Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina Turku

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Turku

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi TKU
Lennon hinta 151 €

Lennot Kööpenhamina–Turku

Oletko suuntaamassa kohteeseen Turku? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Turku löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Turku on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Turku – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Turku etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Turku saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Turku ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Turku?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Turku, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Turku nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Turku

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Turku maksaa tällä hetkellä vain 152 €, kallein puolestaan jopa 524 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Turku Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Turku?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Turku on 152 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Turku. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Turku on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Turku on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Turku on tarjolla 44 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Turku?

  reitillä Kööpenhamina -- Turku liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Turku -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Turku: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Turku (TKU), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Turku.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Turku?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Turku hintaan 152 €! Reitillä Kööpenhamina -- Turku 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Turku (TKU)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Air Baltic\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Turku useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Turku (TKU)\n * Scandinavian Airlines -- 27 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- TKU\n \n\n * Finnair -- 8 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- TKU\n \n\n * Air Baltic -- 7 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- TKU\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Turku joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 27 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Turku. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 44 lentoa kohteeseen Turku (TKU).\n
 • Onko reitillä Kööpenhamina – Turku tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Kööpenhamina -- Turku ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 5 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 809,33 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 23 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Turku?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Turku (TKU)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.20\n * Aikaisin saapumisaika: 00.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Turku?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Turku

Näytä kaikki 86 majoitusliikettä kohteessa Turku
Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

Kongressikuja 1, Turku
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (80 arvostelua)

  Sibeliusmuseo, Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo ovat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista.Turun yliopisto ja Turun tuomiokirkko ...

  Holiday Club Caribia113 €

  Holiday Club Caribia113 €
  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

  Linnankatu 32, Turku
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (155 arvostelua)

   Wäinö Aaltosen museo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ...

   Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku114 €

   Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku114 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.