Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Alicante

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Alicante

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ALC
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 134 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 24 minuuttia

Helsinki - Alicante Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Alicante?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Alicante on 134 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Alicante. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Alicante on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Alicante on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Alicante on tarjolla 44 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Alicante?

  reitillä Helsinki -- Alicante liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Alicante -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Alicante: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Alicante Intl. (ALC), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Alicante voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Alicante Intl. (ALC)\n* San Javier (MJV)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Alicante.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Alicante?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Alicante hintaan 134 €! Reitillä Helsinki -- Alicante 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Alicante (ALC)\n * Finnair\n * Djibouti Airlines\n * Iberia Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Alicante useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Alicante (ALC)\n * Finnair -- 19 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ALC\n \n\n * Djibouti Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ALC\n \n\n * Iberia Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ALC\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Alicante joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 19 lentoa reitillä Helsinki -- Alicante. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 44 lentoa kohteeseen Alicante (ALC).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Alicante?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Alicante kestää yleensä noin 4 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 3 047,45 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 4 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 24 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Alicante?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Alicante (ALC)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 01.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Alicante liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Alicante liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A320 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A320 |\n| Iberia Airlines | Airbus A320 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Alicante?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Halvat lennot Helsingistä Alicanteen

Suomen kesä on kylmä mutta vähäluminen. Turhan usein tämä tunnettu vitsi on totisinta totta, mutta onneksi kesälomaa voi viettää myös esimerkiksi Espanjan lämmössä. Vertaile lentoja Helsingistä Alicanteen ja jätä kotimaan kaameat kelit taaksesi. Costa Blancan eli valkoisen rannikon suositulla aurinkoalueella sijaitseva Alicante on keskellä Kaakkois-Espanjan upeimpia valkohiekkaisia rantoja. Toistakymmentä kilometriä hiekkarantaa, vesiurheilun riemua, lapsiperheille sopivia huvittelukohteita… Hae halvat lennot Helsingistä Alicanteen ja ihastu Espanjan rentoon lomatunnelmaan. Rannalla lekottelu ei ole kaikkien lempipuuhaa, mutta Alicante sopii onneksi myös kaupunkilomailijoille. Miltä kuulostaisi vaikka vierailu vuorenhuipulla sijaitsevassa Santa Bárbaran linnassa tai shoppailukierros ja päivällinen ravintolassa Explanada de Españalla? Lokoisa loma Alicantessa odottaa kaikentyyppisiä matkailijoita.

Suorat lennot Helsingistä Alicanteen ja muut reittivaihtoehdot

Alicanteen matkustaminen on tehty suomalaisille helpoksi, sillä kotimaamme pääkaupungista pääsee suoralla lennolla yhteen Espanjan parhaista lomakaupungeista. Kovimmatkin vilukissat uskaltavat heittää talviturkin pois Alicantessa, sillä kovimpina hellekuukausina heinä-elokuun aikana lämpömittareissa näkee säännöllisesti kolmenkymmenen asteen lukemia. Keskikesä voi olla jopa turhan tukala vierailuaika, joten varaa lennot Helsingistä Alicanteen kevään, alkukesän tai syksyn loistavien rantakelien aikaan. Alicantessa ihanat ilmat jatkuvat ympäri vuoden, joten kaupunkilomailijat ja esimerkiksi golfintoilijat viihtyvät kaupungissa mihin aikaan vuodesta tahansa. Näppärin tapa lähteä nauttimaan Espanjan iloista on etsiä suorat lennot Helsingistä Alicanteen. Norwegian liikennöi Helsinki–Alicante-väliä ympärivuotisesti useana päivänä viikossa, mutta vuorotiheys on hieman pienempi talvella. Suorien lentojen lähtöajat Helsingistä ovat päivästä riippuen joko varhain aamulla, keskipäivän maissa tai alkuiltapäivällä, mutta yleensä päivittäin on tarjolla vain yksi lento suuntaansa. Alicantesta takaisin Helsinkiin pääsee suoralla lennolla ennen puoltapäivää tai iltapäivällä, mutta viikonpäivä vaikuttaa myös Espanjan päässä vuoron lähtöaikaan. Suora lento Alicanteen kestää noin 4,5 tuntia, ja perillä Espanjassa kelloa käännetään tunti taaksepäin. Joskus voi olla helpointa valita välilaskun sisältävä lento Helsingistä Alicanteen, sillä omat matkasuunnitelmat eivät aina jousta tarjolla olevien suorien vuorojen mukaan. Esimerkiksi KLM tarjoaa suhteellisen toimivia reittejä Amsterdamin kautta, ja SAS kuljettaa väkeä aurinkolomalle Tukholman Arlandan lentoaseman (ARN) ja Oslon Gardermoenin lentoaseman (OSL) kautta. Vaihtoajat voivat joillain vuoroilla olla aikamoisen pitkiä, joten vaihtoehtojen vertailu kannattaa aina.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on liitetty toisiinsa yhdyskäytävällä. Bussimatkailua suosivat reissaajat pääsevät kentälle Rautatientorilta Finnairin City Busilla 30 minuutissa tai paikallislinjalla 615 noin 45 minuutissa. Matkan hinta on 6–7 euroa bussilinjasta riippuen, ja kumpikin linja kulkee molempien terminaalien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee nykyisin myös junalla, sillä uutta kehärataa kulkevat paikallisjunat I ja P sukkuloivat päärautatieasemalta lentokentälle Tikkurilan ja Myyrmäen kautta. Matka rautatieasemalta kentälle kestää puolisen tuntia, mutta ylimääräistä aikaa on hyvä varata ruuhkien varalta. Junan käyttö on myös varsin huokea vaihtoehto, sillä kyytiin pääsee pulittamalla seutulipun hinnan. Helsinki-Vantaan lentoaseman ruuhka-ajat ovat aamulla kello 6–8.30 ja iltapäivällä kello 14–17.30, joten varsinkin silloin kannattaa olla ajoissa paikalla.

Saapuminen Alicante-Elchen lentoasemalle

Noin kymmenen kilometrin päässä lomakaupungista sijaitsevalla Alicante-Elchen lentoasemalla (ALC) on käytössä vain yksi laaja terminaali, joten suunnistaminen paikasta toiseen on suhteellisen helppoa. Bussilinja C-6 kuljettaa Alicanteen saapuneet matkailijat kaupungin keskustaan alle neljän euron hinnalla, mutta matkan kesto on noin 40 minuuttia. Bussimatka Alicanteen on tietysti loistava tilaisuus ihailla aurinkorannikon maisemia, mutta vauhtia loman alkuun saa valitsemalla taksin. Vartin pituisen pirssireissun pitäisi maksaa noin 20 euroa. Suuntaa Alicanten hiekkarannoille ja huuhdo matkan pölyt iholtasi Välimeren tyrskyissä.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: ALC ti
24.9
ke
25.9
to
26.9
pe
27.9
la
28.9
su
29.9
ma
30.9
Välilaskut
D8 5421 11:55 am 03:20 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 538 06:40 am 10:05 am - Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1725 10:00 pm 01:20 am - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 540 06:45 am 10:10 am - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
D8 542 03:35 pm 07:00 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Hotellit Alicante

Näytä kaikki 10 924 majoitusliikettä kohteessa Alicante
Melia Alicante

Melia Alicante

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (85 arvostelua)

  Postiguetin uimaranta ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mercado Central (markkinat) ...

  Melia Alicante126 €

  Melia Alicante126 €
  Hotel Helios Benidorm

  Hotel Helios Benidorm

   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (8 arvostelua)

   Casino Mediterráneo Benidorm, Levanten ranta ja Benidorm Palace -konserttisali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle ...

   Hotel Helios Benidorm55 €

   Hotel Helios Benidorm55 €
   Eurostars Centrum Alicante

   Eurostars Centrum Alicante

    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,6/5 (21 arvostelua)

    El Corte Ingles-ostoskeskus, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ...

    Eurostars Centrum Alicante67 €

    Eurostars Centrum Alicante67 €
    Hotel La Estacion

    Hotel La Estacion

     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (5 arvostelua)

     Levanten ranta, Ponienten ranta jaBenidorm Palace -konserttisali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Terra Natura ja Magic Naturan eläin- ja vesipuisto ...

     Hotel La Estacion40 €

     Hotel La Estacion40 €
     Sol Pelícanos Ocas

     Sol Pelícanos Ocas

      3.0 kautta 5.0
       
       
      3,9/5 (25 arvostelua)

      Casino Mediterráneo Benidorm ja Levanten ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Benidorm ...

      Sol Pelícanos Ocas93 €

      Sol Pelícanos Ocas93 €
      Hotel Playas de Guardamar

      Hotel Playas de Guardamar

       3.0 kautta 5.0
        
        
       3,3/5 (3 arvostelua)

       Guardamar Dunes-ranta ja Moncayon ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Platja del Camp ja Platja La Roqueta ovat ...

       Hotel Playas de Guardamar41 €

       Hotel Playas de Guardamar41 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.