Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Greater Glasgow

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Greater Glasgow

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi EDI
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 149 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 0 minuuttia

Kohteen Greater Glasgow Parhaimmat Pakettimatkat

Greater Glasgow lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Glasgow’hun

Haikaileeko sydämesi Skotlantiin? Mitä sanoisit vierailusta karheankauniiseen Glasgow’hun, tai tarkemmin sanottuna Greater Glasgow’n alueelle? Skotlannin suurin kaupunki Glasgow on loistava matkakohde, josta löytyy tekemistä jokaiselle. Kaupungin kaduilla voi kierrellä nauttimassa mahtavasta arkkitehtuurista, jota edustaa esimerkiksi Glasgow’n keskiaikainen katedraali. Kaupunki on tunnettu myös jugendtyylin mestarin, Charles Mackintoshin, suunnittelemista rakennuksista. Yksi kuuluisimmista on keskustassa sijaitseva viehättävä Willow Tearooms -teehuone. Jos historia ja arkkitehtuuri eivät kuitekaan jaksa kiinnostaa, ei huolta! Glasgow’ssa on vilkas yöelämä ja siellä pidetään ennätysmäärä erilaisia konsertteja: UNESCO on nimittänyt Glasgow’n virallisesti musiikkikaupungiksi, koska siellä järjestetään keskimäärin 130 erilaista musiikkitapahtumaa viikossa. Valikoima ulottuu hiphopista ja indiestä klassiseen ja kelttiläiseen musiikkiin. Kaupungissa on myös erinomaisen helppo liikkua, koska halutessaan keskustassa pääsee paikasta toiseen jalan. Lonely Planetin mukaan Glasgow on lisäksi shoppailijoiden paratiisi, koska sieltä löytyy yli 1 500 kauppaa – runsaasti valinnanvaraa, josta löytyy jotakin kivaa joka makuun! Jos aikaa vielä jää, voi lähteä retkelle johonkin lähialueella sijaitsevista linnoista tai viskitislaamoista. Niihin järjestetään usein tutustumisretkiä ja maistajaisia Glasgow’sta käsin. Kannattaa siis ehdottomasti varata lennot Helsingistä Greater Glasgow’n alueelle – et tule pettymään lomaasi!

Halvat lennot Helsingistä Greater Glasgow’hun

Helsingistä ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Glasgow’hun. Useat eri lentoyhtiöt tarjoavat silti lentoja Helsingistä Glasgow’hun yhdellä välilaskulla. Väliä liikennöivät esimerkiksi KLM, British Airways, Finnair, Air France ja SAS, ja välilaskukaupunkeja ovat lentoyhtiöstä riippuen esimerkiksi Amsterdam, Lontoo ja Pariisi. Lennon kesto riippuu täysin välilaskun pituudesta, mutta yleensä matkan kokonaiskesto on vähintään 6–7 tuntia. Liput voi pienellä onnella saada hyvinkin halvalla. Hinnat saattavat vaihdella rajusti, joten kannattaa käyttää vähän aikaa siihen, että eri tarjouksia vertailee ebookersin sivuilla. Liput tuntuvat kallistuvan jonkin verran yleisten lomien aikaan joulun tienoilla, syyslomalla ja kesälomien aikaan heinäkuussa. Siitä huolimatta hyviä lipputarjouksia voi löytää läpi vuoden. Jos tarkastellaan Glasgow’n säätä, paras aika matkustaa Greater Glasgow’n alueelle olisi juuri heinä–elokuussa, koska silloin säät ovat lämpimimmillään ja sademäärä on vuoden vähäisin. Toisaalta myös touko–kesäkuussa ilmasto on miellyttävä ja sateet muita vuodenaikoja vähäisempiä.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentokentälle, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä pääkaupungista, on helppo saapua eri puolelta Suomea sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle paikallisjunilla, jotka kulkevat Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Junamatka kestää noin puoli tuntia ja maksaa vain seutulipun hinnan. Kaukojunista on mahdollista vaihtaa lentoasemalle vieviin juniin Pasilan, Helsingin tai Tikkurilan asemilla. Jos ostaa kaukolipun, jonka määräasemaksi on valittu lentoasema, pääsee perille ilman ylimääräistä veloitusta. Helsingin rautatieasemalta on myös bussikuljetus lentoasemalle: Elielinaukiolta voi hypätä Finnair City Busin kyytiin ja Rautatientorilta paikallisliikenteen bussin kyytiin (bussilinja nro 615). Jos lentokentälle ajaa mieluummin omalla autolla, auton voi parkkeerata loman ajaksi jollekin lentoaseman pysäköintialueista. Viikon pysäköinti maksaa vähintään 42 euroa ja hintaan kuuluu ilmainen kuljetus pysäköintialueelta terminaalille.

Greater Glasgow’n lentoasema

Kun saavut perille Glasgow’hun, muista siirtää kelloa 2 tuntia taaksepäin. Vaikka aikaero ei ole suuren suuri, huomaat kyllä jos elät epähuomiossa edelleen Suomen ajassa! Glasgow’n alueella on kaksi lentokenttää: Glasgow Airport (IATA-koodi GLA) ja Prestwickin lentoasema eli Glasgow Prestwick Airport (IATA-koodi PIK). Jälkimmäinen sijaitsee Prestwickin lähellä 50 kilometrin päässä Glasgow’sta, ja sinne lentää lähinnä RyanAir Etelä-Euroopan kohteista. Edellinen eli Glasgow’n päälentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Glasgow’n keskustasta. Kentän matkustajamäärät kasvavat tasaisesti, ja se on Skotlannin toiseksi liikennöidyin kenttä. Lentokentältä Glasgow’n keskustaan pääsee helpoimmin bussilla. Glasgow Airport Express -bussit kuljettavat suoraan keskustaan vain varttitunnissa, ja liput maksavat 7 puntaa yhteen suuntaan. Myös Service 77 -paikallisbussilla pääsee keskustaan. Lentokentän sivuilla on linkki kaikkiin käytettävissä oleviin bussipalveluihin, joiden verkkosivuilta voi tarkistaa itseään kiinnostavat aikataulut. Jos et kuitenkaan halua odotella bussia, voit hypätä taksin kyytiin (muista että vain virallisilla Glasgow’n lentokenttätakseilla on lupa hakea matkustajat terminaalin ovien edestä). Lentokentältä voi lisäksi vuokrata auton omatoimilomaa varten. Joten mitäpä enää vitkuttelemaan – Glasgow odottaa sinua! Käy ebookersin sivuilla ja varaa sopivat lennot Helsingistä Greater Glasgow’hun!

Helsinki - Greater Glasgow Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Greater Glasgow?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Greater Glasgow on 150 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Greater Glasgow. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Greater Glasgow on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Greater Glasgow on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Greater Glasgow on tarjolla 60 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Greater Glasgow?

  reitillä Helsinki -- Greater Glasgow liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Greater Glasgow -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Greater Glasgow: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Glasgow Intl. (GLA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Greater Glasgow voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Glasgow Intl. (GLA)\n* Prestwick (PIK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Greater Glasgow.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Greater Glasgow?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Greater Glasgow hintaan 150 €! Reitillä Helsinki -- Greater Glasgow 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Greater Glasgow (GLA)\n * Finnair\n * British Airways\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Greater Glasgow useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Greater Glasgow (GLA)\n * Finnair -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GLA\n \n\n * British Airways -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GLA\n \n\n * KLM -- 8 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GLA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Greater Glasgow joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 27 lentoa reitillä Helsinki -- Greater Glasgow. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Greater Glasgow (GLA).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Greater Glasgow tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Greater Glasgow ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 7 tuntia, 5 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 133,53 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 2 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Greater Glasgow?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Greater Glasgow (GLA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.00\n * Aikaisin saapumisaika: 12.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.10\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Greater Glasgow?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Greater Glasgow

Näytä kaikki 1 016 majoitusliikettä kohteessa Greater Glasgow
74 €
Jurys Inn Glasgow

Jurys Inn Glasgow

4.0 kautta 5.0
Jurys Inn Glasgow on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Merchant City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 321 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
DoubleTree by Hilton Glasgow Central

DoubleTree by Hilton Glasgow Central

4.0 kautta 5.0
DoubleTree by Hilton Glasgow Central on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sauchiehall Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 303 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
40 €
Point A Hotel Glasgow

Point A Hotel Glasgow

3.5 kautta 5.0
Point A Hotel Glasgow on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta George Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 122 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.