Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Lontoo

Tänä iltana Tänä iltana 14.8. - 15.8.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 17.8. - 19.8.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 24.8. - 26.8.

Aina edulliset Lontoo hotellit

The Strand Palace Hotel 112 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
   
  3,8
  / 5 (249 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Covent Garden Market ja Piccadilly Circus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. London Dungeon ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 145 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, London
    
   4,3
   / 5 (267 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Westminsterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sofitel London Heathrow 113 €
   Sofitel London Heathrow

   Sofitel London Heathrow

   Terminal 5, West Drayton
     
    4,5
    / 5 (15 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Stockley Park, London Motor Museum ja Windsorin linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legoland Windsor sijaitsee 19,2 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 5:n liikenneasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grange St. Paul's 129 €
    Grange St. Paul's

    Grange St. Paul's

    10 Godliman Street, London
      
     4,2
     / 5 (73 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Old Bailey ja Globe Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja City Thameslinkin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Lontoo

     ibis budget London Hounslow 30 €
     ibis budget London Hounslow

     ibis budget London Hounslow

     20-28 Staines Road, Hounslow
       
      3,4
      / 5 (15 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Twickenham Stadium on 2,9 kilometrin ja Twickenham Stoop on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Griffin Park ja Kew'n kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä. Hounslow Centralin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hounslow'n juna-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras 52 €
      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

      324 Gray's Inn Road, London
        
       3,7
       / 5 (215 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       City, University of London, Lontoon yliopisto ja University College London sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. British Library ja Russell Square ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross Station on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis London Heathrow Airport 49 €
       ibis London Heathrow Airport

       ibis London Heathrow Airport

       112 Bath Road, Hayes
         
        3,9
        / 5 (20 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Twickenham Stadium, Griffin Park ja Syon Park ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Twickenham Stoop ja Hampton Court Palace ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Belgrave House Hotel 69 €
        Belgrave House Hotel

        Belgrave House Hotel

        28-32 Belgrave Road, London
          
         3,3
         / 5 (21 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Broadway, Buckinghamin palatsi ja Big Ben sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Victoria Palace-teatteri ja Tate Britain ovat myös 2 kilometrin päässä. Victorian metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pimlicon metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Lontoo

         Sofitel London Heathrow 113 €
         Sofitel London Heathrow

         Sofitel London Heathrow

         Terminal 5, West Drayton
           
          4,5
          / 5 (15 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Stockley Park, London Motor Museum ja Windsorin linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legoland Windsor sijaitsee 19,2 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 5:n liikenneasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

          Rosewood London 302 €
          Rosewood London

          Rosewood London

          252 High Holborn, London
            
           4,6
           / 5 (5 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           British Museum ja Royal Opera House sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Oxford Street ja Covent Garden Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbornin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Chancery Lanen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

           St. Pancras Renaissance Hotel London 217 €
           St. Pancras Renaissance Hotel London

           St. Pancras Renaissance Hotel London

           Euston Road, London
             
            4,5
            / 5 (10 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            British Library, University College London ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Russell Square ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema ja London St. Pancrasin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut Lontoo Hotellit

            Majoitustarve Lontooseen? Ebookersilla on tarjota Lontoon hotelleja laaja valikoima, säästöluokasta luksukseen, sopivia kaikenlaisille matkabudjeteille.

            Laajan Lontoon hotellivalikoiman lisäksi voit varata kauttamme myös Lontoon lennot sekä vuokra-auton Lontoosta. Suomen johtavava online-matkatoimistona meillä on myös valikoimissamme mm. Easyjet, varaa halpalentoyhtiöiden lennot tästä. Tiesitkö, että varaamalla hotellin netistä säästät rahaa: verot sisältyvät hintoihimme.

            Katsasta hotellit Lontoossa ja lähde Big Benin kupeeseen!

            Kuulutko heihin, jotka palaavat aina uudelleen miljoonakaupunki Lontoon humuun? Vai onko tähtäimessä ensimmäinen lomasi tässä lukuisten kulttuurien sulatusuunissa? Oli miten oli, ebookers.fi on oikea osoite matkan organisoimiseen ja kohde loistava. Tsekkaa hotellit Lontoossa ja anna unelmiesi lähteä lentoon! Madame Tussauds’n vahakabinetti, taivaita hipova London Eye, Britannian kuningasperheen hulppea asunto Buckinghamin palatsi, Houses of Parliament ja monet muut kuuluisat nähtävyydet odottavat vierailuasi malttamattomana. Ebookersin kätevän hintavertailijan avulla löydät sopivat lennot paikan päälle ja myös halvat hotellit Lontoossa ovat kauttamme ulottuvillasi. Lontoon kaduilla käy suunnaton vilske varsinkin ruuhka-aikoihin ja sinulla on mahdollisuus kuulla useaa sataa eri kieltä kaduilla vaeltaessasi. Vilkkaita väyliä ylittäessäsi muista, että englantilaisilla on tapana ajaa ”väärällä” puolella tietä! Koe The tube, Lontoon vanha metro ja suuntaa sillä parhaille ostospaikoille. Oxford Streetillä ja Notting Hillillä on lukemattomia luksusliikkeitä, jotka saavat tarjonnallaan helposti pään pyörälle. Varaamalla ajoissa hotellin Lontoosta varmistat, että saat sitä mitä haluat. Jos olet esimerkiksi luksuksen ystävä, kannattaa hankkia huone jostain keskusta hienosta hotellista. Halvemmistakin hotelleista Lontoossa löytyy valinnanvaraa, ja jos maksat vähemmän, antaa lomabudjetti enemmän myöten vaikkapa tuliaisten shoppailuun tai useissa kulttuuriaktiviteeteissä käyntiin. Lontoon museoissa kuluu helposti päivä jos toinenkin. Haluatko ihmiskunnan historian ja kulttuurin British Museumiin vai kruununjalokiviä säilyttävään Tower of Londoniin? Thamesin varrelta voit puolestaan ihailla Tower Bridgeä ja aukioista kannattaa vierailla ainakin Trafalgar Squarella ja Piccadilly Circus’lla, jota väitetään yhdeksi maailman kuvatuimmista paikoista. Kannattaa hyödyntää Ebookersin huikeat tarjoukset ja varata nyt halpa hotelli Lontoosta. Varaaminen onnistuu täällä!

            Halvempi hotelli Lontoosta sinun tarpeittesi mukaan!

            Hujahdat Lontoon kansainväliseen ilmapiiriin silmän räpäyksessä ostamalla Ebookersin halvan lennon. ebookers.fi -sivustolta löytyy kaikki tarpeellinen: kun sinulla on lento hankittuna, varaa hotelli Lontoosta niin olet jo askeleen lähempänä täydellistä lomaa. Loputon määrä hotelleja Lontoossa mahdollistaa sen, että löydät valikoimasta juuri sen mistä unelmoit. Siintääkö mielessäsi upeiden luksusten hemmottelumajoitus vai lähdetkö reissuun mieluummin reppureissulaisena ja yövyt halvassa hotellissa? Tiesitkö, että sivuiltamme voit myös vuokrata auton? Omalla vuokra-autolla on mukava ajella rauhaisia maaseudun teitä ja kokea muutakin kuin suurkaupungin humu. Hintavertailijan avulla löydät eri lentoyhtiöiden tarjoamat lennot Lontooseen ja voit siten säästää selvää rahaa. Eikö olekin ihanaa, kun lomavalmistelutkin sujuvat kuin vettä vain? Lontoon lomalta palaat arkeen energiaa pursuten kuin uudesti syntyneenä!

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – Lontoo

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.