Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Malediivit

Jos Malediivit on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Malediivit lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Malediivit

Kohteen Malediivit lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Malediivit hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 9.6% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Malediivit, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Malediivit

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Malediivit

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Malediivit. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Malediivit lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Malediivit?

Juuri nyt kohteeseen Malediivit saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Malediivit itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Malediivit ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Malediivit matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Malediivit löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Malediivit?

Kohteen Malediivit suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Malediivit halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Malediivit

279 €
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

5.0 kautta 5.0 South Ari Atoll, Dhidhoofinolhun saari
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhidhoofinolhun venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 193 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Kandima Maldives

Kandima Maldives

5.0 kautta 5.0 Dhaalu Atoll, Kandiman saari
Kandima Maldives on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kandiman ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 274 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 North Male' Atoll, Meerufenfushi
Meeru Island Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meerun ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 284 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
298 €
Hard Rock Hotel Maldives

Hard Rock Hotel Maldives

5.0 kautta 5.0
Hard Rock Hotel Maldives on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emma Fushi -saari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 12 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 178 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
302 €
The Sun Siyam Iru Fushi

The Sun Siyam Iru Fushi

4.5 kautta 5.0 Noonu Atoll Republic Of Maldives, Iru Fushi
The Sun Siyam Iru Fushi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Randheli Arrival Jetty. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 221 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Cinnamon Velifushi Maldives

Cinnamon Velifushi Maldives

5.0 kautta 5.0 Aarah Island, Aarah, Vaavu Atoll
Cinnamon Velifushi Maldives sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aarahin saari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 90 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
RIU Atoll All inclusive

RIU Atoll All inclusive

4.0 kautta 5.0
RIU Atoll All inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 250 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
197 €
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

4.5 kautta 5.0 Kuda Rah, Alifa Dhalu Atoll, South Ari Atoll, Kuda Rah
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhiguran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
2,067 €
Soneva Jani

Soneva Jani

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Medhufaru
Soneva Jani tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Adaaran Prestige Vadoo

Adaaran Prestige Vadoo

5.0 kautta 5.0 South Male Atoll, Vadoo-saari
Adaaran Prestige Vadoo on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emma Fushi -saari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Halvat meno-paluu lennot Malediivit

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Malediivit

Katso kaikki kohteen Malediivit vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.