdeksan ja puoli tuntia Helsingistä, ja välilaskullisella lennolla aikaan voi suosiolla lisätä vähintään muutaman tunnin. Välilaskujen pituudet riippuvat täysin päivästä ja lentoyhtiöiden aikatauluista, mutta noin 12 tuntia on varsin yleinen välilaskullisen lennon kokonaiskesto. Finnair lentää suoraan Helsingistä New Yorkiin, ja välilaskulla lentoja löytää monelta muulta lentoyhtiöltä. Halvat lennot New Yorkiin löytyvät esimerkiksi Norwegianilta, American Airlinesilta tai Air Canadalta. New Yorkin -lennot ovat myös usein tarjouskampanjoiden suurimpia vetonauloja, joten kannattaa seurata tarjontaa ja vertailla hintoja.

Halvalla New Yorkiin

New York Cityn oma John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) sijaitsee reilun 20 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja välimatka on helppo taittaa julkisen liikenteen avulla. Se on eräs maailman vilkkaimmista lentoasemista ja tärkeä liikenteen solmukohta, josta pääsee myös jatkamaan matkaa lähes kaikkialle maailmassa. Lentoaseman terminaaleilta pääsee läheiselle metroasemalle Air Train -sukkulajunalla, ja metroasemalta puolestaan on kätevä siirtyä kaupungin hyvin toimivan paikallisliikenteen piiriin. Tarjolla on myös erilaisia lentoasemabusseja ja tietenkin takseja. Taksi on vaihtoehdoista kätevin, sillä se vie suoraan hotellille. Samalla se on luonnollisesti hintavin vaihtoehto, sillä taksimatka maksaa helposti kymmenkertaisesti julkisen liikenteen hinnan. Julkisen liikenteen avulla liikkuminen on varsin helppoa ja sujuvaa, mutta reitti John F. Kennedyn lentoasemalta keskustaan tai omalle hotellille kannattaa toki selvittää jo etukäteen.

Lento New Yorkiin myös naapurin kautta

Newarkin lentoasema (EWR) puolestaan sijaitsee naapuriosavaltion New Jerseyn puolella Newarkin kaupungissa. Etäisyys keskustaan on samaa luokkaa kuin John F. Kennedyltäkin, joten lentovaihtoehtoja tutkiessa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon myös Newarkin lentoasemalle operoitavat vaihtoehdot. Newarkista pääsee junalla Manhattanille New Yorkin keskustaan varsin nopeasti ja kohtuuhinnalla. Ympäri vuorokauden palveleva Air Train -juna ottaa matkustajat kyytiin suoraan terminaaleilta ja kuljettaa julkisen liikenteen juna-asemille aivan lentoaseman tuntumassa. Välimatka lentoasemalta keskustaan taittuu kätevästi ja edullisesti. Junan vaihtoehtona on taksi tai bussi, mutta junaliikenne on usein paljon nopeampaa, sillä siihen eivät vaikuta ruuhka-ajat viivästyksineen. New Yorkin kaupunkialueella liikkuminen on kätevää monipuolisen julkisen liikenteen avulla, ja tarvittaessa kuuluisat keltaiset taksit kuljettavat aina suoraan määränpäähän.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.