Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Kobe – Matkat

Ei ole väliä, minkätyyppisen loman perään yleensä haikailet: matkat kohteeseen Kobe tarjoavat tekemistä joka makuun, ja ebookers auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot unelmalomaa varten.

Kobe – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Kobe? Viikkojen mittaisista reissuista aina parin päivän taukoihin – ebookers on matkailun mestari.

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n säästöistä, kun hankit sekä lentoliput että hotellihuoneet palvelumme kautta.

Ihanteellisen matkan toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kattavan kansainvälisen valikoiman avulla pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä vaikka heti.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos satut saamaan jostakin edullisemmat lennot ja hotellit pakettitarjouksena kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Matkasuunnitelmat ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, uneksitpa sitten hiekkarannoista tai elämysmatkailusta.

Varausehtoja sovelletaan.

Kobe – Matkat

Usein tietyn kohteen mukavasta ilmapiiristä käy kiittäminen sen asukkaita. Hyogo on hienoa aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 1 500 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Kobe sijaitsee noin 430 km länteen maan pääkaupungista, joka on Tokio, ja 25 km itään naapurikaupungista (Inami-cho).

Fruit Flower Park (puisto) ja Kidzania Koshien -teemapuisto ovat paikkoja, joissa jokaisella perheenjäsenellä on taatusti kivaa. Dekapathos tai Kōbe Shiritsu Rokkōsan Bokujō ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, jos janoat enemmän seikkailuita.

Suma Kōbe -akvaario on paikka, painaa kämmenesi lasia vasten ja tarkkailla erilaisia vedenalaisia otuksia niiden uiskennellessa ympäri allasta.

Todista ihmetyksestä kertovaa ilmettä lastesi silmissä heidän kohdatessaan uskomattomia villieläimiä, joiden koti on Kōbe Dōbutsu Ōkoku. Kōbe Dōbutsu Ōkoku on myös hauska ja samalla opettavainen retkikohde.

Niin kokeneet viherpeukalot kuin noviisitkin ilostuvat saadessaan kuulla alueen kattavasta kasvustosta. Rokkō-alppipuutarha on hyvä paikka aloittaa kasvien tutkiminen. Täällä saat tilaisuuden rauhoittaa mielesi kuljeskellessasi leppoisasti monien lajien reunustamia polkuja. Kun olet valmis, Rokkō-puutarhaterassi on seuraava osoite, jonka kasvien kirjo saa sinut haukkomaan henkeä. Roseraie Aramaki ja Nishinomiya Kitayama -kasvitieteellinen puutarha ovat myös täynnä ihastuttavia kasveja, joita omistautuneimmat viherpeukalot osaavat arvostaa.

Levitä nurmikolle viltti ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat muun muassa Suma Rikyu -puisto ja Wakamatsu-puisto. Jos etsit useampia vaihtoehtoja, Kabutoyama Shinrin -puisto ja Kōben sataman maanjäristysmuistomerkki ovat paikkoja, joista voit etsiä hyvän paikan muutaman tunnin laiskaan oleiluun.

Nunobiki-vesiputous virtaavine vesineen luo loistavat puitteet lomakuvia varten. Etsi siis itsellesi putouksen ympäriltä parhaat mahdolliset katselukulmat.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit täyttää ehtyneet energiavarastosi? Täällä on runsaasti luonnonsuojelualueita, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti puhtaasta ilmasta ja virkistävästä ympäristöstä kohteissa Mount Rokkō ja Maya-vuori. Yokawa- kuumat lähteet ja Arimafuji-puisto ovat kaksi muuta luontokohdetta, joita ei kannata jättää väliin.

Jos tahdot avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään hiljentyä rauhallisessa ympäristössä, valitse vierailukohteiksi Postimerkkimuseo ja Hakutsuru Sake Brewery Museum (museo). Ethän unohda ottaa selvää erikoistilaisuuksista. Kobe Fashion Museum (museo) ja Sawa-no-Tsurun museo ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Paikassa Kōben merimuseo voit tutustua seudun merenkulun menneisyyteen ja ihastella esillä olevia esineitä.

Tieteen uskomaton maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat tietää kaiken tieteen uusimmista innovaatioista, ota suunnaksi Akashin kunnallinen planetaario ja Kōben tiedemuseo. Jos haluat oppia vielä lisää, Itamin kaupungin lastenkulttuurin tiedemuseo ja Kōben vesitiedemuseo tarjoavat mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

On käsittämätöntä, kuinka paljon kiehtovia näyttelyesineitä ja löydöksiä eri puolilta maailmaa Akashin kulttuurimuseo ja Luonnon ja ihmisten toimien museo, Hyōgo ovat saaneet kerättyä saleihinsa. Käynti kummassa museossa tahansa pitää sinua otteessaan monen tunnin ajan. Mikäli tahdot tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös Tatsuuma Tatsuuma -arkeologinen museo kuuluu tutustumisen arvoisiin kohteisiin.

Näin monen kiinnostavan taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Siksi onkin ehkä paras yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja lähteä ensimmäiseksi vaikkapa kohteisiin Hyōgon prefektuurin taidemuseo tai BB Plaza -taidemuseo. Myös Tadanori Yokoo -museo ja Kōben kaupungin Koiso-taidemuseo sekä niiden kokoelmat kannattaa käydä katsomassa.

Kōben kaupungin museo valottaa hienosti seudun menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Itamin museo ja Sillan näyttelykeskus ovat pari muuta paikkaa, joiden tarkoitus on kerätä, säilyttää ja jakaa tämän alueen ainutlaatuista perinnettä.

Käynti merkittävissä historiallisesti tärkeissä paikoissa on huippuhyvä tapa ymmärtää paremmin historiaa. Koe seudun menneisyys vierailemalla kohteissa Kiyomorizuka ja Hyogoken Kokan. Jos haluat nähdä lisää, Choueke-perheen asunto ja Entinen Kuki-perheen asunto ovat myös tärkeitä vierailukohteita.

Akashin linna jykevine muureineen ja korkeine torneineen on upea kohde. Katsele sitä ulkoapäin, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt aikoinaan.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin hyviä tutustumiskohteita alueella ovat Nōfuku-temppeli ja Yuzuruha-pyhäkkö. Tosen-pyhäkkö ja Shukugawa- katolinen kirkko ovat myös historiallisesti merkittäviä kohteita.

On paljon parempi miettiä menneitä ja sanoa kokeneensa jotain merkittävää sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen tekemättä. Joten kun kerran olet täällä, sinun kannattaa tutustua myös tuntemattomimpiin maamerkkeihin, kuten Shin-Kōbe-köysirata ja Miki Horseland -puisto. Lisäksi yhtenä lomapäivänä kannattaa ottaa suunnaksi Kōbe Harborland ja Kitano Ijinkan -klubi.

Kobe – Hotellit

ebookersin matkaoppaasta löydät unelmiesi majoituksen. Juuri nyt saatavilla on yli 56 majoitusliikettä.

Sekä minibudjetilla reissaavat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät helposti kukkarolleen sopivia huoneita majoitusliikkeistä Kobe Kua House ja Doushin Business Inn. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei aina maksa suuria summia. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia elämästään lomapäivien aikana, Hotel La Suite Kobe Harborland tai Oriental Hotel vetoaa sinuun ehkä eniten.

Löydä halvat matkat kohteeseen Kobe

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kobe. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Kobe lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Kobe?

Juuri nyt kohteeseen Kobe saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kobe itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kobe ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kobe matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kobe löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kobe?

Kohteen Kobe suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kobe halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kobe

68 €
Kobe Meriken Park Oriental Hotel

Kobe Meriken Park Oriental Hotel

4.5 kautta 5.0 5-6 Hatobacho, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Kobe Meriken Park Oriental Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kobe Tower (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 323 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
45 €
APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae

APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae

3.0 kautta 5.0 2-11-26, Shimoyamatedori, Chuo Ward, Kobe, Hyogo
APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ikutan pyhäkkö. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 176 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
KOBE LUMINOUS HOTEL SANNOMIYA

KOBE LUMINOUS HOTEL SANNOMIYA

3.0 kautta 5.0 92 Edomachi, Chuo-ku, Kobe, Hyogo
KOBE LUMINOUS HOTEL SANNOMIYA on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kōben kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 257 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Seaside Hotel Maiko Villa Kobe

Seaside Hotel Maiko Villa Kobe

4.0 kautta 5.0 18-11 Higashi Maiko-cho, Kobe, Hyogo-ken
Seaside Hotel Maiko Villa Kobe on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sun Yat-Sen -muistohalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
91 €
Hotel Okura Kobe

Hotel Okura Kobe

4.0 kautta 5.0 2-1 Hatoba-cho, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Hotel Okura Kobe on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kobe Tower (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 475 huonetta 35 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
43 €
CENTURION HOTEL GRAND KOBE STATION

CENTURION HOTEL GRAND KOBE STATION

3.0 kautta 5.0 2-3-7 Aioicho, Chuo-ku, Bay Area, Tyuou-ku, Kobe, Hyogo
CENTURION HOTEL GRAND KOBE STATION on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kōbe Anpanman -lastenmuseo ja ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 131 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
100 €
Crowne Plaza ANA Kobe

Crowne Plaza ANA Kobe

5.0 kautta 5.0 1-Chome, Kitano-cho, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Crowne Plaza ANA Kobe on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Shin-Kōbe-köysirata on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 9 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 593 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
Kobe Portopia Hotel

Kobe Portopia Hotel

4.5 kautta 5.0 10-1 6-chome, Minatojima Nakamachi Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Kobe Portopia Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kōben kokouskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 9 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 744 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
54 €
Hotel Trusty Kobe Kyukyoryuchi

Hotel Trusty Kobe Kyukyoryuchi

3.5 kautta 5.0 63, Naniwamachi, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Hotel Trusty Kobe Kyukyoryuchi on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sannomiyan pyhäkkö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 141 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
34 €
Centurion Hotel Vintage Kobe

Centurion Hotel Vintage Kobe

3.5 kautta 5.0 1-1-6, Minatojima, Chuo-ku, Kobe, Hyogo
Centurion Hotel Vintage Kobe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta UCC-kahvimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 76 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Kobe

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kobe

Katso kaikki kohteen Kobe vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Kobe

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Kobe