Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset New York hotellit

Pod Times Square 89 €
Pod Times Square

Pod Times Square

400 W 42nd Street, New York
   
  4,0
  / 5 (3 arvostelua)
  2.5 kautta 5.0

  Madison Square Garden ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Penn Station ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Manhattan at Times Square Hotel 95 €
  The Manhattan at Times Square Hotel

  The Manhattan at Times Square Hotel

  790 7th Ave, New York
    
   3,5
   / 5 (95 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Ed Sullivan Theater ja Radio City Music Hall sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Rockefeller Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Pennsylvania 76 €
   Hotel Pennsylvania

   Hotel Pennsylvania

   401 7th Ave, New York
     
    2,9
    / 5 (408 arvostelua)
    2.5 kautta 5.0

    Madison Square Garden ja Penn Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Macy's ja Empire State Building ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Roosevelt Hotel, New York City 105 €
    The Roosevelt Hotel, New York City

    The Roosevelt Hotel, New York City

    45 E 45th Street, New York
      
     3,1
     / 5 (50 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Grand Central Terminal, Chrysler Building ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Broadway ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – New York

     Pod 51 83 €
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      3,9
      / 5 (110 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      5th Avenue, Chrysler Building ja Bloomingdale's sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Pennsylvania 76 €
      Hotel Pennsylvania

      Hotel Pennsylvania

      401 7th Ave, New York
        
       2,9
       / 5 (408 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Madison Square Garden ja Penn Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Macy's ja Empire State Building ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pod 39 102 €
       Pod 39

       Pod 39

       145 East 39th Street, New York
         
        4,2
        / 5 (122 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Chrysler Building ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Empire State Building ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Salisbury Hotel 97 €
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York
          
         3,7
         / 5 (13 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Carnegie Hall ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tiffany & Co. ja Ed Sullivan Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – New York

         Lotte New York Palace Hae hinnat
         Lotte New York Palace

         Lotte New York Palace

         455 Madison Ave, New York
           
          4,3
          / 5 (15 arvostelua)
          4.5 kautta 5.0

          5th Avenue ja St. Patrick's Cathedral ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Rockefeller Center ja Central Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Sofitel New York Hae hinnat
          Hotel Sofitel New York

          Hotel Sofitel New York

          45 W 44th St, New York
            
           4,5
           / 5 (20 arvostelua)
           4.5 kautta 5.0

           Bryant Park, Times Square ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Radio City Music Hall ja Richard Rodgers Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Waldorf Astoria New York Hae hinnat
           Waldorf Astoria New York

           Waldorf Astoria New York

           301 Park Avenue, New York
             
            4,1
            / 5 (39 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            5th Avenue, Rockefeller Center ja Chrysler Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grand Central Terminal ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

            InterContinental New York Barclay Hae hinnat
            InterContinental New York Barclay

            InterContinental New York Barclay

            111 East 48th Street, New York
              
             4,0
             / 5 (27 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             5th Avenue, Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rockefeller Center ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut New York Hotellit

             Hotellit New Yorkissa – jossa unelmat käyvät toteen

             New York on varmasti monelle tuttu elokuvista, ja kaupunkia usein kutsutaan lempinimellä The Big Apple. New York, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Hudson-joen rannalla, on valtava kaupunki, jossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa. New Yorkissa vierailu on kokemus, jota ei koskaan unohda.

             Edulliset hotellit New Yorkissa

             New Yorkissa vierailu on upea kokemus, jota ei hevin unohda. Kaupungissa on lukemattomia hotelleja, joten tutustu New Yorkin edullisten hotellien tarjontaan ja saat yöpymispaikan, joka vastaa vaatimuksiasi. Hotellit New Yorkissa vaihteleva hinnoiltaan sijaintinsa ja palvelutasonsa vuoksi. New Yorkin lähistöllä on useampia lentoasemia, joista kuljetus kaupunkiin tapahtuu kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli New Yorkista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Bronxista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Näe ja koe New York

             New Yorkissa ei aika käy pitkäksi, sillä nähtävää on vaikka kuinka paljon. Guggenheim-museossa voit ihailla uutta ja vanhaa taidetta, mutta jos haluat nähdä todella paljon taidetta, pistäydy Metropolitan Museum of Art -museoon. Uneton Seattle-elokuvasta tuttu Empire State Building on rakennus, jonka näköalatasanteella kannattaa käydä katsomassa New Yorkin massiivista maisemaa. Vapauden Patsas on nähtävyys, joka on upea nähdä ja se tapahtuu lautan avulla, joka maksua vastaan vie sinut patsaalle. Komea Rockefeller Center, jonka moni muistaa elokuvasta Yksin kotona 2.

             New York – shoppailijan taivas

             New York on täydellinen kaupunki vannoutuneelle shoppailijalle, sillä kaupungissa on lukemattomia kauppoja. Fifth Avenue ja Madison Avenue ovat suosittuja ostospaikkoja, joista löytyy runsaasti erilaisia kauppoja. Bloomingdale’s on huikea tavaratalo, joka on Yhdysvaltojen suurimpia. Sieltä löydät lähes kaiken, jos haluat säästää aikaa. Voit myös tehdä mahtavia löytöjä alehintaan kauppakeskuksessa nimeltään Woodbury Common Premium Outlets.

             Amerikkalaiset herkut

             New York sisältää makuja ympäri maailman, joten varaudu yllätyksiin aterioidessasi kaupungissa. Valittavanasi on ravintoloita ja muita ruokapaikkoja idästä ja lännestä, joten valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tai ehkäpä haluat nauttia tuhdin amerikkalaisen hampurilaisaterian, joka on myös elämys. Shoppailun lomassa voit nauttia kokonaisen aterian tai astua amerikkalaiseen kahvilaan nauttimaan kahvista ja pikkusuolaisesta tai leivonnaisesta, jotta jaksat taas jatkaa elämystäsi New Yorkissa.

             Mitä voit tehdä New Yorkissa

             New York tarjoaa muutakin kuin shoppailua ja nähtävyyksien ihastelua. Aktiivinen matkailija voi käydä ulkoilmakonserteissa, käyskennellä ja seurata muiden touhuja Central Parkissa. Jos pidät urheilun katsomisesta, voit aina mennä seuraamaan koripallo-ottelua, jääkiekkoa tai vaikka baseballia.

             Muista myös katsoa halvat hotellit New Yorkissa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – New York

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.