Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki San Diego

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - San Diego

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SNA
Lennon hinta 592 €

Lennot Helsingistä San Diegoon

Ota lento lämpimään San Diegoon ja lähde nauttimaan Kalifornian auringosta! Lähes 1,4 miljoonan asukkaan San Diego on lomalaisten paratiisi: kaupungin ilmasto on miellyttävän lämmin ja vähäsateinen ympäri vuoden, upeat hiekkarannat odottavat auringonpalvojia, shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset ja urheilua rakastaville löytyy loputtomasti eri vaihtoehtoja. San Diegossa on yli 90 hyvin hoidettua golfkenttää, ja rannat sopivat hyvin surffaukseen. Alueen luonto kutsuu patikoimaan, pyöräilemään, sukeltamaan ja melomaan kanootilla, ja stadioneilla järjestetään innostavia otteluja ympäri vuoden. Jos urheilu ei silti jaksa kiinnostaa, voi päiväajan rentoutua jollakin lukemattomista hiekkarannoista ja suunnata illalla nauttimaan kaupungin vilkkaasta yöelämästä. San Diego on erinomainen kohde myös lapsiperheille, koska kaupungissa on paljon perheen pienimpiä kiinnostavia kohteita: suuri vesipuisto, meriakvaario, legomaailma, eläintarha ja paljon muuta. San Diegossa ei siis käy minkään ikäisen matkaajan aika pitkäksi! Moniin muihin amerikkalaisiin kaupunkeihin verrattuna San Diego on lisäksi varsin turvallinen ja rauhallinen kohde. Kaupunki on täydellinen paikka rentoutumista varten sekä perheen kanssa että kaveriporukalla.

Parhaat lennot Helsingistä San Diegoon

San Diegoon ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Suomesta. Lentoihin sisältyy yksi tai useampia välilaskuja. Vaikka yhden välilaskun lennot ovat kaikkein nopein vaihtoehto, ne saattavat maksaa jopa kaksinkertaisen hinnan usean välilaskun lentoihin verrattuna. Vertailun vuoksi voi sanoa, että jos usean välilaskun lennot maksavat halvimmillaan noin 450 euroa, yhden välilaskun lentojen hinnat lähtevät yli 900 eurosta. Näillä lennoilla vaihto tapahtuu yleensä Lontoossa tai New Yorkissa, ja lennon kokonaispituus noin 15,5–18,5 tuntia. Jos välilaskuja on useampi kuin yksi, matka-aika tietenkin pitenee ja on keskimäärin 18–24 tuntia. Joskus se voi olla pitempikin, jos vaihtoon tuhrautuu paljon aikaa. Joka tapauksessa on varauduttava siihen, että lentomatka kestää tovin – ota mukaan lempimusaa ja jotain luettavaa! Eri lentovaihtoehtoja kannattaakin puntaroida tarkkaan, jotta löytää itselleen sopivat ja mahdollisimman nopeat ja halvat lennot Helsingistä San Diegoon. Lippuja myyvät monet lentoyhtiöt, esimerkkeinä Finnair, SAS, British Airways, American Airlines ja United Airlines. Lentolippujen hinnat saattavat vaihdella jonkin verran vuodenaikojen mukaan: huomattavin piikki on kiireisimmän sesongin aikaan kesällä. San Diegon ilmasto on kyllä mukavan lämmin läpi vuoden, joten jos mahdollista, kannattaa matkustaa esimerkiksi syksyllä tai keväällä.

Perillä San Diegossa

Aivan ensiksi pitää muistaa, että aikaero on huomattava: kelloja on käännettävä 8 tuntia taaksepäin! San Diegon lentokenttä eli San Diego International Airport (IATA-koodi SAN) sijaitsee noin 5 km päässä keskustasta. Kenttä on suuri, ja esimerkiksi vuonna 2015 sen läpi kulki yli 20 miljoonaa matkustajaa. Kahden terminaalin kenttää on laajennettu ja paranneltu vielä 2010-luvulla, ja se tarjoaa matkustajille mahtavat shoppailu- ja ruokailumahdollisuudet. Lentokentältä San Diegon keskustaan matkustajia kuljettaa MTS:n eli Metropolitan Transit Systemin linja 992. Bussi pysähtyy sekä terminaalin 1 että terminaalin 2 edessä, ja sillä pääsee kaupungin keskustaan ja tärkeimmille juna-asemille. Lentokentältä on yleensäkin hyvät yhteydet muille julkisen liikenteen asemille, ja lentokentän verkkosivuilla on yksityiskohtaiset ohjeet eri palvelujen käyttöä varten. Lisäksi kentällä on suuri autovuokraamokeskus, eikä taksiakaan ole vaikea löytää – seuraa opasteita oikeaan suuntaan, ja perillä sinut ohjataan ensimmäisen vapaana olevan taksin kyytiin.

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Jos edessä on pitkä lento, on mukavaa kun lähtö sujuu ongelmitta. Kun olet onnistunut löytämään itsellesi halvat lennot Helsingistä San Diegoon, voit alkaa nauttia lomastasi aivan alusta asti! Helsinki-Vantaalle on nimittäin helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Lentokentälle pääsee nykyään junalla Tikkurilan tai Myyrmäen kautta, ja matka päärautatieasemalta kentälle kestää vain puolisen tuntia. Myös bussit kuljettavat keskustasta lentoasemalle: rautatieasemalta lähtevät sekä Finnairin oma bussi että paikallisliikenteen linja 615. Jos tulet kauempaa ja haluat liikkua omalla autolla, Helsinki-Vantaalla on paljon edullisia pysäköintipaikkoja myös pitempiä lomia varten (viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vain vähän päälle 40 euroa). Näin stressitön loma alkaa heti, kun olet painanut kotioven takanasi kiinni!

Varatuimmat hotellit San Diego

Näytä kaikki 6 120 majoitusliikettä kohteessa San Diego
199 €
Paradise Point Resort & Spa

Paradise Point Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 1404 Vacation Rd, San Diego, CA
Paradise Point Resort & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mission Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 5 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 462 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja LCD-television.
128 €
Wyndham San Diego Bayside

Wyndham San Diego Bayside

4.0 kautta 5.0 1355 N Harbor Drive, San Diego, CA
Wyndham San Diego Bayside on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port of San Diego. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 600 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
330 €
Hotel del Coronado, Curio Collection by Hilton

Hotel del Coronado, Curio Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 1500 Orange Ave, Coronado, CA
Hotel del Coronado, Curio Collection by Hilton on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coronado Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1888 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 679 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.