Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Malediivit

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Malediivit

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Malediivit

Loma-asunnot + lennot kohteessa Malediivit

B&B + lennot kohteessa Malediivit

Matkapaketit kohteeseen Malediivit

Parhaat lomapaketit kohteeseen Malediivit

Lomapaketit kohteeseen Malediivit Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Malediivit 6-7:ksi Yöksi

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Malediivit

Jos Malediivit on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Malediivit lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Malediivit

Kohteen Malediivit lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Malediivit hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Malediivit, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Malediivit

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Malediivit

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Malediivit

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Malediivit

Näytä kaikki 844 majoitusliikettä kohteessa Malediivit
Bandos Maldives

Bandos Maldives

North Male Atoll, Bandos Island
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (17 arvostelua)

  Bandos Maldives on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kurumban ranta. Majoitusliike tarjoaa ...

  Bandos Maldives284 €

  Bandos Maldives284 €
  Hard Rock Hotel Maldives

  Hard Rock Hotel Maldives

   5.0 kautta 5.0
    
    

   Hard Rock Hotel Maldives sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emma Fushi -saari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen ...

   Hard Rock Hotel Maldives510 €

   Hard Rock Hotel Maldives510 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.