Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Matka alkaa usein lentokentältä. Lentäen pääset kätevästi moniin kohteisiin ympäri maailman. Matka tulee myös edulliseksi, jos varaat lentosi ajoissa ja vertailet lentolippujen hintoja. Muista myös tarkistaa ebookersin lentotarjoukset.

Lentäen matkaa

Lentäminen on erityisesti pitkillä välimatkoilla kätevä ja nopein vaihtoehto. Jos varaat lentoliput ajoissa ja vertailet hintoja, matka tulee myös edulliseksi. Lentämällä matkasi alkaa mukavasti, kun lähtöselvitysten jälkeen voit vain nauttia upeista näkymistä ja lentokoneen palveluista sekä syventyä vaikkapa kirjan lukemiseen tai elokuvaan. Pääset perille nopeasti ja mukavasti, ja lentokentiltä on usein hyvät yhteydet kaupunkien keskustoihin ja hotelleihin. Lentäen pääset niin lähelle kuin kauaskin. Jos olet lähdössä vierailemaan sukulaisillasi kauempana Suomessa, mutta et halua tuhlata useita tunteja vapaa-aikaasi auton tai junan kyydissä, lento on hyvä vaihtoehto. Lentäen pääset nopeasti ja edullisesti Euroopan useisiin hienoihin kaupunki- ja rantakohteisiin. Olitpa sitten lähdössä viikonlopun shoppailureissulle tai parin viikon rantalomalle, lentäen pääset nopeasti perille. Kaukokohteisiin, kuten Thaimaan rannoille tai USA:n vilkkaisiin kaupunkeihin matkustaessa lennot ovat usein ainoa varteenotettava vaihtoehto. Valitsemalla mahdollisimman halvat lennot pääset matkalle pienelläkin budjetilla. Edullisten lentojen varaaminen ebookersin kautta on helppoa, mutta muutama asia kannattaa muistaa. Tarkista, onko kohteesi lähellä useampia lentokenttiä. Lentokentän sijainnilla on väliä, jos pystyt säästämään matkan hinnassa kulkemalla osan matkasta junalla tai jos haluat saapua lentokentälle, joka on mahdollisimman lähellä hotelliasi. Tarkista myös lennon aikataulut. Jos lento saapuu aikaisin aamulla, saatat joutua odottelemaan hotelliin pääsyä. Jos taas lento saapuu illalla, yksi päivä kohteessa jää hyödyntämättä. Myös pitkät vaihdot saattavat tulla kalliiksi, jos joudut syömään tai yöpymään lentokentällä. Mieti siis mitä haluat ennen kuin varaat lentoliput.

Miten lentää edullisesti?

Lennot ovat hyvä paikka säästää, jos haluat matkustaa mahdollisimman edullisesti. Lentojen hinnat voivat vaihdella paljon, mutta onneksi niitä on helppo vertailla. Vaikka haluaisit vain mahdollisimman nopeat suorat lennot, niiden hintoja kannattaa vertailla. Kun säästät lentolippujen hinnassa, sinulle jää enemmän rahaa käytettäväksi matkallasi. Vertailemalla hintoja voit säästää muutaman virkistävän drinkin tai jopa kokonaisen ravintolaillallisen verran rahaa! Muutamalla keinolla voit saada ostettua todella halvat lennot. Ensinnäkin välilaskulliset lennot tulevat usein huomattavasti suoria lentoja halvemmiksi. Jatkolentoa saattaa joutua odottamaan tunteja tai jopa yön yli, mutta jo lyhyellä välilaskulla voit säästää. Jos pystyt joustamaan matkustusajassa, kannattaa matkustaa sesonkien, lomakausien ja tärkeimpien juhlapyhien ja tapahtumien ulkopuolella. Suosittu matkustusaika voi nostaa lippujen hintoja reilusti. Myös viikonpäivillä on väliä, sillä halvimpia matkustuspäiviä ovat usein tiistait, keskiviikot ja torstait. Halusitpa sitten mahdollisimman halvat lennot tai nopeat suorat lennot, ne kannattaa varata ebookersilta. Hakukoneellamme sinun on helppo hakea haluamiasi lentoja ja verrata eri vaihtoehtoja. Sivuiltamme löydät hyvät lentotarjoukset ja voit vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Näet helposti, mitkä lennot tulevat halvimmaksi, millä pääset perille nopeimmin tai mitkä yhtiöt lentävät lähimmäksi määränpäätäsi. Mitkä lennot ikinä päädytkin valitsemaan, saat liput taatusti edullisesti ebookersilta.

Säästöä halpalennolla

Halpalentoyhtiöt myyvät lippuja selkeästi muita lentoyhtiöitä halvemmalla. Niiden edulliset lennot tekevät matkustamisesta helppoa pienemmälläkin budjetilla. Lennoilla ei ehkä kannata odottaa loistopalvelua ruokineen ja ilmaisine juomineen, mutta ne ovat erinomainen tapa matkata todella halvalla kohteesta toiseen. Jos päätät matkustaa halpalennolla, hintoja kannattaa vertailla. Erityisesti lisämaksujen kanssa saa olla tarkkana. Jotkut lentoyhtiöt lisäävät halpaan lähtöhintaan vielä erinäisiä palvelumaksuja ja laskuttavat mahdolliset matkatavarat erikseen. Lennot on hyvä varata mahdollisimman pian, sillä hinnat usein nousevat sitä mukaa kun kone täyttyy. Myös Suomesta pääsee liikkeelle muutaman halpalentoyhtiön kyydissä, vaikka niitä ei olekaan ihan yhtä paljon kuin muualla Euroopassa. Euroopan tunnetuin halpalentoyhtiö, Ryanair lentää Tampereelta muutamiin eurooppalaisiin kohteisiin. Hieman vähemmän tunnettu Wizz Air tarjoaa edulliset lennot Turusta Puolan Gdanskiin ja Unkarin Budapestiin. Norwegianin lennoilla pääsee Helsingistä suorilla lennoilla tai Oslon kautta useisiin kaupunkikohteisiin tai jopa Dubaihin tai Gran Canarialle asti. Myös Air Baltic, Airberlin ja SAS tarjoavat edullisia lentoja Suomesta. Myös halpalentojen vertailussa kannattaa käyttää ebookersia. Eri yhtiöiden lentojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, ja jos voit joustaa matkustuspäivissä, voit vertailla myös eri päivien hintoja. Halpojen lentolippujen lisäksi voit varata ebookersilta majoituksen edullisesti. Ostamalla majoituksen ja lennot samasta paikasta, rahaa säästyy muuhunkin! Sivuiltamme löydät myös parhaat lentotarjoukset.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.