Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Dublin Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Dublin - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi DUB
Kohdelentokentän IATA-koodi KOK
Lennon hinta 471 €

Lennot Dublin–Oulu

Oletko suuntaamassa kohteeseen Oulu? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Dublin–Oulu löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Oulu on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Dublin–Oulu – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Dublin–Oulu etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Dublin kohteeseen Oulu saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Dublin–Oulu ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Oulu?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Oulu, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Oulu nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Dublin–Oulu

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Dublin–Oulu maksaa tällä hetkellä vain 471 €, kallein puolestaan jopa 471 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Dublin - Oulu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Dublin – Oulu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Dublin -- Oulu on 471 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Oulu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Dublin -- Oulu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Dublin – Oulu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Dublin -- Oulu on tarjolla 6 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Dublin – Oulu?

  reitillä Dublin -- Oulu liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Dublin – Oulu -lennoille?

  Löysimme alueelta Dublin vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Oulu: Dublin (DUB). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Oulu (OUL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Oulu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Dublin – Oulu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Dublin -- Oulu hintaan 471 €! Reitillä Dublin -- Oulu 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Dublin liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Dublin (DUB) -- Oulu (OUL)\n * British Airways\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Dublin – Oulu useimmin?

  * Dublin (DUB) -- Oulu (OUL)\n * British Airways -- 3 viikoittaista lentoa reitillä DUB -- OUL\n \n\n * Finnair -- 2 viikoittaista lentoa reitillä DUB -- OUL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 1 viikoittaista lentoa reitillä DUB -- OUL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Dublin lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Oulu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten British Airways, liikennöivät viikoittain 3 lentoa reitillä Dublin -- Oulu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Dublin (DUB) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Oulu (OUL).\n
 • Onko reitillä Dublin – Oulu tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Dublin -- Oulu ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 25 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 334,66 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 48 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Dublin – Oulu?

  * Lento reitillä Dublin (DUB) -- Oulu (OUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.15\n * Aikaisin saapumisaika: 17.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 10.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.30\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Dublin – Oulu?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Oulu

Näytä kaikki 285 majoitusliikettä kohteessa Oulu
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3, Oulu
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (104 arvostelua)

  Oulun tuomiokirkko ja Pohjois Pohjanmaan Museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oulun taidemuseo ja Tietomaa ovat myös 10 minuutin ...

  Lapland Hotels Oulu126 €

  Lapland Hotels Oulu126 €
  Santa's Resort & Spa Hotel Sani

  Santa's Resort & Spa Hotel Sani

  Jukupolku 5, Kalajoki
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (120 arvostelua)

   Kalajoen Meriluontokeskus ja Kalajoen Hiekkasärkät sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ...

   Santa's Resort & Spa Hotel Sani89 €

   Santa's Resort & Spa Hotel Sani89 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.