Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.3. - 24.3.
Ensi viikonloppuna
29.3. - 31.3.

Aina edullinen majoitus – New York

YOTEL New York 92 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  3,9
  /5 (29 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Jacob K. Javits Convention Center, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Central Park ja Empire State Building ovat myös 2 kilometrin päässä. Port Authority Bus Terminal on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42 St. - Port Authorityn bussien pääteasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Salisbury Hotel 104 €
  Salisbury Hotel

  Salisbury Hotel

  123 W 57th St, New York, NY
    
   3,9
   /5 (15 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Carnegie Hall (teatteri) ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum of Modern Art ja Broadway Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Belvedere Hotel 113 €
   The Belvedere Hotel

   The Belvedere Hotel

   319 W 48th St, New York, NY
     
    3,9
    /5 (28 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Eugene O'Neill Theatre, Gershwin Theater (teatteri) ja Broadway sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway Theatre ja Times Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 50th Streetin metroasema (Broadway) on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Roosevelt Hotel, New York City 99 €
    The Roosevelt Hotel, New York City

    The Roosevelt Hotel, New York City

    45 E 45th Street, New York, NY
      
     3,2
     /5 (69 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Rockefeller Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema ja New York Grand Central Terminalin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – New York

     Pod 51 103 €
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York, NY
       
      3,9
      /5 (121 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      St. Patrick's Cathedral, Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ja Rockefeller Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Top of the Rock ja Museum of Modern Art ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema ja Lexington Avenue – 63rd Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Pennsylvania 113 €
      Hotel Pennsylvania

      Hotel Pennsylvania

      401 7th Ave, New York, NY
        
       2,9
       /5 (413 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Madison Square Garden, Macy's (tavaratalo) ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Bryant Park (puisto) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pod 39 99 €
       Pod 39

       Pod 39

       145 East 39th Street, New York, NY
         
        4,2
        /5 (129 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madison Square Garden ja Bryant Park (puisto) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 33rd Streetin metroasema (Park Avenue ) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Salisbury Hotel 104 €
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York, NY
          
         3,9
         /5 (15 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Carnegie Hall (teatteri) ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum of Modern Art ja Broadway Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – New York

         Lotte New York Palace 354 €
         Lotte New York Palace

         Lotte New York Palace

         455 Madison Ave, New York, NY
           
          4,3
          /5 (16 arvostelua)
          4.5 kautta 5.0

          St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center ja Top of the Rock sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museum of Modern Art ja Radio City Music Hall (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 51st Streetin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Sofitel New York 223 €
          Hotel Sofitel New York

          Hotel Sofitel New York

          45 W 44th St, New York, NY
            
           4,5
           /5 (22 arvostelua)
           4.5 kautta 5.0

           Bryant Park (puisto), Times Square ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Radio City Music Hall (teatteri) ja Richard Rodgers Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 47th – 50th Street – Rockefeller Centerin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

           Waldorf Astoria New York Hae hinnat
           Waldorf Astoria New York

           Waldorf Astoria New York

           301 Park Avenue, New York, NY
             
            4,1
            /5 (39 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center ja Top of the Rock sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grand Central Terminal ja Radio City Music Hall (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 51st Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

            InterContinental New York Barclay 162 €
            InterContinental New York Barclay

            InterContinental New York Barclay

            111 East 48th Street, New York, NY
              
             4,0
             /5 (27 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Chrysler Building, Grand Central Terminal ja St. Patrick's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rockefeller Center ja Top of the Rock ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lexington Avenue – 63rd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - New York

             Parhaat hotellit kohteen New York eri alueilla

             Midtown

             Greenwich Village

             Upper West Side

             Theater District

             SoHo

             Upper East Side

             Chelsea

             Queens

             Williamsburg

             Financial District

             Itä-Midtown

             East Village

             Harlem

             Lower East Side

             Downtown Brooklyn

             Tribeca

             Chinatown

             Hotellit New Yorkissa – jossa unelmat käyvät toteen

             New York on varmasti monelle tuttu elokuvista, ja kaupunkia usein kutsutaan lempinimellä The Big Apple. New York, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Hudson-joen rannalla, on valtava kaupunki, jossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa. New Yorkissa vierailu on kokemus, jota ei koskaan unohda.

             Edulliset hotellit New Yorkissa

             New Yorkissa vierailu on upea kokemus, jota ei hevin unohda. Kaupungissa on lukemattomia hotelleja, joten tutustu New Yorkin edullisten hotellien tarjontaan ja saat yöpymispaikan, joka vastaa vaatimuksiasi. Hotellit New Yorkissa vaihteleva hinnoiltaan sijaintinsa ja palvelutasonsa vuoksi. New Yorkin lähistöllä on useampia lentoasemia, joista kuljetus kaupunkiin tapahtuu kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli New Yorkista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Bronxista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Näe ja koe New York

             New Yorkissa ei aika käy pitkäksi, sillä nähtävää on vaikka kuinka paljon. Guggenheim-museossa voit ihailla uutta ja vanhaa taidetta, mutta jos haluat nähdä todella paljon taidetta, pistäydy Metropolitan Museum of Art -museoon. Uneton Seattle-elokuvasta tuttu Empire State Building on rakennus, jonka näköalatasanteella kannattaa käydä katsomassa New Yorkin massiivista maisemaa. Vapauden Patsas on nähtävyys, joka on upea nähdä ja se tapahtuu lautan avulla, joka maksua vastaan vie sinut patsaalle. Komea Rockefeller Center, jonka moni muistaa elokuvasta Yksin kotona 2.

             New York – shoppailijan taivas

             New York on täydellinen kaupunki vannoutuneelle shoppailijalle, sillä kaupungissa on lukemattomia kauppoja. Fifth Avenue ja Madison Avenue ovat suosittuja ostospaikkoja, joista löytyy runsaasti erilaisia kauppoja. Bloomingdale’s on huikea tavaratalo, joka on Yhdysvaltojen suurimpia. Sieltä löydät lähes kaiken, jos haluat säästää aikaa. Voit myös tehdä mahtavia löytöjä alehintaan kauppakeskuksessa nimeltään Woodbury Common Premium Outlets.

             Amerikkalaiset herkut

             New York sisältää makuja ympäri maailman, joten varaudu yllätyksiin aterioidessasi kaupungissa. Valittavanasi on ravintoloita ja muita ruokapaikkoja idästä ja lännestä, joten valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tai ehkäpä haluat nauttia tuhdin amerikkalaisen hampurilaisaterian, joka on myös elämys. Shoppailun lomassa voit nauttia kokonaisen aterian tai astua amerikkalaiseen kahvilaan nauttimaan kahvista ja pikkusuolaisesta tai leivonnaisesta, jotta jaksat taas jatkaa elämystäsi New Yorkissa.

             Mitä voit tehdä New Yorkissa

             New York tarjoaa muutakin kuin shoppailua ja nähtävyyksien ihastelua. Aktiivinen matkailija voi käydä ulkoilmakonserteissa, käyskennellä ja seurata muiden touhuja Central Parkissa. Jos pidät urheilun katsomisesta, voit aina mennä seuraamaan koripallo-ottelua, jääkiekkoa tai vaikka baseballia.

             Muista myös katsoa halvat hotellit New Yorkissa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – New York

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.