Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Vilanculos ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Vilanculos – Lennot ja hotelli

Voisiko Vilanculos olla ihanteellinen matkakohde juuri sinulle? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi osaa tehdä unelmistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä säästät jopa 7.7%^.

Unelmiesi loman järjestäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman avulla voit lähteä lentokentälle vaikka huomenna.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa, että kun olet varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja löydätkin sattumalta paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden sisällä, me vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Enää ei kannata odotella!

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä matka alkaa nyt! Me autamme sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Vilanculos

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Vilanculos. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Vilanculos lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Vilanculos?

Juuri nyt kohteeseen Vilanculos saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Vilanculos itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Vilanculos ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Vilanculos matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Vilanculos löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Vilanculos?

Kohteen Vilanculos suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Vilanculos halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Vilanculos

945 €
Dugong Beach Lodge

Dugong Beach Lodge

4.0 kautta 5.0 Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary, Vilanculos
Dugong Beach Lodge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja kalustetun pation.
39 €
Casa Cabana Beach

Casa Cabana Beach

3.0 kautta 5.0 3 North Beach Road, Vilanculos
Casa Cabana Beach on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
161 €
Bahia Mar Boutique Hotel

Bahia Mar Boutique Hotel

5.0 kautta 5.0 Vilanculos, Vilanculos
Bahia Mar Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
186 €
Casa Rex by Sol Resorts

Casa Rex by Sol Resorts

4.0 kautta 5.0 17 Bairro de Outubro, Vilanculos
Casa Rex by Sol Resorts on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
978 €
Santorini Mozambique

Santorini Mozambique

4.0 kautta 5.0 19 cle Outboro, Vilanculos
Santorini Mozambique sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
30 €
Villas do Indico Eco-Resort & Spa Lodge

Villas do Indico Eco-Resort & Spa Lodge

4.0 kautta 5.0 Parcela 32, Chigamane, Vilanculos, Inhambane
Villas do Indico Eco-Resort & Spa Lodge on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vilanculosin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomamajassa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
145 €
Vilanculos Beach Lodge

Vilanculos Beach Lodge

3.5 kautta 5.0 Bairro 19 de Outubroo, Vilanculos
Vilanculos Beach Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden lomamajassa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
278 €
Bahia Mar Beach House

Bahia Mar Beach House

3.5 kautta 5.0 Vilanculos, Vilanculos
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercado Municipal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
388 €
asDunas Lodge

asDunas Lodge

5.0 kautta 5.0 Barrio Chigamane, Vilanculos, Inhambane
AsDunas Lodge on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vilanculosin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
13 €
Bush Beach Backpackers

Bush Beach Backpackers

2.5 kautta 5.0 Rua De Palacio, Vilanculos, Inhambane
Bush Beach Backpackers sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mercado Municipal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Vilanculos

Katso kaikki kohteen Vilanculos vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.