Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Barcelona

Tänä iltana Tänä iltana 14.8. - 15.8.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 17.8. - 19.8.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 24.8. - 26.8.

Aina edulliset Barcelona hotellit

Barceló Raval 123 €
Barceló Raval

Barceló Raval

Rambla del Raval, 17-21, Barcelona
   
  4,2
  / 5 (229 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Rambla del Raval ja Gato del Raval sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. La Boqueria ja Las Ramblas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Colon Barcelona 181 €
  Hotel Colon Barcelona

  Hotel Colon Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona
    
   4,5
   / 5 (15 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Barcelonan katedraali ja Palau de la Musica Catalana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Basilica de Santa Maria del Mar ja Las Ramblas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   MH Apartments Barcelona Hae hinnat
   MH Apartments Barcelona

   MH Apartments Barcelona

   Carrer Viladomat, 162, Barcelona
     
    4,2
    / 5 (9 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Hospital Clínic, Casa Batlló ja Plaza de Espana sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Placa de Catalunya ja Magic Fountain of Montjuic ovat myös 2 kilometrin päässä. Urgellin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocafortin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Barcelona Princess 100 €
    Hotel Barcelona Princess

    Hotel Barcelona Princess

    Avinguda Diagonal 1, Barcelona
      
     4,2
     / 5 (113 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Luonnontieteellinen museo Museu Blau ja Mar Bella sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. La Sagrada Familia kirkko ja Palau de la Musica Catalana ovat myös 5 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Besòs Marin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Barcelona

     Travelodge Barcelona Poblenou 100 €
     Travelodge Barcelona Poblenou

     Travelodge Barcelona Poblenou

     Carrer de Llacuna 32, Barcelona
       
      4,1
      / 5 (9 arvostelua)
      1.0 kautta 5.0

      Bogatell ja Mar Bella sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Sagrada Familia kirkko ja Palau de la Musica Catalana ovat myös 3 kilometrin päässä. Llacunan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Poblenoun asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Barbara 71 €
      Hotel Barbara

      Hotel Barbara

      Carrer Marques de Barbera, 22, Barcelona
        
       3,1
       / 5 (7 arvostelua)
       1.0 kautta 5.0

       La Rambla, Palau Güell ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Las Ramblas ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Drassanesin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Travelodge Barcelona Fira 91 €
       Hotel Travelodge Barcelona Fira

       Hotel Travelodge Barcelona Fira

       Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat
         
        3,5
        / 5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Fira Barcelona on 0,8 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Montjuic ja Camp Nou sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Casa Batlló ja Las Ramblas ovat myös 10 kilometrin päässä. Europa-Firan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ildefons Cerdàn asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parhaat luksushotellit – Barcelona

        NH Collection Barcelona Tower 86 €
        NH Collection Barcelona Tower

        NH Collection Barcelona Tower

        Gran Via 144, L'Hospitalet de Llobregat
          
         4,0
         / 5 (49 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Fira Barcelona on 2,6 kilometrin ja Camp Nou on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat myös 5 kilometrin päässä. Hospital de Bellvitgen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bellvitgen asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Majestic Hotel & Spa Barcelona 277 €
         Majestic Hotel & Spa Barcelona

         Majestic Hotel & Spa Barcelona

         Passeig De Gracia, 68, Barcelona
           
          4,2
          / 5 (10 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Passeig de Gracia, Casa Batlló ja Casa Milà sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palau de la Musica Catalana ja La Sagrada Familia kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Passeig de Gràcian asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

          The Wittmore - Adults Only 250 €
          The Wittmore - Adults Only

          The Wittmore - Adults Only

          Carrer Riudarenes 7, Barcelona
            
           5,0
           / 5 (1 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Universitat Pompeu Fabra ja Basilica de Santa Maria del Mar sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonan katedraali ja Liceu-oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Barcelonetan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

           Casa Fuster Hotel 199 €
           Casa Fuster Hotel

           Casa Fuster Hotel

           Passeig de Gràcia, 132, Barcelona
             
            4,8
            / 5 (4 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Passeig de Gracia ja Casa Milà ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Casa Batlló ja La Sagrada Familia kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut Barcelona Hotellit

            Hotellit Barcelonassa – Välimeren värikäs kaupunki

            Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla ja yksi maan suosituimpia lomakohteita. Barcelona tarjoaa lomailijalle lähes kaikkea, sillä kaupungissa yhdistyvät monen suosima kaupunkiloma ja suosittu rantaloma Barcelonan upeiden hiekkarantojen ansiosta. Matkailija lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla lomaillessaan kauniin värikkäässä Barcelonassa.

            Barcelonan hotellien monipuolinen kirjo

            Barcelona on kaupunki, jossa riittää hotelleja, ja joista voi valita oma suosikkinsa. Barcelona tarjoaa edullisia hotelleja riippuen hotellien sijainnista ja palveluista. Hotelli Barcelonassa, joka sisältää lisäpalveluita on hinnaltaan hieman kalliimpi, joten valitse hotelli makusi mukaan. Lisäksi useat hotellit Barcelonassa sisältävät tarjouksia, kuten esimerkiksi alennuksia viime hetken hotellivarauksista, ilmaisen internetin ja hintaan sisältyvän aamiaisen. Varaa edullinen hotelli Barcelonasta toivomillasi palveluilla! Etsi tarpeisiisi sopivan hotelli Barcelonasta tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badalonasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

            Barcelona – nähtävyyksiä ja kulttuuria

            Barcelona on täydellinen kaupunki nähtävyyksistä ja maan kulttuurista pitävälle lomailijalle. Täältä innokas valokuvaaja löytää mitä upeimpia kohteita ja illan tullessa auringonlasku tarjoaa henkeäsalpaavaa kauneutta, jota on vaikea kuvailla sanoin. Kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että kannattaa varata useita päiviä kaiken näkemiseen. Jo kaupungin arkkitehtuuri ihastuttaa, ja erilaiset värikkäät sekä koristeelliset rakennukset saavat turistin häikäistymään. Barcelonasta löytyy myös useita kirkkoja, kuten tunnettu La Sagrada Familia -kirkko. La Rambla on Barcelonan pääkatu, johon kannattaa tutustua. Museot ovat myös katsomisen arvoisia Barcelonassa, eritoten Picasso-museo ja Barcelonan arkeologinen museo. Kulttuuria kaupungista löytyy runsaasti, sillä kuuluisassa Gran Teatre del Liceu -konserttisalissa pidetään konsertteja, baletti- ja oopperaesityksiä. Placa del Rei -aukiolla pidetään usein markkinoita ja tietenkin joulun aikaan paikalla pidetään suuret joulumarkkinat.

            Barcelona – shoppailukaupunki

            Vannoutunut shoppailija mykistyy nähdessään Barcelonan kaupat, sillä tässä kaupungissa rakastetaan ostoksilla käyntiä! Barcelonasta löytyy, läheltä edullisia hotelleja, niin pikkupuoteja kuin kauppakeskuksia, ja tuotteiden hintataso on lähellä Suomen hintoja. Paikalliset tuotteet saattaa saada edullisemmin, joten kannattaa tutustua paikallisiin luomuksiin ja päästä halvemmalla. Ylellisiä brändejä löytyy Passeig de Gracia -kadulta, mutta El Raval -alueelta löydät viihtyisiä putiikkeja, joissa teet edullisia löytöjä. Kaupat sisältävät tämän hetken muotia ja hieman retroa sekä persoonallisia luomuksia.

            Barcelonan upea ruoka

            Mukavan ostosreissun jälkeen on ehdottomasti mentävä syömään yhteen monista Barcelonan ruokapaikoista ja maistettava esimerkiksi paikallista kalaa. Nauti katalonialaisesta keittiöstä täysin rinnoin, sillä kaupunki pursuaa ravintoloita ja pieni intiimejä ruokapaikkoja. Jätä siis hotellin maukas ateria väliin ja kokeile paikallista ruokapaikkaa.

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – Barcelona

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.